icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vanea
17. led 2017

@luska__ no to každopádně!!! jsem dělala testík večer, jsem to nevydržela :D

denisa3101
17. led 2017

@luss1994 ano já mám 3 děti ale mám přítele a ten má 2 děti a z toho má kluka v péči takže mám doma 4 děti ... Ale my se nesnažíme sice někdy v budoucnu chceme mimco ale nám se teď stala nehoda :/ takže netrpělivě čekám co bude ...

trrr
17. led 2017

@luss1994 take se me to nikdy nestalo v listopadu poprve vysadila sem HA dostala ms po 14dnech mela byt ovu ale zacala sem dcl dost krvacet tak sem jela na gyndu a rekl mi,ze spineni je bezne v dobe ovulace ale ja nespinila ale krvacela rekl mi ze mam pekna vajicka ze to dopadne tak 3dny na to sem prestala krvacet dala sex a za 10na to //a sem v tom 😂

snezenka123
17. led 2017

@luss1994
@vanea Mám tam samy, stříbrný🙂

vanea
17. led 2017

@snezenka123 jsme nevěděla že ho dělají ve více variantách 🙂) máme od Rýdla z loňska no :D mají krásné prstýnky, jsme měli vybráno hned🙂

lorellin
17. led 2017

Taky se pripojim....s manzelem se snazime o mimi. Dnes je to 1 den co mam zpozdenou Ms a domaci testy jsou negat. A vcera jsem si nechala udelat i krevni test co byl take negat. Je mozne ze je jeste brzy a treba tehotna budu? Nejake priznaky pozoruju, ale muze to byt i pms a tak.....doufam ale moc nadeji si nedavam..... ☹

tornadolu
17. led 2017

Holky jak dlouho trvá ovulace?

luska__
17. led 2017

@tornadolu ovulace jako taková nebo plodné dny?

tornadolu
17. led 2017

Plodný dny?i ovulace

luska__
17. led 2017

@tornadolu Plodné dny je období 3 dny před a 2 dny po ovulaci zhruba, samozřejmě záleží třeba na kvalitě spermií a hustotě ovulačního hlenu, ve kterém spermie přežívají. Vajíčko musí být oplodněno do 24h od prasknutí , potom odumírá.

janinasvecova
17. led 2017

@luska nenervuj se, zítra bude vše tak jak má, budu čekat na samé pozitivní zprávy. 😘 Já jsem se dnes objednala a na kontrolu jdu až 31.1.2017, zdá se mi to jako nekonečný čas! 😂

leymea
17. led 2017

@luska__ za 24 hodin vajicko odumira pokud neni oplodneno. Tak jak muze bejt jeste plodnej den 2 dny po ovulaci. Spis bych rekla 1 den po ovulaci. 🙂 tuto mi nikdy neslo do hlavy, hlavne kdyz mi jedna holcina tvrdila, ze presne vedela kdy byla ovulace a tri dny po ovulaci meli sex a bum. Byla tehotna. Zazracny vajicko 🙂

tornadolu
17. led 2017

@luska__ od soboty mam hlen takže ovulace a to s přítelem na tom lezime každý den tak by se mohlo povést

snezenka123
17. led 2017

@vanea Já si našla fotku na netu a udělali mi prstýnek podle toho. Chtěla jsem stříbrný. A meli ho i v chirurg . oceli. .Jj me se taky líbil🙂

trrr
17. led 2017

@tornadolu hlen se ale nerovna ovulace meris bazalni teplotu nebo ovu testy?

