Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@janinasvecova ja mam tady dnes takoveho ducha ,bohužel mi nejde vložit foto a nevim proč.Ja si delala test rano v 5 a odpol ve 3 taky a odpol byl už silnejsi tak zase zitra rano zkusim než pujdu do prace 🙂
Holky kez by, teď už jen čekat, zda v neděli něco přijde/neprijde. Jen věřím. 😍😘
@liliveru jeee tak nám držím palečky a zároveň dalším snažilkam. 😃 Já si dělala test teď těsně před vložením fotek sem. 😊 Prave jinak ten duch ani moc není vidět. A přijde mi, že tu čárku už si tam sama vytvářím před očima. 😁😂
@janinasvecova ja to mela stejne rano semto studovala dokud sem carku nevidela a odpol mi to nedalo tak sem udelala znova a byl trošku silnejsi...Ale mam trošku vytok tato me zneklidnuje ale ja mam vitoky porad tak snad je to v poradku
@janinasvecova Také vidím a přeji ať sílí 🙂
@liliveru já mám právě výtoky celý rok , tak doufám, že v tom nebude problém! 😋 Ať už je příští týden a já zas budu vice vědět, jak to vypada. 😃
@martjanouskova děkuji moc, posílám 😘 snad bude. 🙂)
@janinasvecova to je jasny 😉
@janinasvecova
@liliveru v tehotenstvi je husty vytok normalni 😉
@leymea Věřím v to! 😘😇
@snezenka123 tak ta aplikace mám přednastavený konkrétní den DC, kdy mívám ovulaci,ale pak to vyhodnotí na základě teplot. Takže pokud bude ovulace jako vždy, tak v utery.pokud budou ukazovat teploty nebo test jinak, tak to tam zadám a aplikace to upraví 🙂. Denně si tam zadávám naměřené teploty
@kstablova aha😉
Já tim ze nemerim, ani netestuji,tak mám jen aplikaci v tel kde zadám ms a ono mi to vypočítáoovulaci, ale je mi jasný, že to nemusí sedět🙂
@snezenka123 ta aplikace na výpočet ovulace jak píšeš ty má jednu podstatnou nevýhodu - je docela nepřesná. Mě to třeba dělalo krásně ovulaci v půlce cyklu, ale ovulaci jsem měla posunutou o 2 dny. Sice žádná tragédie, ale bez testů se takhle trefovat moc nepomohlo. Teda zkoušeli jsme to u syna takhle 3 měsíce a pak jsem koupila testy a bylo to hnedka 🙂 Fakt na testy nedám dopustit - ale já jsem blbka a nerada porovnávám čárky, takže já měla digitální ovulační testy od Clearblue - za mě i za ty kterým jsem je doporučila 100% spolehlivost 🙂
@lucinka58 taky si myslím, že to je jen orientační
..třeba včera jsem byla 13 dc a pichalo me na levém vaječníku. ..bolelo to tak půl hodky, ale docela dost. .. bylo to večer, v poledne byl sexik tak pokud to byla ovulka,mohlo se zadarit😍
@lucinka58 jinak teda nemerim, netestuji, necháváme tomu Volný průběh, někdy mám pocit, že mě to břicho bolí střídave furt😀tak uvidím no
@snezenka123 podle aplikace ovulka 14DC, ovulku jsem mela 17DC. O tri dny. Aplikacim nemuzes verit 😉
@leymea Jj však pisu, že je to jen tabulkove😉a ovu muže byt kdykoliv ,posunuta a tak. Jsem psala, že mě pichalo včera dost na pravém vaj. (13dc) necháváme tomu Volný průběh, nemerim. .buď se povede, nebo ne❤
Ahoj holky,tak jak je to s tim vytokem? mam 5dni do ms..od ctvrtka mam bolesti v podbrisku..sem tam..a hrozne me boli v krizi..bolest v podbrisku se zintenzivni kdyz kychnu,to to az bodne..vytok mam taky..dokonce mi prijde,ze mam i jakoby porad vlhke kalhotky....ms nebo mozne tehu..na test je jeste brzy...nastydla nejsem,infekci nemam a nepocuravam se 😀
@ms.neomagic podle vytoku bych se neorientovala. Ja vsude cetla, ze kdyz je zena tehotna ma po ovulaci hustej bilej vytok. Ja ho mela vzdycky po ovulaci. Ale kdyz jsem otehotnela tak jsem ho nemela a prisel az tyden po vynechani. Takze tezko rict 🙂
@ms.neomagic já bych se orientovala až podle testu 🙂 příznaky si umíme skvěle vsugerovat 🙂
Cauky ženy japak se mame?přestavte si ze me chytl žlučník a žaludek včera nam pocit ze dneska ovuluju 😉 a to máme jít na ples trochu me je lip ale žádná sláva

@janinasvecova taky vidim ducha 🙂