Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510 moc, děkuju 🙂 taky mi spadl kámen ze srdce. Přišla jsem na, řadu az asi po 3/4 hodině a to jsem byla, objednaná na, 10.30. tak to už byly nervy jak to dopadne. Prý tehdy když jsem byla tehu, to tam už, neviděl moc dobře, prý tam byly tri bubliny, který tam vubec neměli být, ale s, tímhle se to prý nedá vubec srovnat, prý to vypadá hodně nadějně a do 10 -14 dnů by mělo být srdíčko a,srdeční akce, tak za 14 dní doufám, že uz bude a vše bude jak má. To budou ještě větší nervy příště až tam budu.
holky, kdo jste dělali digi test, jak brzo? už při slabém duchovi nebo až byla čárka silnější? Nechci dělat zbytečně... Cítím se divně, něco je na mě jinak. Cítím se, jak kdybych měla plné břicho, takové pnutí a ty prsa... mám strach, aby to dopadlo
Holky, i když tu nepíšu tak Vás všechny sleduji 🙂 @simi1510 - jsme na tom stejně, já mám MS taky dostat 21.1.2017, ovulační testy jsem tento měsíc vzdala :D třeba je to psychikou, že na to tak myslím, a sleduji se, ale stejně na to myslím a počítám :D Tulení dáváme teda skoro každý den.
Všem, které našly dvě čárčky gratuluji :-*
A @laura1972 - krásný obrázek 🙂 Za 14 dní se těším zda bude srdíčko 🙂 Věřím, že ano, tak pfuj pfuj pfuj, ať jde vše jak má, a šetři se! 🙂
Zlatíčka, chce to hlavně klid, já má alergii na sperma a v prosincci se do mě "udělal" tříkrát a to 1x 2dny po ms, pak 22.prosince a pak až asi den před Silvestrem a zřejmě to podle testu vyšlo, zítra mám 16DPO a zkusím Clearblue těh.test digital, tak jsem zvědavá a dám vědět. Je to opravdu o psychice, já BT neměřila, ani čípek ani neměla ovulační testy. Bylo to nepříjemné s tou alergií, ale vyšlo to. ♥ Tak doufám, že bude vše v pořádku, v ÚT jdu na první kontrolu. ♥ Hodně štěstí a těhulkám gratuluji.♥
hCG stoupla přes 400 já mám radost
Holky, máte některá bolesti v podbrisku na začátku těhotenství?

Ahoj holky, carka nesili a ani neslabne, tehu jsem zjistila ve stredu vecer a dnes rano jsem si delala dalsi test. Co myslite.? :( Priznaky: svedeni tela, poceni, zvysena teplota, bolest v podbriski, nechut k jidlu, pocit vody v brise, obcas zavrat. Posledni ms 27.listopadu, poceti zrejme 22-24.prosince