Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@misula29 nas testik vypadá stejně 🙂 🙂 jsem také 11Dni po et
@klarka0902 tak tfuj,tfuj 🙂kdy jdeš na krev?
@misula29 zitra ráno
@klarka0902 drzim pesticky na krev..kdy budes mit vysledky?jeste dnes??
Holky myslite ze vadi nachlazeni v tehu na zacatku? rano sem se probudila…mam rymu a boli me v krku..zitra si beru dovolenou..stejne jdu na gyndu.jsem nasrana..
@klarka0902 neboj me se carka opravdu tak 4 dny zasekla a jednu dobu mi prisla i horsi....myslimze to bude dobre...dneska jdes na krev?
@klarka0902 Zkus to vyfotit spolu. Takhle jak to překlikávám, nemohu to pořádně posoudit. Ale nezdá se mi, že by slábla 🙂
Ja prave kdyz testovala kazdy den 3x uz se mi zdalo ze carka slabne...pak jsem vzdy test vyhodila a davapa k sobe na papir jen ob den a to sel malinko poznat rozdil.. ze zacatku ale moc ne. ..az pozdeji...
@sukubka ja byla taky marod kasel ryma a vse ok
@sukubka tak to těžko říct jak to bude daleko, však brzo budeš vědět ? Jak dlouho bys měla být těhu?
@klarka0902 je tam a to je důležitý ,neboj vše bude v pořádku 🙂
Já dnes 12 den a test vypadá fajn
@vesnicanka17 dekuji..kdy jsi mela videt zloutkovy vacek?mydlim ze zitra by ho uz mohl videt kdyz jsem 23 dwn po oplodneni?tydny tehu se pocitaji ode dne oplodneni nebo od posledni menzes?ptidti tyden jdu zase k doktorovi do centra kde bylo IVF tak tam uz by mel.videt 100% neco ze?ja uz chci srdicko bozeee

@majaaa82 to bude asi víc ,protože vajíčko 5 dni kultivují tak bych řekla ze by to mělo byt plus tech 5 dni tzn 16 den od oplození, což v přirozeným cyklu Nevis nikdy přesně kdy k tomu dojde 🙂