icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
viioletta
3. led 2017

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Už 11 dní jsem nedostala MS ale těhotenský test je stále negativní. Mám bolesti v podbříšku a jsem stále unavená. Myslíte si, že i přesto mohu být těhotná?

Děkuji moc za odpovědi 🙂
Krásný den

danus89
3. led 2017

já to takhle měla celý 2 měsíce aniž bych věděla že jsem...na test je brzo to až tak po 5 týdnech

viioletta
3. led 2017

Vždy jsem měla MS přesně na den a tohle se mi ještě nestalo. HA neberu už přes rok a půl, ale s přítelem si dáváme pozor. Samozřejmě kdyby miminko přišlo bránit se nebudeme. Myslíte si teda, že mám čekat nebo si zajít na gynekologii ?

trrr
3. led 2017

@viioletta zasla bych k dr

lucinka58
3. led 2017

@viioletta Určitě si zajdi k doktorce - tohle nejsou dotazy do diskuze, ale chce to vyšetřit tě. Těhotná být můžeš a nemusíš..... Může to být cokoliv.....třeba i jen hormonální nerovnováha, ale to ti řekne doktor.

laura1972
3. led 2017

@leymea ahojky, pořád stejně 🙂 prsa bolí, žaludek hák na, vodě 🙂 jdu ted v patek na kontrolu a utz, tak snad uvidíme . Tak pak napiš jak dopadla kontrola , drzim pěsti 🙂

simi1510
3. led 2017

@laura1972 Tak dej pak vědět, jak si dopadla 🙂

laura1972
3. led 2017

@simi1510 jj, určitě dám vědět. Jsem objednaná na, 10.30. v pátek, tak ba mě mysli děkuju 🙂

simi1510
3. led 2017

@laura1972 budu, neboj 🙂

laura1972
3. led 2017

@simi1510 děkuju 🙂

kstablova
3. led 2017

@simi1510
@laura1972 holky děkuji ale asi nic.ráno zase klesla BT a už špiním. Ale je mi tak mizerne, že je mi to v tuto chvíli celkem jedno. 😀😎

kstablova
3. led 2017

@laura1972 taky budu držet palce na kontrole.vše bude o.k. to už bude i srdíčko ze?

tornadolu
3. led 2017

@leymea jak si dopadla?

tornadolu
3. led 2017

@laura1972 uz se těším na fotečku 😉

ple
3. led 2017

holky moje myslete na mě zitra jdu na kontrolu tak jsem zvedava jak to vše dopadne 🙂 ale myslim si že to bude ok

ms.neomagic
3. led 2017

Ahoj holky,tak doma jsme to urovnali,tak snad dobry...
Holky ale jdu se zeptat nemate tu nekdo zkusenost s Kotvicnikem?

laura1972
3. led 2017

@kstablova no taky přemýšlím jestli už bude srdíčko 🙂 v pátek budu 5+1 jinak 7.tt. 🙂

laura1972
3. led 2017

@tornadolu no taky jsem zvědavá, co bude na utz vidět 🙂 jestli to povyrostlo a bude to jak má být .

laura1972
3. led 2017

@ple všechno bude v pohodě, pokud i ty to tak cítíš 🙂 me to čeká v pátek 🙂

laura1972
3. led 2017

@leymea tak jak jsi dopadla, jsme tady všichni napnutí 🙂

ple
3. led 2017

@laura1972 budu moooc ráda aby bylo vše jak má být ale už se těším ;)

anyts
3. led 2017

Ahoj holky, dneska jsem měla takový nutkání si prostě test udělat. Jsem 24DC. Nechci se moc radovat... teď už jen doufat.

snezenka123
3. led 2017

@ple držím palce ,ať je vše ok
@laura1972 už asi bude srdicko, taky budu moc držet palečky

@ms.neomagic to je dobře, že jste to urovnali😉 Já zkouším ted gynex . A u prvního jsme brali EREGMA preparát. Ex měl špatný spermio ale brala jsem ho i ja😉pomohl za dva měsíce možná ani ne...možná dřív

@kstablova takže ms dorazila?a co je male?že má atb, ať je brzo lip

geryy
3. led 2017

Dobry den ma 3 dny do ms a dneska sem si dala ovu tt a tehu tt je tam neco videt

kstablova
3. led 2017

@anyts tak to je hodně dobré 👍

snezenka123
3. led 2017

@anyts krásný //

anyts
3. led 2017

@kstablova před 3 dny tam nic nebylo..nebo jsem tomu alespoň nevenovala takovou pozornost. Vůbec nevím ani kdy byla ovulace, takže nevím kdy k tomu došlo 😀

ple
3. led 2017

@snezenka123 děkuji dám zítra vědět jak jsem dopadla

kstablova
3. led 2017

@snezenka123 ms zatím nedošla .ráno trochu špinění, ale jinak nic. Ráno klesla bt na 36.8, co ještě není moje MS teplota, tak si myslím ze zítra ráno ještě klesne a pak dorazí MS. Testovat nemá smysl, jsem prolitá čajem skrz na skrz, takže moč je úplně světla. To testovat nebudu. Zkusím zítra ráno. Ale nepředpokládám ze by něco bylo.

kstablova
3. led 2017

@kstablova jinak malá už nějakou dobu trochu kašlala a v neděli jak přijela od tatínka tak už bylo slyšet, že chrchle pořádně a bála jsem se aby ji to nesedlo na průdušky. Navíc má trochu chycene dutiny, tak aby se to nějak podchytilo. To je vlastně první její nemoc.jen loni o vánocích měla zánět spojivek, ale jinak nic. Tak snad ty ATB zvládne a bude zase brzo dobra.