icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
pajuska17
16. led 2017

@trrr
Tak mi to nakonec nedalo a jela sem na pohotovost. O miminko sem bohužel přišla :(.

adelaine91
16. led 2017

@trrr Dekuji..🙂

helinka88
16. led 2017

@pajuska17 to me mrzí 🙁

baba93
16. led 2017

@pajuska17 moc me to mrzi , vim jak se citis pred mesicem me potkalo to samy... :(

lucinka58
16. led 2017

@pajuska17 bohužel je to velmi časté takhle brzo.... Nedá se nic dělat - prostě nebylo něco v pořádku a příroda to vyřešila. Drž se, oplakej to a hned jděte do dalšího snažení. Když to bylo takhle brzo, tak se můžete tvářit, že to byla opožděná menstruace a zkoušet hned znovu 🙂 Nám to takhle vyšlo. Na začátku října samovolný potrat v 7tt a na konci října opět // 🙂 A držíme se 🙂

janinasvecova
16. led 2017

@pajuska17 to je mi moc líto, drž se. 😔

janinasvecova
16. led 2017

Ahojky holky 🙂. Jsem teď v 5tt, předtím dva potraty (minulý rok, po sobě) - 6tt, 8tt. Měla jsem zbytek Utrogestanu, tak jsem začala užívat od včera 1-0-1, snad to není na škodu, co jsem se tak tady dočetla. Akorát mi dochází a než půjdu k doktorce (chci tak cca za 14 dní, co nejdéle), neměl byste ho někdo navíc na prodej? 😕 Děkuji moooc za reakce. 😘 Přeji Vám všem krásný den!!!! 🙂

katuskad1
16. led 2017

@laura1972 mám ještě 4 testy :D tak každý den ráno udělám jeden. 🙂 v sobotu bych měla dostat MS, ale kdo ví. spíše to byla ryska, ale je fakt, že 9 DPO je ještě brzy. Zítra budu 10 DPO.

anela85
16. led 2017

@pajuska17 moc to mrzi me to potkalo taky minuly rok v Rijnu 2dny pred myma narozeninama jsem potratila vim jak se citis,obrecela jsem to strasne ale cas je nejlepsi lek.Drz se

anela85
16. led 2017

Holky co myslite?blaznim nebo tam neco bude?

katuskad1
16. led 2017

@anela85 Já to tam vidim ☺a dost zretelne. Kolik dni po ovulaci jsi?

denisa3101
16. led 2017

@anela85 vidím taky 😊 kolik dnů máš do ms ? Nebo už ti mešká ?

anela85
16. led 2017

@katuskad1 ve skutecnosti je to lip videt jsem 10den od ketu ve stredu jdu na krev tak uvidim do te doby asi umru.Delala jsem test uz od 8dna a uz sem tam neco malo videla ale dnes ta carka zesilila a je vic videt.

denisa3101
16. led 2017

@anela85 jj uz jsem četla tak to držím palečky aby vše probíhalo jak má ❤

anela85
16. led 2017

@denisa3101 ms by mela dojit v patek ale ja to mam pokazky jinak jakmile vysadim udrogestan tak ms dojde.Ale co me zarazi tak ze mi to digi clear blue neukazal je mozny ze je to tim ze neni tak citlivy?

denisa3101
16. led 2017

@anela85 clear Blue není tak citlivý :/ já ho měla jednou však mrkni na krabičku zda je 10 nebo až 25 citlivost

radunkap
16. led 2017

Ahojte, máte někdo zkušenosti s Clostilbegyt? Pomohl Vám?

anela85
16. led 2017

@denisa3101 prave ma citlivost 25 a asi proto

luska__
16. led 2017

@radunkap já mám, potřebujete něco vědět?

radunkap
16. led 2017

@luska_ super, ahoj🙂 No..beru gynprodyl, akorat ovu byla vzdy az po nasazeni prvniho prasky 16 DC. Tak mi doktor predepsal Clostilbegyt, vcera jsem si precetla pribalovy letak a moc pozitivni to neni.. Pomohl ti otehotnet?

