Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@kastanek87děkuji. jasně napiš 🙂
@laura1972 to je hrůza fakt :( je mi to moc líto. To si nedovedu představit, kord když to vypadalo podruhé tak nadějne. Ale uvidíš ze potřetí už to vyjde. Je dobré ze vás poslali na genetiku a pomůžou vám 🙂
Holky mám prosbu... jak v noci spíte? Nikdy jsem na břiše nespala ale posledni dobou Neusnu jinak.. tak jsem si říkala že si koupim ten kojici polštář akorat si říkám jestli to není moc brzo že co když se něco stane.. ale zase na druhou stranu kdyby se něco nedej bože stalo tak přece jednou se to povede a ten polštář se neztratí ne? Nebo vam to prijde jako blbost ten polštář
@leniiid já spím celý život na břiše a když jsem čekala dceru, tak jsem na břiše spala ještě v šestém měsíci, než mi víc vyrostlo břicho. Když bylo trošku větší, tak jsem si při spaní na břiše pokrčila jednu nohu, abych měla víc místa a nebo to byl takový pololeh břicho/bok. Neboj, nic se nestane, jen jde spíš o Tvůj pocit nějakého tlaku. Kojící polštář jsem měla, ale na spaní nevyužila vůbec. Ten až po porodu na kojení atd.
No objednala jsem polštář ktery má výplň něčeho hlavne tam nejsou ty kuličky to jsem nechtela a ten muj se da svázat a je k němu i takova podložka ze potom pro miminko jde udelat hnízdo ktere se taky prodává primo jen jak hnízdo takze to mam jakoby 3v1 🙂 a perina mi nestačí 😀
Ahoj.. Jestli se muzu pridat 🙂
S pritelem se snazime vic jak rok, nas pribeh je na delsi povidani.. Ale ted jsme asi vychytali ovulku, dnes asi 10DPO a v pondeli jsem se vzbudila v 1 rano s divnym pocitem, musela jsem na zachod. Pak jsem nemohla usnout a rano nevolnost,pachut v puse, zvysena teplota, porad jsem chodila na zachod, pichani v podbrisku.. To trvalo az do vcerejska.. Bazalni teplota zatim 36,5 - 36,6. Tak jsem vcera zkousela tehu test a nic :( na ovu testu dusi.. Dnes bazalka porad 36,5, navaly horka, pichani v podbrisku. Co myslite muzu jeste doufat? Nebo to je spis nejaka chripajzna nebo vsugerovane priznaky? :( dekuju za jakoukoliv odpoved
Myslim si že vsugerované příznaky.. já jsem treba nemela zadny kdyz jsem otěhotněla... pachuť nebo kovová chut v puse nevim vubec ze bych mela.. a bazalni teplota je docela hodne nízká na otěhotnění
Dekuju za odpovedi 🙂 jeste pockam, uvidim co a jak zitra, pak zkusim testnout v so nebo ne.. 🙂
Jojo to ja jen tak ze jsem to prubla.je nesmysl aby tam byla i ta druha carka pac jsem 6dpo 🙂 a jeste odpoledni moc 😉 ale citim podbrisek, kriz a prasa mi chvilkama projede takove mravenceni ze me to az zarazi a pak zas dobry. Na to prave testovani si chci koupit lepsi testy

@vesnicanka17 no to Asi ani jinak nejde. Je to těžký, ale snad to bude v pohodě. Moc Děkuju tobě taky 🙂