icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
denisa3101
19. led 2017

@ms.neomagic přidávám se k tobě taky nemerim ale hecla jsem se a včera i dnes ve stejnou dobu 37,4 vím že jsem při deckach jednu dobu měřila a měla jsem vždy 37.1 a v den ms mi to.kleslo na 36,67 atd takže jsem zvědavá no ale naděje nedávám včera po.utreni mírně růžový špinění ...

ms.neomagic
19. led 2017

@denisa3101 tak ja dnes prvni termin ms (23dc) a zatim nic..boli me v krizi a jakoby bricho..neni to podbrisek ani vajecniky..testovat nebudu..pockam az do toho pristiho tydne,jestli teda mrcha nedorazi.

latera
19. led 2017

Ahoj, chtela bych se pridat... snazime se temer dva roky. Mame za sebou neuspesny IVF, ted jsem po prvnim KETu. Poprve jsem objevila alespon svetlejsi druhou carku na tt. Ale prijde mi, ze nesílí :( co myslíte, je to v poradku?

klt
19. led 2017

Holky co myslite. Som slepa alebo tam neco je ?

katuskad1
19. led 2017

@klt vidim ducha

dzogobela
19. led 2017

@latera no 11. a 12. je urcite rozdil, pak uz je asi carka podobna, ale ja myslim, ze to vyslo 🙂 tohle neni dusik, ale pekna carka. Testuj radeji po 2 dnech, at je videt rozdil a nestresujes, ze carka nesili 🙂

katuskad1
19. led 2017

Ahoj děvčata. 2-3 dny do MS. Vidíte něco? 😊

klt
19. led 2017

@katuskad1 dakujem uz som si stihla spravit aj digi clearblue a ukazuje +1-2 😀

katuskad1
19. led 2017

@klt Tak to gratulace!!!! 🙂 Pošleš i zaschlý dr. Max? 🙂 Fotečku..zajímalo by mě, jak se změní intenzita ducha.

klt
19. led 2017

@katuskad1 ja som nemala dr.max myslim ze znacka lekarny pharmapoint, a nezesilila ubehlo uz asi pol hodinky a nic sa nezmenilo, a dakujem 😀

laura1972
19. led 2017

@latera krása gratuluji 🙂

laura1972
19. led 2017

@klt taky gratuluji 🙂

klt
19. led 2017

@katuskad1 slabeho ducha vidim, skus si spravit digi clearblue a uvidi, ja som mala tiez obyc test ducha a ten digi i ukazal ze som

latera
19. led 2017

@laura1972 dekuji, koukam, ze jsi take "na zacatku", takze taky gratuluju 👏🤗 ja jsem teda zatim plna obav, zitra jdu na krev, tak jsem zvedava, co ukaze...🤔

denisa3101
19. led 2017

@ms.neomagic tak uvidíš 😊 já mela denně bolesti podbřišku a křížů i zad tak uvidíme komu ms dorazí 😊 já ji čekám zítra 28 DC max v neděli

luska__
19. led 2017

@latera vždyt sílí 🙂 hodne stestí

laura1972
19. led 2017

@latera já mám za sebou už dvě kontroly a zítra jdu na další a už by melo být srdíčko, tak doufám, ze už bude. V létě ZT, srdíčko se nevyvinulo vůbec a ted naposledy mi řekl dr.že vypadá průběh těhotenství oproti minule, prý lépe než čekal. Ze je vše jak má být. Tak snad zítra bude vše OK. V sobotu začínám 10.tt 🙂

medinka13
19. led 2017

Ahoj, u mě už je asi jasno.. snad to zase nedopadne průserem jako posledně..

laura1972
19. led 2017

@medinka13 držím palce 🙂 taky se nám v létě jedno nevyvedlo, tak taky doufam, te ted už bude vše v pořádku 🙂

medinka13
19. led 2017

@laura1972 u mě to bylo trochu dramatičtější - v den kontroly ráno malá umřela.. Tenkrát jsem byla 38+0.. Tak snad už to vyjde nám všem, co si prďole přejeme 😉

laura1972
19. led 2017

@medinka13 tak to je strašné, to😔 to je mi moc líto 😔 a moc držím palce ať je ted všechno v pořádku.🍀

trrr
19. led 2017

@medinka13 😢to me moc mrzi at uz to nezazijes!

trrr
19. led 2017

@medinka13 promin mi tu otazku,ale behem kontrol bylo vse v poradku?bylo to z niceho nic?

petapal
19. led 2017

Holky všem moc držím pěsti a přeji // doufám.že se brzo připojím

medinka13
19. led 2017

@trrr všechno v pořádku, byly jsme naprosto ukázkově tabulkový.. A pitva taky nic neprozradila.. Konečný verdikt byl - syndrom náhlého úmrtí.. Sice to bývá až u narozených, ale prý to tak odpovídalo nejvíc..
Podle hodnot CRP se to stalo buď v čekárně nebo když jsem šla do špitálu.. Tož tak..

trrr
19. led 2017

@medinka13 dekuji za odpoved a promin preju ti at uz mas zdrave mrne to bude prvni?

medinka13
19. led 2017

@trrr nemusíš žádat o prominutí 🙂
Jojo, bude první.. Říká se, že do třetice všeho dobrého 🙂 (rok před tím byl DS v 14 tt)

trrr
19. led 2017

@medinka13 jezisi holka ty musis byt tak silna!

medinka13
19. led 2017

@trrr ani ne, každá máme nějaký to svoje trápení.. Ale nebudu trvdit, že v září to byla procházka růžovým sadem.. Ale všechno se časem nějak srovná do schůdné pozice.. 😉

lucianek123
19. led 2017

Ahoj holky, teď jdu od dr.z kontroly a chce se mi brečet 😢 Jsem 19DPO, již 10DPO // na tt, test sílí, teď už dálnice, na digitálním Clearblue 1 a 2-3 týden, minulý týden HCG 98, dnes mi dělal dr. zase ultrazvuk a nikde nic v děloze nenašel, prý od toho čekal něco jiného, že by už mělo být něco vidět. Nebo, že by se mohlo jednat o zamlklé nebo mimoděložní těhot. Ráno musím zase na krev, tak se uvidí se dle HCG 😒 Prý za svou kariéru viděl už hodně a třeba se takhle pozdě ještě v dělze něco vyklube...dle poslední ms jsem 4+5...měla jste to některá, že se něco vidělo až později??? 😔