Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@markyhum Slabého ducha vidím 🙂
@martjanouskova ☺ dekuji snad bude sílit
@markyhum Určitě, musíte tomu věřit a hlavně se kvůli tomu nestresovat 😉
@martjanouskova nestresuji se ☺ spis jsem nedočkavá,ale kdonsi počká ten se dočká,jen jsem to měla chut dnes vyzkoušet a vyšlo toto ☺
🙂
@kstablova jsem na tom podobne, me ukazuje aplikace ovulaci na pondělí taky🙂a ty jsi psala, že meris a testujes. ..Jak moc se to liší v reálu od aplikace?ta ovulace?
@markyhum vidim, ať sili❤
@snezenka123 děkuji ☺
@snezenka123 děkuju ☺
@denisa3101 v tom vydim prd,udělala bych test novej
Pardon preklep 😄 vidim
@markyhum stačí fotku rozkliknout
@denisa3101 joo ok pak je to tam,ja tenhle test vidím pevně
@markyhum je to teda pozitivní ? Nebo tu druhou prosákla a ukázala krev ?
@denisa3101 ja tam várku vidim
@denisa3101 čárku psani na telefonu nesnasim
@markyhum ještě jedna poslední fotka
@denisa3101 je tam
Ahoj holky, jsem tu nová a rovnou s prosbou. 😊 Snažíme se s přítelem delší dobu o miminko. Zkoušíme a nevzdávame to. 😑😏 Mám to dostat za cca dva dny, tj .15.1. (cyklus mám 30-32 dnů, poslední začátek menzes 16.12.2016.... dnes jsem si zkoušela nedočkavostí dělat test, co myslíte? 🙂 Budu moc ráda za vaše názory. A přeji krásný večer Vám všem, snad se tu budeme potkávat. 😃
@janinasvecova ja tam ducha vidím 👀 😊 tak drzim palecky, abu se zbarvoval vic a víc 😉
@helinka88 děkuji moc 😘, já doufám, že jen tak čárky nevymizi a budou sílit... s nepravidelnym cyklem je to vždy o nervy. 😁
@janinasvecova vidim //😍
@snezenka123 Zatim žádné příznaky nevolnosti, bolesti nejsou.... Ale nedočkavostí už jsem musela testovat dnes. 😀😁

@laura1972 me taky přijde,minulej mesic jsem si ho dělala a jen sníh, tak snad to třetice 😃 ze by všechny 3 deti na podruhé 😃 uvidime