Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky moc Vam všem držím ✊, já zitra ráno zkouším opet testovat, zda testik zesílil, oproti předchozímu, viz foto výše. 🍀
@janinasvecova foto nevidim,ale preju at sili 😉
@trrr Dávala jsem vcera 🙂 Zítra snad menzes nepřijde. Preposilam foto ze vcera: 😊
@janinasvecova Krásný!! Držím palce a tichounce gratuluji! 👍🙂
@martjanouskova Snad pokus číslo 3, bude úspěšný 🍀🍀🍀 v predchozich těhotenství... konec 6tt - revize, 8tt-revize. 😢
@janinasvecova To mě mrzí .. 😔 Ale teď to určitě bude do třetice všeho dobrého, uvidíš 😘
ahoj hoky moje 🙂 moje radost předčasně skončila v pátek 13 jsme začala špinit a včera jsem izačala krvacet v ponděli jdu k paní doktorce aby zjistila co a jak :( ale co život nekončí budeme pokračovat dál 🙂
@janinasvecova testy jsou krasne to je tutovka 😉
@trrr No snad pokus napotřetí bude už úspěšný. 🙂
Holky me tak strasne boli zada dole v krizi..au au ☹
Holky, berete některá probiotika? Přes den už bricho nebolí, ale vždycky v noci mam pocit, ze musim na velkou a nejde to.. Mam z toho krece.. Přemýšlím, ze bych si je poridila.. Anebo hylak forte?
@ms.neomagic cekas ms nebo.se blíží ovulka?
Jani, to je nadějný, já to měla stejně 23.12., na štědrý den už zesílila a 28. byla tučná, o pár dní mi těhotenství potvrdila doktorka - držím palečky 😉
@laura1972 cekam ms..ale az ve ctvrtek..poboliva me sem tam podbrisek jako bych to mela behem chvilky dostat a mam docela hojnej vytok..
@ms.neomagic takntreba ms vůbec neodrazí, když máš výtok 🙂
@ms.neomagic já jsem na to úplně stejně! MS má přijít ve čtvrtek, záda mě bolí neuvěřitelně, břicho taky cítím, čtvrtek a pátek hodně výtok, ted mírněji...testy mám negativní, i ovu i těhotenský, tak nevím..
@janinasvecova gratuluji je to tam
@monikadeny Tobe moc gratuluji k miminku. 😍😘 Tak se budu radovat. 🙂)
@petapal dekuji, budu klidnější po vyhodnocení na kontole. 😇

@luska__ to dej ja dam take 😉take drzim palce