Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

já to takhle měla celý 2 měsíce aniž bych věděla že jsem...na test je brzo to až tak po 5 týdnech
Vždy jsem měla MS přesně na den a tohle se mi ještě nestalo. HA neberu už přes rok a půl, ale s přítelem si dáváme pozor. Samozřejmě kdyby miminko přišlo bránit se nebudeme. Myslíte si teda, že mám čekat nebo si zajít na gynekologii ?
holky moje myslete na mě zitra jdu na kontrolu tak jsem zvedava jak to vše dopadne 🙂 ale myslim si že to bude ok
Ahoj holky,tak doma jsme to urovnali,tak snad dobry...
Holky ale jdu se zeptat nemate tu nekdo zkusenost s Kotvicnikem?
@ple držím palce ,ať je vše ok
@laura1972 už asi bude srdicko, taky budu moc držet palečky
@ms.neomagic to je dobře, že jste to urovnali😉 Já zkouším ted gynex . A u prvního jsme brali EREGMA preparát. Ex měl špatný spermio ale brala jsem ho i ja😉pomohl za dva měsíce možná ani ne...možná dřív
@kstablova takže ms dorazila?a co je male?že má atb, ať je brzo lip
@anyts krásný //
@snezenka123 děkuji dám zítra vědět jak jsem dopadla
@snezenka123 ms zatím nedošla .ráno trochu špinění, ale jinak nic. Ráno klesla bt na 36.8, co ještě není moje MS teplota, tak si myslím ze zítra ráno ještě klesne a pak dorazí MS. Testovat nemá smysl, jsem prolitá čajem skrz na skrz, takže moč je úplně světla. To testovat nebudu. Zkusím zítra ráno. Ale nepředpokládám ze by něco bylo.
@kstablova jinak malá už nějakou dobu trochu kašlala a v neděli jak přijela od tatínka tak už bylo slyšet, že chrchle pořádně a bála jsem se aby ji to nesedlo na průdušky. Navíc má trochu chycene dutiny, tak aby se to nějak podchytilo. To je vlastně první její nemoc.jen loni o vánocích měla zánět spojivek, ale jinak nic. Tak snad ty ATB zvládne a bude zase brzo dobra.

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu. Už 11 dní jsem nedostala MS ale těhotenský test je stále negativní. Mám bolesti v podbříšku a jsem stále unavená. Myslíte si, že i přesto mohu být těhotná?
Děkuji moc za odpovědi 🙂
Krásný den