Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kstablova Jj, máš pravdu, ja nemerim, a jsem v klidu s tim,ze buď se povede, a nebo ne...Ted jsme se shodli s mužem, že když to dostanu,už se snažit nebudem, koupím pharmatex a smirime se s třemi ditky🙂
me bylo špatně v noci na neděli a včera večer, tak chlap hned jásal, že jsem urcite těhu😀ale já mívám pms totožný s těhu priznakama😂
Ja mela to same 🙂 a dve plne carky se ukazaly az tyden po vynechani ms 🙂
@elodii
az tak v 7 tydnu to ma cenu .... ale kdyz zavolas na gyndu a reknes kdy jsi mela posledni ms tak te sestra objedna jak to uzna za vhodne ;) gratulace 🙂
@any20
Je tam 🙂
Tak holky hlásím, že včera už těhu test neukázal nic a dnes nastoupila MS ☹ Měla jsem to dostat 27.1., ale na testu před a v tento den byly slabé čárky, tak se to asi neudrželo ☹ Tak snad příště, přeji hodně štěstí všem, které čekají na těhu.
😍
@simi1510 Taky se pridavam
@any20 hezký gratuluju 😉
ja bych rekla, ze jsi tehotna, pokud je to na zacatku, tak to muze ukazat jen tak slabe a jak budou pribyvat tydny, tak bude prouzek silnejsi. myslim, ze muzu gratulovat 🙂
@vesnicanka17 tak jsem dnes začala slabě krvácet..:o(
@katerinaf27 já vidím 😉
@katerinaf27 jj je tam duch potichounku gratuluji a držím palečky ❤

@snezenka123 tak třeba to vyšlo a budu držet palce!! 🙂
Já na sobě nic nepozoruju, spíš jakoby poslední dny větší hlad, ale to může být i PMS. Takže zatím nedělám závěry a prostě počkám. Už jsem z toho měření a testování taková otrávená, tak příští cyklus na to kašlu. Vyčistím hlavu 🙂