Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972 budu držet palečky ať je to mylý bojovník a srdíčko se ukáže...v kterém týdnu jsi podle PM? držte se a věř ❤
@beruszka82 moc děkuji. Podle ms jsem dnes 10. tt.
@laura1972 držím palečky, ať se♡ukáže
@laura1972 ❤ tam bude!
@laura1972 v 10tt má mít 3,1cm takže vydrž a věř to srdíčko se ještě může ukázat,držím palečky ❤ ❤ ❤
@snezenka123 moc děkuji.
@tornadolu @snezenka123 @janinasvecova @katuskad1 vám moc děkuji.I když moc tomu nevěřím. Ta bublina tam nemá být, utlacuje to embryjko a proto tam není ani to srdíčko☹ mám strach, že za 3 dny se nic nezmění.
@laura1972 Držím palce, vše bude v pořádku!!! ❤
@lucianek123 moc děkuji
Holky, tak už mám výsledky krve...Dle ms jsem tedy 4+6 a hodnota HCG je 3800...zamlklé těhot. tedy vyloučeno, příští čtvrtek se uvidí, zda roste, tam kde má 🙏
@trrr už když najel dneska na ten utz tak chvíli bylo vidět, že zaváhal. Tak mi došlo, že něco určitě není v pořádku a pak řekl, ze ma pocit, že nám osud asi nepřeje. Byl z toho sám špatný. Minule měl takovou radost a dneska bylo vidět, ze něco neni tak jak má být. Ta bublina je velká a nemá tam být, utlačuje embryjko a proto už tak neroste, i když prý povyrostlo a srdíčko také nic.Ted nám nezbývá než jen čekat do pondělí do odpoledne a pokud se to nezmění, čeká mě opět revize😔
@beruszka82 nevím minule před 14 dny melo 2,4 a prý by melo vyrůst asi za 24 hodin o 2 mm. V pondělí budu podle utz a ovulky 7+3 podle ms 10 tt. a melo vy vyrůst aspoň kolem 5 cm.
❤❤❤

@laura1972 aje je ale zas nesmíš myslet na nejhorší 😉