luska__
16. led 2017

@radunkap : řekla bych, že ano 🙂 bylo mi poprvé po něm strašně zle -to bylo v létě 1x denně tableta 5-9dc ovu asi neproběhla podle ovulačních testů a doktor měl 14 dní dovolenou, takže folikumetrie nebyla. Pak jsem už si ho dát nechtěla. V říjnu nějak koncem přišla ms po duphastonu a řekl mi gynekolog, že poslední šance, že si zase mám dát 1x 5-9 dc, ale já si dala 2x denně byla jsem neposlušná - vůbec nic mi nebylo.. 13dc jsem šla na folikumetrii a tvrdil mi, že nic. Dal mi orgametril (každý měsíc něco jiného -blb) a řekl, že musím už buď jít do CAR a nebo tělo nechat. No a já jsem ho zapomněla v práci, tak jsem si dávala duphaston a než jsem ho dobrala, přišla 23 dc ms- moje cykly klidně 50 dní. To bylo 7.12 a jelikož mi doma clostík zbyl, dala jsem si 1x denně 5-9dc a nyní těhotná jsem 🙂 je to totální zázrak, sice jsem blazen, že si zahravam sama s ohnem, ale já prostě jsem to riskla. ve středu se dozvím, zda-li je to tak,jak má být

janinasvecova
16. led 2017

@luska Budu Ti ve středu držet palečky! 🙂 Dej každopádně vědět, vše bude v pořádku a jak má. 😉

luska__
16. led 2017

@janinasvecova děkuju, ten týden je nekonečný.. doufám, že tam už dutinka bude , ať můžu jet na dovolenou s klidem- v rámci možností..

janinasvecova
16. led 2017

@luska jasný, že bude, aspon si o to více užiješ tu dovolenou s krásným pocitem. 👏 Já jsem necelý 5tt a ještě se nějak nechci objednávat na kontrolu (vnitřní strach) po tom všem, co jsem si už prožila. 😉

janinasvecova
16. led 2017

@luska nejhorší je, jak píšeš ten nekonečný čas, neutíká to... člověk furt juká na kalendář, přepočítává a tak! 🙏

luska__
16. led 2017

@janinasvecova já tomu rozumím, jdu jen kvůli tomu, aby mi potvrdili, že nejde o mimoděložní, to bych do vietnamu vážně neletěla. už takhle mám obavu při představě hospitalizace tam.. ale beru od začátku utroš a na netu píšou, že nemocnice jsou tam dobré, tak snad budu v klidu...

radunkap
16. led 2017

@luska_ Tak to je super, ja prave cetla o cystach na vajecnikach a dvojcatech, tak jsem se toho trosku zalekla a nebrala to. Zkusim to pristi mesic..A ty jsi do toho brala ten posledni mesic i duphaston? Ja ho prave mela pred tim gynprodylem..Drzim palce, at vse je jak ma byt🙂

luska__
16. led 2017

@radunkap já už cysty měla předtím, než jsme se začali snažit - to byl první důvod se začít snažit, jelikož mi říkal,že bych neměla otálet. takže cyst jsem se nebála,hlavně když jsem tam chodila každý měsíc, tak jsi pod kontrolou. dvojčat jsem se bála taky, ale oni ti řeknou, že je tam víc folikulů

janinasvecova
16. led 2017

@luska jen věř a vše bude jak má. 😉 Budu na Tebe myslet na středu a vyjde to! Prosím tě, já jsem si kvůli udržení, apod... začala včera brát utrogestan 1-0-1, měla jsem zbytek z předchozích těhotenstvích, snad to tomu neva, ne? Snad pak doktor nebude nadávat, že bez jeho svolení ho užívám. Akorát ho mám do příštího týdne, další nemám a na kontrolu půjdu cca za 14 dní... myslíš, že pak bude problém, když to přestanu užívat? :( Děkuji za radu.

luska__
16. led 2017

@janinasvecova já se snažím být samozřejmě pozitivní, navíc je to asi předem daný, jestli se emryo udrží nebo ne. Myslím si, že je dobře, že ho bereš, jen bych si ho zaváděla na noc každý den do kontroly, tak aby vyšel. Budeš udržovat tu hladinu progesteronu furt stejnou. zatím co, takhle to napáliš a pak vysadíš, tak si myslím, že může dojít ke špinění.. když poklesne ta hladina.. co myslíš? nebylo by to tak lepší?