Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Tak cca za půl hodiny jdu na výkon 😔 tak mi drzte palce, at to dobře dopadne.
@laura1972 Drž se, myslíme na Tebe! 😔
@laura1972 Říkat, že asi vím jak se citíte je blbost, kdo tohle asi nezažije tak neví jak se můžete citít, ale přeji Vám aby vám brzo bylo lépe. Věřím, že když to budete po nějaké chvíli znovu zkoušet, tak se zadaří a narodí se Vám zdravá holčička. Držím Vám pěsti a přeji hodně štěstí! 🍀😘
Ahojky holky zkoušela jsem si měřit teplotu ted a mam 37.ms stále nikde..
@tornadolu ahoj to sis merila vaginalne??
@jullli ještě počkám třeba dorazí
@lenulinka10 ano vaginálně jen jsem to zkusila 😉 bříško mě boli jako kdyby už by měla dorazit třeba dorazí je to normální takhle bokeni i když bych byla tahu?
Ahoj holky, tak to mám konečně potvrzené i od dr.dle utz!👍 Mimis je tam, kde má být, jsem 6tt. a bylo vidět už i srdíčko ❤ Předpokládaný TP mi řekl 22.9...ježíš, já mám takovou radost, že to je vše zatím v pořádku 🙂
@lucianek123 velká gratulace 😤😉
@tornadolu Mockrát děkuji 🙂
@lucianek123 nemáš ubec zač přeju ti to moc 😉 třeba se na ne taky usměje štěstí a MS nedorazi
@lucianek123 a muzu se zeptat posledni ms byla kdy.. To vis jsem 7+2 tt a termin porodu se dozvim az 9.2 az podle velikosti plodu.. Musela jsem otehotne dyl nez v pulce cyklu. Snad te svou prosbou nejak neurazim
@tornadolu ma se merit ale rano nez vylezes s postele 🙂 pak uz to je k nicemu kdyz meris pres den... to byva vetsinou okolo 37.. zkus zmerit zitra rano nez vstanes a podle toho uvidis 😉
@zdenule23 Úplně v pohodě, poslední ms byla 18.12.2016 😉 Tak TP je samozřejmě teď cca, ale utz to tak dneska ukázal 🙂
@lenulinka10 ja vim ze rano jen jsemnto zkusila jinak nemerim jsem dneska noční tak měřit nebudu mic ranko kdyz prijdu rano
@lucianek123 vis ma byla 22.11.2016 a tak mi to podle ms nesedi..

@laura1972 presne je lepsi pockat. Ja se taky tesila ze to vytroubim po 3 mesici a ono prd....revize. Ted se snazime a moc chci aby to vyslo