Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@dobro16 to asi ano,no já dělám servírku 16-ky na nohách a myslím že bych to nezvládla jako těhotná 3 měsíce běhat po place než by mi skončila zkušebka...No nějak se rozhodnout musím no... Děkuji za radu...A neboj se MS, vůbec ty bolesti nemusí nic znamenat, uvidíš bude to dobré, hodně záleží i na psychice 😉tak se drž
@elodii krásné gratuluju 😉
spis ne
@arielka222 krásná dálnice 🙂 určitě to bude OK, přeji hodně štěstí a ať je vše v pořádku.🙂
@laura1972 děkuji Lauro. Mam strach aby bylo vše v pořádku. A to jsem si rikala ze už testovat nebudu. Achjo. Hold po té špatne zlusenosti se neumím dat do klidu :( Vždyť to asi sama znáš...
@any20 taky vidím 😊
@arielka222 pěkný gratuluji 😉
@klarinka999 děkuju 🙂
Ahoj, gratuluji všem, co maji druhou carku🙂 ostatním přeji co nejdrivejsi úspěch. Taky bych si jej prala...
Chtěla bych se zeptat, komu vynechala ms a má pozitivní tt, nebyl prostě vůbec žádný projev spineni v době očekávané ms? Nebo třeba slabé spineni nějakého druhu?
@brussali já při 3 dětech měla meškání ms bez špinění prostě nedošla a měla jsem // to má zkušenost
@kstablova Ahojky, jak to s tebou vypadá? Máš taky teď někdy termín ms viď. ..
já měla termín ms včera, v sobotu mě desne bolelo břicho, a Ms furt nikde.
Holky já mám dotaz... včera v 10 ráno mi byl píchnut pregnyl 5000 mela jsem folikul 19 Mm chci se zeptat,co znamená když mám čípek hodně vysoko takový polotvrdý,ale žádný bílkovitý hlen ze mě nejde..jaká je šance že ovu bude díky pregnylu? Děkujuu
@snezenka123 Ahoj, MS čekám až ve středu nebo v pátek, to podle toho, kdy byla ovu doopravdy. Já se furt držím s teplotou nahoře (u mě je to normální), ale nebylo hnízdění, tak z toho asi nic nebude.
Už jsi testovala?????
@kstablova testovala jsem v sobotu desitkovym, dnes 25. A nic. Bílo
Já nemerim, ale 20 dc byl styk a pár hodin na to opravdu Silná bolest v levém vaječníku. Takže pokud to byla ovulka, mohlo to klapnout. Dnes jsem 30 DC. A teoreticky 10 dpo. Takže pokud je to těhu...na test je brzo a už žádný nemám😀
uvidím, počkám. V sobotu břicho bolelo ukrutne, a většinou druhý den je pak ms...Ted stále nic

@lusili1 děkuji, ještě to nechci zakřiknout, snažíme se přes rok, takže tomu nemůžu pořád uvěřit.... Snad se opravdu zadařilo a vše bude v pořádku 🙂