icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
15. únor 2017

@vesnicanka17 no to Asi ani jinak nejde. Je to těžký, ale snad to bude v pohodě. Moc Děkuju tobě taky 🙂

lenka080
15. únor 2017

@ester_ka no a to je to same ockovani....ja moc ctu a pak se bojim ockovat.kamosky nectou a neresi to a ockuji podle planu a zadne problemy nejsou.pak na me cuci jak na blazna ze mmr zpusobuje autismus,ze to v zivote neslysely...

leniiid
16. únor 2017

@dobro16 no jak ja pujdu v pondeli tak to jsem v 5 tt tak nevim jestli tam vubec něco uvidí

arielka222
16. únor 2017

@kastanek87děkuji. jasně napiš 🙂

arielka222
16. únor 2017

@laura1972 to je hrůza fakt :( je mi to moc líto. To si nedovedu představit, kord když to vypadalo podruhé tak nadějne. Ale uvidíš ze potřetí už to vyjde. Je dobré ze vás poslali na genetiku a pomůžou vám 🙂

leniiid
16. únor 2017

Holky mám prosbu... jak v noci spíte? Nikdy jsem na břiše nespala ale posledni dobou Neusnu jinak.. tak jsem si říkala že si koupim ten kojici polštář akorat si říkám jestli to není moc brzo že co když se něco stane.. ale zase na druhou stranu kdyby se něco nedej bože stalo tak přece jednou se to povede a ten polštář se neztratí ne? Nebo vam to prijde jako blbost ten polštář

lenka080
16. únor 2017

@leniiid neni to blbost 🙂 kup si ho.

luska__
16. únor 2017

@leniiid Ja jsem taky v tomhle straspytlik a všeho se bojím , ze to tim zakriknu apod. Ale co se ma stát se stane a polštář ani bodicko to neovlivní

leniiid
16. únor 2017

@luska__ jo no .. jako i mě se bude lip spat a to ze by se vyuzil ne ted ale za rok to je vlastně jedno .. někdy jsem taky poverciva ale taky si rikam co se ma stat to se stane

ester_ka
16. únor 2017

@lenka080 ahoj, no zrovna o očkování myslím je dobré vědět co nejvíce, protože může ovlivnit zdraví dítěte, nejsem zastánce toho, když někdo slepě očkuje a neví, co do dítěte dává🙂

ester_ka
16. únor 2017

@leniiid ahoj kočko, polštář si klidně kup, když se Ti bude dobře spát, tak to za to stojí🙂

ester_ka
16. únor 2017

@leniiid jinak v prvních týdnech těhu se dělá ultrazvuk vaginálně, a myslím nejdřív od 6. týdne může být něco vidět...já byla dnes u dr. a jen mi brala krev, že v 5.tt ještě nic neuvidí...

leniiid
16. únor 2017

@ester_ka mě dr rekla ze to by uz neco mohlo jit videt.. tak ted nevim no..

ester_ka
16. únor 2017

@leniiid tak uvidíš, třeba má dobrý utz🙂

kstablova
16. únor 2017

@leniiid já spím celý život na břiše a když jsem čekala dceru, tak jsem na břiše spala ještě v šestém měsíci, než mi víc vyrostlo břicho. Když bylo trošku větší, tak jsem si při spaní na břiše pokrčila jednu nohu, abych měla víc místa a nebo to byl takový pololeh břicho/bok. Neboj, nic se nestane, jen jde spíš o Tvůj pocit nějakého tlaku. Kojící polštář jsem měla, ale na spaní nevyužila vůbec. Ten až po porodu na kojení atd.

kotito
16. únor 2017

@leniiid zkusi si mezi nožky nacpat peřinu a uvidíš jestli to bude lepší. Já koupila kojo polštář a nesnesla jsem jak v něm šustilo. Ty kuličky jsou při spaní pokud potřebuješ klid peklo 😀

leniiid
16. únor 2017

No objednala jsem polštář ktery má výplň něčeho hlavne tam nejsou ty kuličky to jsem nechtela a ten muj se da svázat a je k němu i takova podložka ze potom pro miminko jde udelat hnízdo ktere se taky prodává primo jen jak hnízdo takze to mam jakoby 3v1 🙂 a perina mi nestačí 😀

reniikk
16. únor 2017

Ahoj.. Jestli se muzu pridat 🙂
S pritelem se snazime vic jak rok, nas pribeh je na delsi povidani.. Ale ted jsme asi vychytali ovulku, dnes asi 10DPO a v pondeli jsem se vzbudila v 1 rano s divnym pocitem, musela jsem na zachod. Pak jsem nemohla usnout a rano nevolnost,pachut v puse, zvysena teplota, porad jsem chodila na zachod, pichani v podbrisku.. To trvalo az do vcerejska.. Bazalni teplota zatim 36,5 - 36,6. Tak jsem vcera zkousela tehu test a nic :( na ovu testu dusi.. Dnes bazalka porad 36,5, navaly horka, pichani v podbrisku. Co myslite muzu jeste doufat? Nebo to je spis nejaka chripajzna nebo vsugerovane priznaky? :( dekuju za jakoukoliv odpoved

leniiid
16. únor 2017

Myslim si že vsugerované příznaky.. já jsem treba nemela zadny kdyz jsem otěhotněla... pachuť nebo kovová chut v puse nevim vubec ze bych mela.. a bazalni teplota je docela hodne nízká na otěhotnění

leymea
16. únor 2017

@reniikk muzes byt, ale i nemusis. Vydrz dva dny a testuj znova 😉

leymea
16. únor 2017

@leniiid no nizka. Klidne pred ovulaci muze mit jen 36 🙂

lenka080
16. únor 2017

@leniiid jdes na utz brzo 😉 lepsi je jit az konec 6 tydne to uz je videt srdicko.a jsi hned klidnejsi.

leniiid
16. únor 2017

@lenka080 no spis jdu at mi dr. Rekne ze jsem 100% tehotna pak se budu trosku radovat.. zatim tomu moc neverim 😀

reniikk
16. únor 2017

Dekuju za odpovedi 🙂 jeste pockam, uvidim co a jak zitra, pak zkusim testnout v so nebo ne.. 🙂

zlatickon
16. únor 2017

@reniikk super ted jsem zrovna chtela psat,kdo bude testovat o víkendu 🙂 ja chci take prubnout víkend i kdyz doktor rikal 20-21 tak budu testovat vsechny 4dny 😉

zlatickon
16. únor 2017

Tak jsem si ze srandy udělala test je to jeste hodne brzo ale co ten test delal? 🙂

kstablova
16. únor 2017

@zlatickon ten test nic nedělal, ten test někdo špatně vyrobil 😉. Je vadný, zkus jiný 🙂

luska__
16. únor 2017

@zlatickon mě to taky udělal, ale vylezla tam dálnice, byla jsem už asi 20DPO a pak to zmizelo a byly jen dvě čáry

reniikk
16. únor 2017

@zlatickon
Tak pak písni co a jak ;)

zlatickon
16. únor 2017

Jojo to ja jen tak ze jsem to prubla.je nesmysl aby tam byla i ta druha carka pac jsem 6dpo 🙂 a jeste odpoledni moc 😉 ale citim podbrisek, kriz a prasa mi chvilkama projede takove mravenceni ze me to az zarazi a pak zas dobry. Na to prave testovani si chci koupit lepsi testy