Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Určitě bude vše v pořádku jak ti je .As nevolnosti? My jedem k apolinari 23.1. na další konzultaci umělé všechny pokusy vyčerpaný tak co bude dál zda zkusit Nativ.A hlavně kdy mne vemou jestli musím čekat tři měsíce po revizi
@ms.neomagic taky tak, i testy (tt negativni, ovu slaby) i ta bolest az do nohy..ja jsem dnes 25DC, 10 dni po ovulaci,tak je taky asi brzy..
Holky nevím zda zbytečně neplaším, ale jsem těhotná někde v začátku. Ještě nevím přesný týden, ale teče ze mě trochu krve když jdu na záchod. Myslíte že mám jet na pohotovost? Je to moje první těhotenství tak nevím
@pajuska17 nejake zeny "menstruuji"prvni 3mes tehu a je vse v poradku ale podle me krev znamena neco spatne zavolej do nemocnice rekni co ti je a zda mas prijed nebo rano utikej k dr,ale obavam se ze pokud jsi uplne na zacatku tak na ultr nic neuvidi rekne ti ze je to ms at po ms udelas test a uvidi se drzim palce
@adelaine91 Myslím že můžeme potichu gratulovat, jasná druhá // 🙂
@martjanouskova Děkuji moc..🙂 za 3 dny zkusím další..🙂
@adelaine91 krasa gratuluji take sem takovou mela 😉
@trrr v mem pripade mi do smichu moc neni. Nedokazu si predstavit mit do zari rymu, pres ty vedra a jeste rodit s rymou 😀 ale jo, zni to vtipne, ale bohuzel se to stava. Cetla jsem o tom clanek a pak i prispevek kde se vyjadroval doktor a opravdu potvrdil, ze to konci az porodem. Tak at uz bestie zmizi 😀

Holky vse co se snazite nebo uz se podarilo preji hodne stesti at vam vse vyjde ja jsem dnes 9den od ket byl to muj 7pokus zadarilo se uz v 5 ale v 7tt jsem samovolne potratila ☹ mam hrozny strach jestly se tentokrat zadari to cekani je nejhorsi musim doufat.Je tu nektera ktera byla 6.1 na ketu?