Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@denisa3101 tak ja dnes prvni termin ms (23dc) a zatim nic..boli me v krizi a jakoby bricho..neni to podbrisek ani vajecniky..testovat nebudu..pockam az do toho pristiho tydne,jestli teda mrcha nedorazi.
@ms.neomagic tak uvidíš 😊 já mela denně bolesti podbřišku a křížů i zad tak uvidíme komu ms dorazí 😊 já ji čekám zítra 28 DC max v neděli
@latera já mám za sebou už dvě kontroly a zítra jdu na další a už by melo být srdíčko, tak doufám, ze už bude. V létě ZT, srdíčko se nevyvinulo vůbec a ted naposledy mi řekl dr.že vypadá průběh těhotenství oproti minule, prý lépe než čekal. Ze je vše jak má být. Tak snad zítra bude vše OK. V sobotu začínám 10.tt 🙂
Holky všem moc držím pěsti a přeji // doufám.že se brzo připojím
@trrr všechno v pořádku, byly jsme naprosto ukázkově tabulkový.. A pitva taky nic neprozradila.. Konečný verdikt byl - syndrom náhlého úmrtí.. Sice to bývá až u narozených, ale prý to tak odpovídalo nejvíc..
Podle hodnot CRP se to stalo buď v čekárně nebo když jsem šla do špitálu.. Tož tak..
Ahoj holky, teď jdu od dr.z kontroly a chce se mi brečet 😢 Jsem 19DPO, již 10DPO // na tt, test sílí, teď už dálnice, na digitálním Clearblue 1 a 2-3 týden, minulý týden HCG 98, dnes mi dělal dr. zase ultrazvuk a nikde nic v děloze nenašel, prý od toho čekal něco jiného, že by už mělo být něco vidět. Nebo, že by se mohlo jednat o zamlklé nebo mimoděložní těhot. Ráno musím zase na krev, tak se uvidí se dle HCG 😒 Prý za svou kariéru viděl už hodně a třeba se takhle pozdě ještě v dělze něco vyklube...dle poslední ms jsem 4+5...měla jste to některá, že se něco vidělo až později??? 😔

@ms.neomagic přidávám se k tobě taky nemerim ale hecla jsem se a včera i dnes ve stejnou dobu 37,4 vím že jsem při deckach jednu dobu měřila a měla jsem vždy 37.1 a v den ms mi to.kleslo na 36,67 atd takže jsem zvědavá no ale naděje nedávám včera po.utreni mírně růžový špinění ...