Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...
Holky ja mam 14 dni po nechranemam stykua delala jsme test lady max myslite ze je jeste brzy na test? Nevim kdy mam ovulaci ani ms jelikoz plne kojim a ms nemam
@klarinka999 jako nevim jeste to nemusi dobre dopadnout.. kazdopadne dej vedet, uz ted jsem zvedava i za tebe
Nazdar děvčata, jsem dnes taková zklamaná. Včera to byl cca 8DPO ráno růžové zakrvácení a pak slaboučké hnědé. S vervou jsem skočila dnes už ve 4 hod. ráno na testování testem 10 citlivostí. A prostě nula nula nula. Prsa mě stále bolí, špinění úplně minimální hnědé. Byl by test negativní, když by včera proběhlo hnízdění? MS mám dostat asi ve středu.
@simi1510 tohle dělá test, když se na něj podíváš cca po 20 min a déle. Zobrazí se tam ta druhá ryska. Myslím, že tohle bohužel není tehu carka ☹
@aleenka1234 do té doby všechny byly bílé jak sníh... ale to je už stejně jedno teď...

@lucinka58 tak jelikož přišla nejspíš červená, tak není třeba už cokoliv zjišťovat... je možné že duchové a vše byly, ale prostě to zase odchází...
A já k ovu testům vedla i teplotu, proto vím, že ovu proběhla až 17.1., 2 dny po pozitivním clearblue ovu testu 🙂
Ale případně i uvidíme pro příště, co mi napíšou z clearblue, pokud tedy odepíšou.