luska__
17. led 2017

@leymea upřímně jsou to dohody, není šance zjistit přesně jak to je, protože každá jsme jiná 🙂 ale přibližně to tak je
@tornadolu jasně, ale když na to člověk myslí od prvního sexu, o to větší zklamání pak bude.. hlava funguje. jsem toho sama důkazem

snezenka123
17. led 2017

@leymea
@tornadolu Jj taky jsem to tak četla, že životnostvvajíčka po uvolněn je max 24 h. Pak záleží, kdy SKUTEČNĚ v jakou dobu,hodinu, se vajíčko uvolní😉

tornadolu
17. led 2017

@trrr nn bohužel ne jen me píchá pod priskem a příde mi ze mam zvětšený prsa.
@luska__ ja na to nějak nemyslím nechavam to volným průběhem taky ví o čem mluvíš 😊

tornadolu
17. led 2017

@snezenka123 no právě jsme s přítelem řekli necháme tomu volný průběh a po dlouhé době jsme si udali pekny večer v sobotu a byla jsem taková mokrejsi než vždy chápeš nevím jak to napsat... No uvidíme jinak jsem 20dc.

tornadolu
17. led 2017

@snezenka123
@trrr tak uvidíme mam dlouhý cykli jdyz beru ty prášky Gynprodyl ten jen počkat az přijde cca za 10dni ms a mam zajit k doktorovi na kontrolu po 3 cyklu..

fatal_error
17. led 2017

@salenas
@lucinka58
@luss1994
@sipkovarose snad jo, snad to tedy neni odlupujici se sliznice to rezani, ale jsem z toho hodne nervni. podobnyho ducha uz jsem mela v minulosti 2x, ale vzdycky prisla ms, tak snad tentokrat neprijde, navic tenhle duch je malinko silnejsi.

zdenule23
17. led 2017

@tornadolu a kolikaty DC beres gynprodyl,ja stim mela problemy a z jsem ho musela brat 14-20 DC a dostavala jsem to do 5 dne po dobrani jak mi mudr rikal.. Ale to vis posledni MS byla 22.11.2016 a jeste v prosinci testy negativni az 8.1 byl pozitivni.. A stejne podle utz jsem cca v 5 tydnu.. Tak ti drzim palecky aby ti to tedy vyslo..

luss1994
17. led 2017

@vanea vypada uplne stejne jako ty co mame vybrane, jen teda z oceli, protože přitel ho nosit nebude kvuli prace a ja zlaty nepotřebuju :D

vanea
17. led 2017

@luss1994 aspoň vám dýl vydrží, já už ho mám strašně poškrábaný:/ a to jsme se brali v srpnu..no radost:D ale to je tak, když s tím dělám všecko no🙂

luss1994
17. led 2017

@vanea to si mi prave taky nelibi no jak jsou pak poskrabane a ja vim že ho ani sundavat snad nebudu :D

snezenka123
17. led 2017

@luss1994
@vanea Já ho mám taky poškrábaný. .nosim přes dva roky. Ale stříbro no.. tam se to dalo čekat. I tak je pořád Hezký🙂

tornadolu
17. led 2017

@zdenule23 beru ho 15den 10dni 1prasek dene.ted budu brát 6 prášek a menstruace vždy tak 6-7den jak kdy a mam ji tyden.Moje Ms byla 29.12.016. A když jde vysadila ty prášky tak jde Ms mela az po 12dnu než došla tak jsem byla taková nervózní vis jak a stejne došla.Mam problém se slitnici jak ne rikal doktor kvůli tomu beru ty prášky a nechodila me ubec MS tak i kvůli tomu je beru.

tornadolu
17. led 2017

@zdenule23 ju tak gratuluji 😉 ka jde dneska tak nafoukla jak balon

zdenule23
17. led 2017

@tornadolu taky mi MS nechodila vubec,velmi dobre to znam..

terezkaag
17. led 2017

Ahoj, asi to sem nepatří ale nevim kam napsat. Chci se zeptat jak je to s bazalni teplotou? Protoze zitra mam mit menstruaci a kdyz jsem rano měřila, tak teplota byla 37,4 .... (ms byla 22.12. A dalsi ms klasicky po 28dnech) uz tak 8dni me picha v podbrisku a mam takový divny hustý hlen ... ve stredu jsem byla u dr. Na kontrole, ale nic nevidel.. jen mi rekl, ze mam sliznici vysoko. Nevíte co by to mohlo byt? A jinak vsem tehotnym gratuluji.