Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@snezenka123 no jasně že jsem z toho zdrchlá a navíc mě bolí břicho a nemám na nic náladu - typická ženská, co má krámy 😮. A k sakru můj mužskej se superspermiogramem mě jich ani neumí zbavit 😹
@peta73 noo, jen mužíčka zlákávat pár dní k sexu bude dřina ☹
A co ty? Dáte tomu ještě doma šanci?
Má superspermiogram, jo? Je to hrozný, když nikde není žádný problém a jen to nejde nějak... U nás nevím, jak to je... Doktor řekl, jednou to šlo, tak víte, že to jde... a když by to nešlo rok, tak to teprve asi začne řešit ☹ Ale kolikrát jsem si říkala, jestli není problém ve mně, a přítel zase, že jestli v něm....
@snezenka123 holky, mě to taky naštvalo, z první po revizi jsem měla radost, že je vše ok... ale čím víc jich přichází, tím víc mě sejřej... To mi ten někdo nechce udělat radost i kdyby jen jedním miminkem???
@simi1510 no manžel měl ukázkové výsledky. Já mám hormonální profil včetně amh ok - prý jako by mi bylo o deset méně 😮, uz ok. Problém bude asi ve věku no. Doma můžeme zkoušet klidně ještě dva roky. Ale od zítřka stimulujeme na ivf. Jsem sice z oboru, ale už řadu let pracuji mimo tak mě ty injekce upřímně pěkně děsí. Dám pak vědět průběh. Teď si asi radši půjdu dát sklenku bílého, abych to zítra dávala 😏
@peta73
@simi1510
u mě to je asi tim kojením. ..Ms Mám už přes rok. . Ale Hodně pořád kojím i v noci, tak můj gyndar říkal, že muzu mit opožděnou ovulaci. Nebo žádnou ovulaci. ..mno. ..beru gynex As chlapem jsme si řekli, že do konce roku ttomu necháme volny průběh. ..a jelikož se nepovedlo. .. tak asi nic. Uvidím, jak se to bude vyvíjet tento měsíc. . Ale moc tomu šanci nedávám. ..😔
@peta73 že by ti bylo 73? 😀 😀 😀 😂 to asi těžko 😀 já bych to dle věku nebrala, člověku je tolik, na kolik se cítí... Možná se zaměřit na něco jiného a udělat z toho jen vážně uvidíme, co se stane?
A vidíš to, to bych potřebovala taky, aby stačilo kolem něj jen projít a aby to šlo... Poprvé to trvalo 11 měsíců než se povedlo, a pak revize... ☹ Jen doufám, že nebudu muset zase takovou dobu čekat nebo ještě déle pak ☹
@snezenka123 a co zkusit vynechat gynex? A nějaké měření teploty nebo tak? Abys měla podloženo, jestli máš opožděnou ovulku?
@simi1510 no pokud bude chlap trvat na dohodě. .mam stejně smolíka. .. já ani nevím, jak se měří. Nikdy jsem to nezkoušela. První mimi přišlo za tři měsíce, druhe hned. Třetí taky hned. .
@snezenka123 a když by trval na dohodě, tak jak pak s ochranou? Dohoda je, že budeš brát pilule, nebo on převezme zodpovědnost nebo jak?
@snezenka123 ja myslim,ze je to 100%kojenim kolik je diteti?nemuzes prestat?
@simi1510 používáme pharmatex gel a nebo přerušovaný styk
@trrr male budou dva roky v dubnu. . Ale je to zavislak a mamanek. ..odstav by byl pro ni peklo starší dva jsem kojila přes rok, ale tolik závislý nebyli. ..no
@snezenka123 ja nevim ale myslim ze kojit 2roky je obdivuhodne a uz bych prestala pokud bych chtela dalsi mimco ale je to jen na tobe to je jasne 😉
Ahoj holky, tak já digitálním netestovala (hlavně teda jsem si jaksi neuvědomila, že už ho doma nemám 😀 ).. Včera se mi vrátila dcerka po víkendu domů a hned ráno jsme mířily k doktorce. Takže malá má penicilin a já teda se snažím nějak přežít zatím bez antibiotik. Ale už to nešlo, už jsem si vzala sirup na kašel. MS zatím nedošla, BT mi z těch šílených 37.7 klesla dnes na 37, což je u mě stále vyšší, ale uvidím jak zítra, jestli ještě neklesne a nedorazí MS... do pátku jsme s malou doma, tak se z toho snad nějak obě dostaneme...
@snezenka123 No je fakt, že já kojila 13 měsíců a odstavovala jsem jen kvůli tomu, že jsme chtěli další mimi a bylo mi řečeno, že pokud neodstavím, tak neotěhotním gynekologem. A měl pravdu. Jakmile jsem kojila jen ráno po spaní, tak jsem otěhotněla (bohužel potratila) a když jsem otěhotněla podruhé, tak jsem nekojila už vůbec. Prostě to kojení fakt blokuje ovulaci (u někoho). Ale za to mám kámošku, která plně kojila, otěhotněla a teď se ji narodila holčička a kojí tandem..... Každý tělo je jiný 🙂
@snezenka123 Joooo a jinak malej je taky závislák a na tom kojení teda lpěl hodně. Ale končili jsme fakt pomalu, takže jsme to ustáli 🙂 Ale přešli jsme na umělý mlíčko 🙂
@lucinka58 Já jsem druhe mimi počala v dceřiných 9m. Kojila jsem. Ex manžel špatný spermiogram, styk byl tehdy jen 4! v tom měsíci a otěhotněla jsem🙂
Jak rikam. Jsou věci mezi nebem a zemí, který se dejou tak jak mají.

@simi1510 No jo no. A,e koukám, že už statečně jedeš další cyklus - ta čárka na ovu testu je oč pěkná 😏 - teď se správně do toho opřít a už se musí zadařit