Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dobro16 gratuluju🙂 hodně štěstí❤
@dobro16 normálně jsi mně motivovala zítra ho zkusím taky😉
Holky ja mam 14 dni po nechranemam stykua delala jsme test lady max myslite ze je jeste brzy na test? Nevim kdy mam ovulaci ani ms jelikoz plne kojim a ms nemam
@klarinka999 jako nevim jeste to nemusi dobre dopadnout.. kazdopadne dej vedet, uz ted jsem zvedava i za tebe
Nazdar děvčata, jsem dnes taková zklamaná. Včera to byl cca 8DPO ráno růžové zakrvácení a pak slaboučké hnědé. S vervou jsem skočila dnes už ve 4 hod. ráno na testování testem 10 citlivostí. A prostě nula nula nula. Prsa mě stále bolí, špinění úplně minimální hnědé. Byl by test negativní, když by včera proběhlo hnízdění? MS mám dostat asi ve středu.
@simi1510 tohle dělá test, když se na něj podíváš cca po 20 min a déle. Zobrazí se tam ta druhá ryska. Myslím, že tohle bohužel není tehu carka ☹
@aleenka1234 do té doby všechny byly bílé jak sníh... ale to je už stejně jedno teď...
@rosalline ja po 10 dnech taky nic
@vesnicanka17 a nyní jsi čekatelka těhotná či netěhotná? :o)

@lucinka58 tak jelikož přišla nejspíš červená, tak není třeba už cokoliv zjišťovat... je možné že duchové a vše byly, ale prostě to zase odchází...
A já k ovu testům vedla i teplotu, proto vím, že ovu proběhla až 17.1., 2 dny po pozitivním clearblue ovu testu 🙂
Ale případně i uvidíme pro příště, co mi napíšou z clearblue, pokud tedy odepíšou.