icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
anela85
15. led 2017

Holky vse co se snazite nebo uz se podarilo preji hodne stesti at vam vse vyjde ja jsem dnes 9den od ket byl to muj 7pokus zadarilo se uz v 5 ale v 7tt jsem samovolne potratila ☹ mam hrozny strach jestly se tentokrat zadari to cekani je nejhorsi musim doufat.Je tu nektera ktera byla 6.1 na ketu?

laura1972
15. led 2017

@trrr určitě dam vědět 🙂 a ty koukej dát vědět 🙂

petapal
15. led 2017

Určitě bude vše v pořádku jak ti je .As nevolnosti? My jedem k apolinari 23.1. na další konzultaci umělé všechny pokusy vyčerpaný tak co bude dál zda zkusit Nativ.A hlavně kdy mne vemou jestli musím čekat tři měsíce po revizi

luska__
15. led 2017

@anela85 a utrogestan byl?

laura1972
15. led 2017

@trrr a jak se jinak citis? Pořád stejné🙂

ms.neomagic
15. led 2017

@evabeda vystreluje mi to az do nohy..tt negativni,ale u me je jeste brzo,a na ovu testu slaba druha carka..

@laura1972 kez by 🙂

anela85
15. led 2017

@luska__ ano uzivam ho ve stredu jdu na krev

evabeda
15. led 2017

@ms.neomagic taky tak, i testy (tt negativni, ovu slaby) i ta bolest az do nohy..ja jsem dnes 25DC, 10 dni po ovulaci,tak je taky asi brzy..

pajuska17
15. led 2017

Holky nevím zda zbytečně neplaším, ale jsem těhotná někde v začátku. Ještě nevím přesný týden, ale teče ze mě trochu krve když jdu na záchod. Myslíte že mám jet na pohotovost? Je to moje první těhotenství tak nevím

trrr
15. led 2017

@laura1972 hrozna unava nejsem niceho schopna mam furt hlad a v poledne mam nevolnosti a ty?

trrr
15. led 2017

@pajuska17 kolik dni mas od ocekavane ms?je mozne,ze ranne tehu odejde s opozdenou ms mas bolesti?

trrr
15. led 2017

@pajuska17 nejake zeny "menstruuji"prvni 3mes tehu a je vse v poradku ale podle me krev znamena neco spatne zavolej do nemocnice rekni co ti je a zda mas prijed nebo rano utikej k dr,ale obavam se ze pokud jsi uplne na zacatku tak na ultr nic neuvidi rekne ti ze je to ms at po ms udelas test a uvidi se drzim palce

adelaine91
15. led 2017

Ahoj holky, mám 3 dny zpoždění a toto mi vyšlo..Co myslíte?..🙂

laura1972
15. led 2017

@trrr tak uz mi nic nechutná, v puse kovovou chuť a nemůžu vidět ani.kafe a cigarety. Přesně tak.jsem to.měla u vsech dětí, takže ted to vypadá, že to bude tak jak má. 🙂 jen.ta chuť je šílená 😨 bohužel dokud neporodim, tak vim, že to neprejde.

martjanouskova
15. led 2017

@adelaine91 Myslím že můžeme potichu gratulovat, jasná druhá // 🙂

adelaine91
15. led 2017

@martjanouskova Děkuji moc..🙂 za 3 dny zkusím další..🙂

katuskad1
15. led 2017

Ahoj, holky vidíte něco? Duch nebo ryska? Na živo je to lepší vidět. Diky. Mám na mysli ten spodní.

petapal
15. led 2017

@katuskad1 možná něco vidím

trrr
15. led 2017

@laura1972 ja kafe davala tak 5-6denne ted pomysleni na kafe a je mi zle a to sem u kluku nemela

anela85
15. led 2017

@katuskad1 neco tam vidim kolikaty den jsi?

katuskad1
15. led 2017

@anela85 Já ani nevím. Ale bud 10dpo nebo 9dpo. Za 5 dni MS

katuskad1
15. led 2017

@anela85 takže si myslím že to bude jen ryska asi

trrr
15. led 2017

@katuskad1 ja mela //9dpo slabe ale mela 😉

trrr
15. led 2017

@adelaine91 krasa gratuluji take sem takovou mela 😉

leymea
15. led 2017

@laura1972 a ja se dneska docetla o tehotenske ryme, tak se modlim at to neni muj pripad, protoze rymu mam porad a ta tehotenska prej konci az porodem. :-/

trrr
15. led 2017

@leymea 😂😂😂slysim prvne

leymea
15. led 2017

@trrr v mem pripade mi do smichu moc neni. Nedokazu si predstavit mit do zari rymu, pres ty vedra a jeste rodit s rymou 😀 ale jo, zni to vtipne, ale bohuzel se to stava. Cetla jsem o tom clanek a pak i prispevek kde se vyjadroval doktor a opravdu potvrdil, ze to konci az porodem. Tak at uz bestie zmizi 😀

trrr
15. led 2017

@leymea ja rodila s chripkou a u porodu sem uplne zapomela ze sem nemocna 😂a po porodu uz mi nic nebylo 😅zazrak

leymea
15. led 2017

@trrr me by ani nevadilo smrkani, ale to, ze se nemuzu nadechnout nosem 😀

laura1972
15. led 2017

@katuskad1 ja neměla 9DPO taky nic vidět. Ten 10DPO taky to vypadalo jen.na rysku a 11DPO uz byla vidět čárka 🙂 tak ještě vydrz 🙂 kolik.mas ještě testů? 🙂