Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@klarka0902 to budou nekonecne 2 tydny ze?to cekani je nejhorsi!!!
@nursinka86 ja jdu k lekari zitra sle bude max zloutkovy vacek srdicko jeste ne jsem cca 5 tyden.ale i tak se bojim aby to bylo ok..
Holky moc Vám všem děkuji!
@laura1972 Ahojky, tak jak je?testovala Jsi? Myslím na tebe a držím palečky🍀
@karin1712 moc děkuji a držím taky všechny palce, které mám (4) 😀
@terka228 @jullli moc děkuji 🙂
@simi1510 doufám, že nám sem dáš fotku koťátka malinkýho 🙂
Partner má dnes narozeniny. Strašně bojuju sama se sebou..... Před dvěma týdny jsme měli druhé výročí..... a ještě jsme si řekli, že se v květnu vezmeme, prý ať pořád nemyslím na testování a ovulaci a ať mám jiné starosti 😀
@simi1510 jo a ono bum 😀. Jasně. Sice jsem moc ráda, ale pořád mám ještě do MS několik dní, takže si asi budu muset zalepit pusu izolepou. Ale to by mu asi bylo nápadné 😀 😀 😀. Teď si tu MS prostě jen snažím nepřipouštět a věřím tomu, že to klapne. To totiž samo o sobě dělá hodně 🙂
@simi1510 jeeezisi ta je krásná Simčo. To je fakt bobanek 🙂
že jo holky? 🙂 já se na ní prostě tak moc těším!!! 🙂 Že to zalepí všechno a jak jsem tam s ní byla tu hodinku dneska, tak ani jednou jsem nemyslela na testy, těhu, ovu....
@sukubka moc děkuji 🙂
Tohle je můj takový druhý pokus. S bývalým manželem jsem byla 12 let. Otěhotněla jsem napoprvé, ale on si bohužel našel někoho jiného, když jsem byla těhotná. Těhotenství nebylo procházka růžovým sadem díky dost velkému psychickému náporu a v podstatě okamžitě po porodu Sofinky jsme se rozešli. Pro mě neskutečný šok a psychicky opravdu na dně.... trvalo mi, než jsem se od toho dna zase odrazila. No a pak jsem poznala mého současného partnera. nejen že to je báječný muž, také moc miluje i Sofinku. A já "získala" ještě další dvě děti, má dva kluky, kteří jsou úžasní po tatínkovi. No a když jsme se rozhodli, že bychom mohli ještě zkusit miminko, tak pro mě je to taková druhá šance, jak si to těhotenství a vůbec tu dobu s čerstvým miminkem užít opravdu se vším všudy, s milujícím a pečujícím partnerem. Moc bych si přála, aby nám to miminko vyšlo...a abych to mohla zažít....
@snezenka123 ahojky, testovala, ale stále mi to přijde stejné. Že by sílila se říct nedá. Nevím co to je, ale nejspíš to bude asi jen zbytkové HCG, i když před pár dny byl test snehobily. Tenhle je dělaný dnes ráno.

@simi1510 jsem trochu počítala 😂