Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@terka1904 no když si ho sebou nevezmeš, tak tě to aspoň nebude lákat a jak dojedeš, budeš už mít určitě 2-3 😉 já třeba vím že bych ho tahala sebou a udělala tam. A nebo to vyřeš úplně jednoduše a udělej ho ráno než odjedeš a je to! 🙂 a pak dojedeš a už budeš mít na klasika testu tučnou čárku 👍
@kastanek87 to zni jako ideal🙂asi ho rano zkusim jsem taky takova vsetecka a zvedava😀az se pristi sobotu vratim tak mame akorat vyroci to by byl hezky darek😀akorat premyslim ze na horach se hrozne chlasta tak nevim na co se kdyztak vymluvit😀
@terka1904 jasný, hele když si dáš střik, nic tím nepokazíš, hlavně ne tvrdý 😀
@kastanek87 no prave ze se tam pijou i panaky tak se z toho nejak vysekat🙂hale treba rano digital ukaze opak a bude jasno,to budu pak pit na zal😉
@terka1904 no řekla bych že ti ukáže + 1-2 😉 a bude po panákách 😀 tak nám dej ráno vědět!!
@kastanek87 jasne rano sem hodim vysledek😉sama jsem tak napnuta te nevim jestli vubec usnu😀
Takze holky dnes jsem byla na utz a dr.rikal ze je to spatne, je tam gest.zlout vacek a dezintegrovany plod takze mam papiry na revizi na pondeli, zazrak se nekonal☹diky za podporu
@viti achjoo to me mrzi. Moc se drz😔
Ach jo ... to mě mrzí.. proč to nemůže dopadnout vždycky dobře.. teď se budu ještě víc děsit pondělka..jdu totiz na kontrolu... v kterém jsi šla na kontrolu?
@leniiid ja jdu v utery a taky z toho nejsem happy....bojim se
@vesnicanka17 citim se uplne stejne ale myslim si ze nic nepůjde jeste videt

@jullli no nechce se mi tomu moc verit ale moc me tesi ze tam taky neco vidite😉tak ja zitra rano zkusim jeste toho drmaxe a mozna ten digitalni🙂