Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@zizulka2008
lepší bude bez blesku
@zizulka2008 nádhera, krásně sílí 🙂
@zizulka2008 to jekrása , určitě to klapne!!! 😍
Pevne doufám 🙂 a také držím palce 🙂
helinka88 tak jak?sem napnu
Ah holky, tak nebylo nic nevidět 🙁 vzali mi krrv, ze mam prijit zase v pondělí v podvečer.. Vysledky mi sdelo az na kontrole.. Dr rikala, ze tehotna jsem, ale ze stale nic nevidí.. Ale ze nic nevidi ani mimo delohu, ale ze mi dnes nemůže nic potvrdit.. Jsem z toho špatná docela.. Prikladam ranni test
@helinka88 Neboj, určitě to bude dobré a třeba už v pondělí něco uvidí 😘
helinka88testik mas nadherny kolik dni mas od nedosle ms?
Jinak já jsem zase ve fázi po MS (druhá porevizní) a vyhlížím ovulaci. Dle kalendáře by měla připadnout na úterý, ale samo pro jistotu měřím a testuju 🙂
Holky,
Děkuji moc jste zlaté.. Budu doufat, že to bude v pořádku a šla jsem tam moc brzo.. Jinak ms jsem měla 18.-22. 11. Uvidime v pondělí podle výsledků.. Dekuji vám moc všem za povzbuzení 😍😍😍
luska__ ja brala antikoncepci, takze 28 jsejsem mela, pak uzuž ne
Jeziis, me to blbneee. Omlouvam se za chyby
aha, to byla ovulace třeba tak 30dc , a říkal, že vysoka sliznice je?
Jj to byla uz min. Týden
Ahojky už to konečně funguje zapkat Pan Bů 😉 všem kdo je tetu tak blahopřeji 😉 je mi dneska nej divne bříško boli výtok mam od včerejška beru Gynprodyl tak to je tim asik 10dni je budu brat a pak by mela dojit Ms už to bude 3cyklus a pak mam jít na kontrolu takle me bříško dlouho nebolelo...
@helinka88 me na kontrole rekl,ze nic nevidi hcg ze mam nizke a ze nema cenu brat znovu krev ze sem tehotna ale je to blede musela sem cekat 14dni prez vanoce mela sem je zkazene a jen pocitala dny do kontroli pak mi po 14dnech rekl ze je vse ok a ze tluce ❤ a to na prvni kontrole mi rekl ze mam nizko sliznici a ze zacnu krvacet a je vse v poradku tak hlavu vzhuru byla sem na tom hur a je to cajk 😉

@helinka88 držím palce, dej nám hned vědět 🙂