Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky potřebuju poradit. Jelikož nevím jistě jestli jsem tehotná, k dr se dostanu až ve čtvrtek, ale podle testů by se dalo brát že jsem, co si mám koupit na kvasinkovou infekci aby to kdyžtak neublížilo miminku?
@kstablova to je právě to... 😀 nevím, jestli jsem DPO 😀 jelikož moje BT je nízká... 😀 V teorii dle holek jsem měla pozitivní test ovulační 6.1., dle mého mi přišel už 4.1., dneska jsem 19 DC, v teorii mám nějakých 30 dní v cyklu... takže asi tak :D
ta čárka ač slabá zůstává růžová, není šedivá :-/
@simi1510 koukala jsem a me mamatest taky udělal dvakrát podobného ducha☹a těhu to nebylo. ..
Moc bych ti to těhu prala❤zkus spíš jiný test. ..Tyhle dělají občas falešný náznak druhe čárky. ..ovulka vypadá, že dle testů proběhla😉
@snezenka123 dle testů to vypadá, dle teploty ne... je to cemio,, ale mě duchy nedělal, a jak říkám, před pár dny byl negativní, komplet bílý...
uvidím co ráno, popř. co středa... já se k tomu neupínám, protože by to nemělo opět logiku....
Dobré ráno, děvčátka.. Máte některá problém s plynatostía nadýmáním? V noci mě vzbudila taková bolest, že jsem musela na záchod a ani to nešlo.. Bolest neskutečná.. Máte některá zkušenost, co případně na to? Děkujii

@simi1510 Simi, jsou věci, který nejsou k chápání a jsou 🙂 Pokud to má být, tak to bude. Moc bych ti to přála 🙂 Budu moc držet pěstičky 🙂