Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahojky holky, ráda bych se k Vám přidala🙂 Mám na Vás prosbu, jsem 11 DPO, vím, že je na test brzy ( MS mám dostat až 26/2/2017), ale nevydržela jsem a ráno byl test negativní. Od soboty mě velmi bolí prsa( dnes snad nejvíce) a jsem přecitlivělá na vůně, které mi nikdy nevadili. Myslíte, že bylo na test velmi brzy? Před menstruací bolesti nemívám tak tedy nevím co to se mnou je :/ Děkuji Vám 🙂
@martinie88 to mas tezky.je to individualni.kazde se to ukazuje jinak.nekdo ma // uz 10 dpo. Taky jsi mohla mit ovulku pozdeji.testovala bych obden.drzim pesti 😉
@lenka080 no právě, po tom co tu čtu si říkám, že ty příznaky můžou být jen náhoda 🙂 Do těch // 10 dpo bohužel nepatřím, ale vyčkám a uvidíme🙂 Moc děkuji za odpověď 😉
@martinie88 mě bolí prsa od ovulace do ms. Jestli tebe nikdy? Tak pionier vyděržaj ! Nicméně dle mého nemůžeš být 11DPO, to bys musela mít luteální fázi 17-18 dní???
@martinie88 odhaduji, že jsi tak 5-6 DPO
já jsem dnes na nervy... co hodinu chodím kontrolovat zda MS NE-dorazila.... zatím tedy naštěstí ne, ale už bych chtěla, aby byl aspoň tak pátek, aby bylo už jasněji... a žádné příznaky nepozoruji... ach jo, to čekání je hrozný...
test jsem ráno zvorala... byla jsem na wc asi v půl pátý a to mě nenapadlo si test udělat a pak když jsem byla v 6, když jsem vstávala do práce, tak ta druhá čárka byla slabší než ta včerejší... takže to mi na klidu moc nepřidalo...
@rosalline právě, že mě nebolí. Jen někdy v den MS, ale to jsou spíš jen citlivá, toto je úplně jiné. No termín MS 26/2 jsem psala jen odhadem, každý měsíc mám jiný ( poslední 3 měsíce takto 28,32,30). Ale děkuji za vysvětlení a pokud máš pravdu, tak to je na výsledek opravdu brzy🙂 Snažíme se první měsíc, tak by to byl zázrak 😉 a všechny pojmy se učím za pochodu 🙂
@martinie88 to je opravdu hodně brzy... ale odhaduji, že to tam bude 😃✊️
@alli005 Ahoj, četla jsem pár příspěvků a jsem na tom stejně jako ty 🙂 dnes ms nepřišla 🙂 vyhlizim ji od 4h ráno a nic :/ docela pro mě šok...už tak 14 dní jsem si byla jistá,že každou chvíli dojde,protože jsem měla a mám stále křeče a pocity,že co chvíli přijde...
Tak ti držím pěsti,ať čárka krásně sílí 🙂 ja testnu zítra ráno,pokud nedojde 🙂
@alli005 právě jsem ráda,že je jsem někoho tu potkala,kdo je na tom stejně jak já 🙂 s přítelem nám to nevadí,byly by jsme nadšeni,překvapení. Vůbec to není plánovaný,ja celou dobu věřila tomu,že přijde a on zas ne :D tak uvidíme zítra,jestli se budem moct aspoň trochu radovat 🙂
Joo to ja jsem teda zaskočena,protože mi chodí ms jako hodinky,nekdy spíš dříve...nikdy snad později...minuly měsíc jsem ani necítila,že přijde a teď hruza :/ :D a nikde nic :D BT je 37,4
@laura1972 ahojky jeste cekam je to hloupost testovat tak brzy.mam to dostat 26.2.a doktor mi rek udelat test 20-21.2.ale pockam az tak 24.ne ze bych nebyla napnuta ale uz si pripadam jak cvok 😉 jinak mam divny tlak v pidbrisku az do keize a v prsou chvilkama jako brneni,tak to vis ze to semnou clouma 😉 co ty?
Jinak jsem byla 9.2.v nemocnici pac jsem krvacela a doktor mi rekl ze je to brutus ovulace ze mam folikul 23mm s pritelem jsme se tulili 10.11.a 12.tak ze vlastne nevim kdy prasknul folik a kdy se to mohlo povest.
Tak co u vas holky noveho ? Nejaky novinky ?
Mám v břichu malou bublinku a je zatim jenom jedna 😀 doufám že to tak zůstane a nic víc mi neřekla dr. Ani o žádném váčku nebo tak.. nic moc nešlo ještě videt.. je to hodně malé
@leniiid ve kterem jsi ?
@vesnicanka17 no podle aplikace 5+4 ale asi jsem mela 2 ovulace jedna nejspis proběhla sama a druha vyvolaná pregnylem a byla nejspis 30.1 nebo 31.
Já jdu ve čtvrtek ,snad něco uvidí,mám tam cestu,jinak bych počkala.V těhotenství asi práce nejde sehnat že?Příjmaji tady ale asi bych musela hned říct ,že jsem těhotná a to by mne nevzali.

@sistinka je..tam...a kolikátý DPO jsi?