Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lucianek123 ano tecka byla videt az v 5+4 a srdicko 7+2 takze klid a mas jeste i hodne nizke hcg takze tam nic videt nemuze to by za sbou karieru dr mel vedet drz se a mysli pozitivne
@trrr Je to hrozné tohle čekání, kdy se nic neví 😒 Děkuji za uklidnění, snad to bude dobré...v kolikátém jsi pak byla týdnu, když už něco viděl?
@jullli Ta hodnota HCG byla minulý týden, zítra jdu znovu na krev...Jinak děkuji, je to na palici...proč nemůže jít všechno sakra bezproblémově podle plánu 😒
@lucianek123 nevim ve kterem tydnu ja v tom mela uz zmatek😂ale ted sem 8+6a stalo se to pred vanoci jinak dutinka je na ultrazvuku videt kdyz je hcg minimalne1000😉
@trrr Právě proto, když jsem minulý týden měla HCG 98, tak po týdnu by to mělo být min. 2000, když se má správně hodnota každý den zdvojnásobovat 😒 Uvidím zítra dle krve
@lucianek123 tak to asi jo pockej zitra na krev
Tak mi to nedalo,pac ms porad nikde..ale ted vecer tt negativni..zada boli,sem tam brisko,zacpa..ale jinak vubec zadnej jinej priznak...tak ja nevim co zas je :-\
Tak holky už se to blíží. Zítra kontrola po 14 dnech. Drzte mi palce ať je vše v pořádku a je tam ❤ To budou zas nervy 😨
@ms.neomagic a jak dlouho máš zpoždění?
@luckakolmanova nevidim
@trrr dekuji 🙂
@luckakolmanova zkus ranni moc 😉
@laura1972 mam zpozdeni teprve den..mivam kratky cykly 23-24dni..dnes je to 23dc.
@luckakolmanova to uz vidim
@trrr moc dekuju 🙂 to ti věřím 😔 když se to se.. tak se to se..znám to moc dobře. Nemůže člověk otěhotnět , když už se to konečně povede a aby bylo všechno v pořádku? Ten život nám dává, vid? Pořád starosti. Zítra dám vědět a ty se drz, musí to byt v pohodě a ten mrnous se určitě bude držet zuby, nehty, držím palce ❤ 🍀

@lucianek123 ja to mela v prosinci holky to tu mohou potvrdit mela sem//a 1-2 a na ultr nic sliznice nizko prej dojde ms tak sem odesla brekem rikal mi ze v tuto dobu uz by neco bylo videt at prijdu za 3tydny na kontrolu ze ani krev brat nebude jestli hcg roste ze je to zbytecne tak sem cekala 3tydny ms nikde ja nervy na pochodu vanoce zkazene a po 3tydnech na kontrole vse ok ❤bylo videt a vse ok tak hlavu vzhuru jeste neni nic ztraceno preju at ti to dopadne stejne dobre 😉