icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
trrr
8. led 2017

@luska__ tak aby ses te svatby dozila 😂

laura1972
8. led 2017

@luska__ @helinka88 gratuluji holky moc krásný 🙂

laura1972
8. led 2017

@martjanouskova krásné gratuluji 🙂

laura1972
8. led 2017

@trrr zrovna jsem to chtěla napsat 😀 jak to tu přibývá 🙂 a jak je tobě ? Me je pořád víc a vic divně od žaludku, no je vidět, že asi roste 🙂

martjanouskova
8. led 2017

@helinka88 Zatím jsem na to ještě nic nezkoušela, začalo mi to teď o víkendu. Ty jsi už něco zkoušela?

martjanouskova
8. led 2017

@laura1972 Děkuji 🙂

luska__
8. led 2017

@trrr dík 😄😄

helinka88
8. led 2017

@laura1972 děkujeme 😘

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova večer jsem si dala paralen, abych se vyspala , ale pak jsem si uvědomila že než zabere, tak to přejde.. Tak uz ho nechci.. a dneska jen mírné bolesti, tak se vždycky procházím.. Pomáhají mi na to studené ruce.. Jedna slečna psala, že si sedne a da nohy nahoru a ze to pomaha.. Ale četla jsem, že je na to dobré magnesium, tak se na to v pátek poptám.

tornadolu
8. led 2017

Ahojky děvčata tak koukám ze se to tu pěkně rozrůstá gratuluji všem maminkám ❤

zdenule23
8. led 2017

@piguse ahojky tak dnes mi test vysel jasne pozitivne neni uz o cem pochybovat v utery ci stredu jdu k mudr

trrr
8. led 2017

@laura1972 je to tu masakr 😂ja uz nemam zadne priznaky vsechny pominuly jen desna unava muzu spat cele dny a do toho sem nemocna tak mam o mrne strach za 10dni jdu na kontrolu kdy ty?

martjanouskova
8. led 2017

@helinka88 Aha, tak kdyžtak zkusím, ale u mě se to dá vydržet. U mě se spíše nedá vydržet hlad 😂 Mám pořád hlad 😂

leymea
8. led 2017

@trrr me jeste zadny priznaky nezacaly 😀 akorat prsa boli 🙂 a je pravda, ze jsem taky vic unavena. Neboj, nemoc mu neublizi. 😉 a jak se citis? Ja uz dneska moc nesmrkala, tak snad uz ta ryma zmizi uplne 🙂

trrr
8. led 2017

@leymea musim se citit zdrave venku kupa snehu tak taham kluky na sankach a uzivame jinak se necitim tehotne dala bych si vinko 😂jen prsa boli kdyz vstavam jinak taky ne ty jsi 7tt od posledni ms nebo dle ultr?a jak se citis ty?tady je tolik novych tehuli ze sem tu ztracena asi zalozim novou 😂

leymea
8. led 2017

@trrr od posledni MS 🙂 citim se netehotne 😀

helinka88
8. led 2017

@martjanouskova fakt? Já moc chuť nemám na jídlo 😂i když teď mě vzbudila chuť na čokoládu
😂

trrr
8. led 2017

@leymea to jsme dve az sem si rikala zda nejsem divna 😂

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Hlad mám pořád a dnes ráno mi je teda docela špatně.. Tak že já se docela těhotně cítím narozdíl od holek tady 😂

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova mě už je zase dobře, ale čekám, kdy to přejde, když jsem v práci 😂

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Já se najedla a už je mi dobře 🙂 Teď tady projíždím ty konverzace a koukám, že holky tu řešili, že mamatesty jsou naprd, zkoušela jsi více značek testů nebo děláš jen od jedné značky? 🙂

helinka88
9. led 2017

@martjanouskova ja dělala ten gs a ten druhý z dr. Max lady něco.. Nevím přesně.. A další už nebudu dělat, už počkám do pátku na kontrolu ☺️

martjanouskova
9. led 2017

@helinka88 Aha, já právě dělala ty dva ten mamatest a měla jsem tam dvě čárky. Myslela jsem, že zítra ještě test koupím, ale vyprdnu se na to a zítra si zavolám k dr. a počkám až na prohlídku 🙂 A dnes ráno jsem se vážila a mám 2 kg nahoře 😲

zicherajska
9. led 2017

Ahoj holky, tak se pridavam do diskuse. S manzelem se snazime o mimi a vcera a predevcirem me silene bolely prsa, tak jsem si udelala dnes test a vidim tam dusika, vy taky? 😍 Nebo uz mam vidiny. Jsem cca 12 DPO, ale nevim to presne.

martjanouskova
9. led 2017

@zicherajska Ducha tam vidím, držím palce ať sílí 👍

zicherajska
9. led 2017

@martjanouskova juhuu, diky, snad jo 🙂 Jeste musim vymyslet, jak to manzelovi reknu...

martjanouskova
9. led 2017

@zicherajska To já jsem hrozná a hned mu ten test ukázala, ale on tomu stejně moc nevěří, prej tomu začně věřit až to budu mít potvrzené od dr. 😀 Prý nevěří něčemu co počůráš a ono ti to ukáže že jsi těhotná 😂 Tak až mi to dr.
Potvrdí tak chci koupit nějaký dudlík nebo něco aby tomu už konečně věřil 😂

zicherajska
9. led 2017

@martjanouskova taky dobry 😂 Ten muj prave neni doma, tak nevim jestli to na nej vecer vybalit nebo pockat az bude dalnice nebo dr. Ale to asi nevydrzim 😉

martjanouskova
9. led 2017

@zicherajska Tak zkus vydržet ještě třeba do zítra, udělej si test ráno a to čárka bude už určitě silnější 🙂 Oni ti chlapi taky prd vidí, tak aby ti neřekl, že tam nic není, známe chlapy 😀

zicherajska
9. led 2017

@martjanouskova to je dobrej napad. Koupim ten digitalni, treba to bude verohodnejsi. Jen skoda, ze ten displej po case zhasne.