icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
jitulkax
7. led 2017

@helinka88 moc gratuluji a přeji aby kontrola dopadla dobře. Jinak moc děkuji za utěchu🙂

simi1510
7. led 2017

Takových pozitivních testu 🙂 gratuluji vsem! 🙂

helinka88
7. led 2017

@jitulkax dekujiii, no říkala, že to může být mimodelozni, ale věřím, že nebude.. Většinou jsem našla konverzace, že mimi na UZ jde vidět okolo 6 týdne.. Držím i Tobě palečky 😘

trrr
7. led 2017

@helinka88 u me bylo videt v 5tt zalezi jaky ma doktor ultr 😉

helinka88
7. led 2017

@trrr fakt? Tak možná v páté už uvidiii. Doufám, že se netěším zbytečně..

simi1510
7. led 2017

Tak to vypada, ze ovulka prisla o dva dny dříve oproti minulým dvoum cyklus... talze to bude stat na jediném sexu v te dobe. Muj tuleň se totiz chce jen tulit ale sexovat ne...

Takze tomu tento mesic nedavam sanci ☹

helinka88
7. led 2017

@simi1510 jaktoo? Není to škoda? 🙁

simi1510
7. led 2017

@helinka88 protoze sex nechce, kdyz tak se jen tulit ale vic nic, i kdyz ten jeho by chtel... tak mam smulu. Pokud uz ovulka vazne byla, jelikoz teplota vzrostla, tak to bude záležet hodne na tom jediném sexu v tomto období, ktery byl v noci ze ctvrtka na patek.

luss1994
7. led 2017

@simi1510 a on si miminko nepřeje že to tak bojkotuje nebo chce ale sex ho moc nebere

simi1510
7. led 2017

@luss1994 mimi chce, byl i spatny, co se stalo v zari... ale sex proste k životu zrovna nepotřebuje. ☹ a tento mesic nejak obzvlášť. A snahy veškeré z me strany to pak zhoršují, protoze zkratka se nenechá zlákat a ja si přijdu blbe ☹

helinka88
7. led 2017

@simi1510 to mě mrzí Simi 🙁 možná má strach, jestli se vám přihodilo něco špatného..

simi1510
7. led 2017

@helinka88 v srpnu jsem se radovala ze to vyslo, v zari ale revize, ze zamlkle tehu...

Posledni dva cykly byly duchové na tehu testu, ale mrcha došlo...

Tento mesic bude záležet co ten jeden sex, kdy jsem zkusila použit i gel na podporu, ale nevidim to nadějné ☹

S nim to zkratka nejak nejde. On to chce nechávat náhodě, nesnese plánování atp. Ale chci to usměrnit do spravne doby, ale smůla... a kdyz nedela problemy ten jeho, tak je dela on ☹

mysinaa
7. led 2017

Tak na ranním testu nic no,..:/ každopádně MS furt nic. Asi koupím jiný test.ráno jsem dělala od GS mamatast 10,ale tentokrát ten s rukojetí.tak nevím:/

luss1994
7. led 2017

@simi1510 ono je hezké nechat to náhodě jenže když si vybírá pokaždé blbou dobu tak s takovou to Mimi nebude nikdy :/ a čekat může jak chce :/

simi1510
7. led 2017

@luss1994 no prave, ... ale vysvětlení proc nechce, kdyz ten jeho chce, nemam... jen se tulit, to jo. Spal do 11 a rekne musime vstavat je moc práce. A max se přitulit ale sex nic...

S tim zkratka nehnu ☹ ke všemu to je, ze ovulka se posunula o dva tri dny dopředu... a v teorii prisla do druheho dne nez za dva dny co minule :-/

Hold se ani v tomto cyklu nepostestilo ☹

helinka88
7. led 2017

@simi1510 tak zkus dělat že to kašleš a potaji si to hlídej.. To by nemusel pak tvrdit, že to je planovane.. U nás to je naopak zase, tak nevím, co je horší 🙁 držím Ti palečky, ať dostane rozum 😘

simi1510
7. led 2017

@helinka88 ja mu to neříkám, hlídat to prave tajne... protoze dle jeho potřeb sex nemusi byt treba tyden nebo dva... a kdyz toto tak z toho dite nebude nikdy, kdyz to bude doba v tu správnou chvili...

Jede jen dle toho jak chce sex on, a kdyz on ho nepotřebuje, tak ho defakto nepotrebuje ani druha strana ☹

A mysli si asi, i kdyz jsem mu rikala, jak to funguje, ze sex v jeho dny bude k oplodneni stačit...

helinka88
7. led 2017

@simi1510 to mě mrzí.. Docela mě překvapuje, že se najdou i tací chlapi.. Ja bych to asi nevydržela a dala bych mu co pro to.. Chlapi si totiž neuvědomí, že se to málo kdy podaří napoprvé... 🙁

helinka88
7. led 2017

Holkyyy, jaké pijete čaje v těhotenství? Teď jsem četla, že se moc nesmí zelený čaj..?

luska__
7. led 2017

@helinka88 takže kdy byla poslední ms?? Ja ji měla 7.12 , tak ma smysl jít v pondělí na lrev

simi1510
7. led 2017

@helinka88 tak on si rika, kdyz se to povedlo po 11 mesicich, i kdyz neúspěšně, ze se zadari zase... a ono vsichni kolem, ze po revizi je pohnojeno a u me rozhodne ne...

A ted si tu radeji staví lego, hlavne co je udajne práce... takze asi tak. Jak maly kluk...

Kolikrat jsem se s nim uz kvuli tomu všemu pohadala... a ted jsem na nej zase nasejrena.... ale oni to nepochopí, nesnaží se o to ani

helinka88
7. led 2017

@luska__ u me byla 18.11 lo vysazeni antikoncepce

helinka88
7. led 2017

@simi1510 ja bych na to asi neměla nervy.. Jste spolu dlouho? U chlapů věk nehraje roli, ale já jsem mojemu říkala, že nejpozději v 29,pak už má smůlu
😂 samozřejmě bych do toho šla i potom, ale on je naštěstí rozumný a mimi chtěl ve 30,teď bude mít 31,tak snad mu to splním..

mysinaa
7. led 2017

@helinka88 můžu se zeptat? když si vysadila antikoncepci,přišla MS normálně včas?

simi1510
7. led 2017

@helinka88 druhým rokem... my jsme od sebe o 4,5 roku, je mu bude za par dni 33... a ja jsem rekla ze do třiceti mit prave dite... a on ze tedy mam casu dost, letos mi bude ale 29...

Dite chce, chtel pry uz v 15 udajne co mi povídal,... ale aby bylo dite musi neco byt... a to ho asi matka nenaucila 😂

trrr
7. led 2017

@simi1510 Treba ten sex bude stacit ja mela sex 5dni pred ovu a jsem v tom sama sem nechapala jen sem ted nemocna tak mam strach 😔

trrr
7. led 2017

@helinka88 jo i srdicko jsme videli ale muj ma fakt hodne dobrej ultr

simi1510
7. led 2017

@trrr kdo vi hele, ale spis si rikam ze ne... minuly mesic jsem mela pocit, ze to vyslo a nic..

Nemocná? Nachcipana nebo neco vic? Drzim palce at je to vse v poradku a dostanes se z toho a nic mimi neovlivní!

helinka88
7. led 2017

@mysinaa po vysazení ano, jakoby ta klasická pauza.. Pak už nepřišla

helinka88
7. led 2017

@trrr ty jo, tak doufám, že mě nečeká fakt to mimodelozni 🙁