icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
lucinka58
9. led 2017

@simi1510 Simi, jsou věci, který nejsou k chápání a jsou 🙂 Pokud to má být, tak to bude. Moc bych ti to přála 🙂 Budu moc držet pěstičky 🙂

piguse
9. led 2017

Holky potřebuju poradit. Jelikož nevím jistě jestli jsem tehotná, k dr se dostanu až ve čtvrtek, ale podle testů by se dalo brát že jsem, co si mám koupit na kvasinkovou infekci aby to kdyžtak neublížilo miminku?

simi1510
9. led 2017

@lucinka58 uvidíme no 🙂 děkuji

zdenule23
9. led 2017

@piguse ahojky tak snad vse bude o.k jak si prejes

zdenule23
Odpověď byla odstraněná
trrr
9. led 2017

@simi1510 vidim dnes se mi o tobe zdalo ze si sem dala testy se // a byly pekne silny!tak ze by me sny vysly?😂fakt nekecam

kstablova
9. led 2017

@simi1510 No to je masakr s tebou teda!!! 👏. Jako na tom negativu něco vidět je! To je mazec!!! 🙂 🙂 🙂 Hej jako ani nevíš jak moc bych Ti to přála!!! kolik jsi DPO? promiň, už nějak nejsem schopná dohledat v jaké fázi jsi. Ty jsi měla mít ovu v pátek ne?

simi1510
9. led 2017

@trrr to si děláš legraci, ne? 😀 hele já to zatím neberu, je to spíš šok, jestli to tak je :D protože to nevysvětlím :D

simi1510
9. led 2017

@kstablova to je právě to... 😀 nevím, jestli jsem DPO 😀 jelikož moje BT je nízká... 😀 V teorii dle holek jsem měla pozitivní test ovulační 6.1., dle mého mi přišel už 4.1., dneska jsem 19 DC, v teorii mám nějakých 30 dní v cyklu... takže asi tak :D

ta čárka ač slabá zůstává růžová, není šedivá :-/

simi1510
9. led 2017

@kstablova toto je muj graf a ovu testy

Ten růžový spolu s dalším jsou dnesni ovu testy. Comfort jsou na cestě...

trrr
9. led 2017

@simi1510 ne prisaham 😁

kstablova
9. led 2017

@simi1510 no ta teplota je divná. to by se mělo držet spíš nahoře.... no jsem z toho taky zmatená a moc tomu nerozumím. Ale palce držím všechny!!! 🙂

simi1510
9. led 2017

@kstablova bude to hold překvápko... ale myslím, že to nebude :-/ Že jen tento cyklus bude hoooooodně moc divný :-/

kstablova
9. led 2017

@simi1510 myslíš že to může být anovulační?

simi1510
9. led 2017

@kstablova těžko říct, ale to by zase nebyly pozitivní testy, ne? :-/

kstablova
9. led 2017

@simi1510 no jo vlastně 😀

simi1510
9. led 2017

@kstablova já nevím viď... těžko v tom něco už chápat :D

snezenka123
9. led 2017

@simi1510 koukala jsem a me mamatest taky udělal dvakrát podobného ducha☹a těhu to nebylo. ..
Moc bych ti to těhu prala❤zkus spíš jiný test. ..Tyhle dělají občas falešný náznak druhe čárky. ..ovulka vypadá, že dle testů proběhla😉

simi1510
9. led 2017

@snezenka123 dle testů to vypadá, dle teploty ne... je to cemio,, ale mě duchy nedělal, a jak říkám, před pár dny byl negativní, komplet bílý...

uvidím co ráno, popř. co středa... já se k tomu neupínám, protože by to nemělo opět logiku....

helinka88
10. led 2017

Dobré ráno, děvčátka.. Máte některá problém s plynatostía nadýmáním? V noci mě vzbudila taková bolest, že jsem musela na záchod a ani to nešlo.. Bolest neskutečná.. Máte některá zkušenost, co případně na to? Děkujii

luska__
10. led 2017

@helinka88 já mám opačný problém. slabý průjem a krkám..a už mě nebolí břicho, jsem z toho nervozní, mám divný pocit, takový věčně napjatý a nemohla jsem ani dospat a šla raději o hodinu dřív do práce...

trrr
10. led 2017

@helinka88 ano je to v tehotenstvi bezne bohuzel jist hodne jablka,povidla,jogurty atd 😉

helinka88
10. led 2017

@trrr děkuji moc, tvoje rady jsou nad zlato 😍takze když mě bolí břicho a mám takové křeče a na záchodě se kroutím, je to tím, ju? V pátek jdu k dr, tak si postěžuju.. Do toho už i pálení žáhy
😂

helinka88
10. led 2017

@luska__ co bych za tenhle stav dala já.. Ale nebon, to bude dobré.. Ja dneska zůstala doma, jakože nemůžu nastartovat
😂 dojíždím totiž do práce 40km.. 🙁

luska__
10. led 2017

@helinka88 já piju magnesii, tak si říkam, že to na ty křeče taky muze byt prospesne

helinka88
10. led 2017

@luska__ ale ony jsou bublinkove, ne? 🙁

simi1510
10. led 2017

@helinka88 dela se i bez bublin 😉

trrr
10. led 2017

@helinka88 ano ja je u prvniho tehu mela taky to byly takove krece ze sem chodila v predklonu jak stara babka zabira na to hodne pohyb jako chuze atd a jist to co sem psala 😉

astyna
10. led 2017

@simi1510

mě ten test nikdy duchy nedělal, bylo to jednoznačné. pokud je čárka narůžovělá, je to tam 🙂

zdenule23
10. led 2017

@piguse ahojky tak jak ti je dnes