icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
27. únor 2017

@vanea jj, tuhle tabulku znam, jen z ni nejsem moc moudra. Prijde mi, ze bych mela mit vic... piste prosim sve zkusenosti... at se uklidnim 😉 Diky.

karin1712
27. únor 2017

@majaaa82 myslím že super a že můžeme potichoučku gratulovat

vanea
27. únor 2017

@majaaa82 aha, tak to víc neporadím🙂 z té tabulky mi vyplývá, že by to mělo být v pořádku🙂 hlavně aby pak číslo hezky rostlo 🍀 držím palečky🙂

sukubka
27. únor 2017

@majaaa82 ja ti rikala ze HCG nebude jeste moc vysoke at nejsi zklamana!ale neboj ono poroste...hlavni je,aby se zdvojnasobovalo a to bude...nemuzes mit v tuto dobu ani hcg nejak vysoke...neboj bude to dobre..hodnota odpovida...

majaaa82
27. únor 2017

Na strankach gynweb.cz me ve clanku o hCG zaujalo tohle: "Zhruba 7. – 8. den po začátku hnízdění je výše hCG minimálně 10 – 50 mIU/cc."

Pokud u me hnizdeni zacalo prumernene, tedy tyden po ovulaci, byla bych v optice tohoto clanku uplne ukazkova. A vzhledem k tomu, ze jsem desaty den po ovu spinila, mohlo k uhnizdeni dojit i pozdeji...

Ale musim pocitat i s tim, ze ty horecky zauradovaly a ze bude hCG klesat a testy slabnout. Manzel rika, ze bude vse OK, ale on je chlap... ti to rikaji vzdy 😉)

majaaa82
27. únor 2017

@sukubka kez bys mela pravdu... jako coz o to, jednu princeznicku (vcera 8 mesicu) uz mame a tohle tehu je vylozene vtipne, pac jsem nemela od zari 2015 menstruaci... jde o prvni cyklus, ktery do ms ani nestihl dojit. Ale... tak nejak se tesim, i kdyz vim, ze to bude zahul. A budu zklamana, kdyz to nevyjde... i kdyz bych se tim tomu zahulu vyhnula.

snezenka123
27. únor 2017

@majaaa82 Já měla s poslední dcerou hcg v patek 50 hcg a zval mě hned na pondělí znovu na krev, aby viděl, jestli hcg roste. A to už bylo necelých 300 v to pondělí. .. takže ok. A nevím, kolikátý dpo jsem tehdy byla protože v tom cyklu jsem měla dvoje atb a úplně posunutou ovulku a vynechanou ms..... ale říkal, že taková hodnota bývá cca v den očekávání ms😉

kstablova
27. únor 2017

Ahoj ženy, nevydržela jsem to.jsem 10dpo asi a MS by neměla dojít v patek.😲 vidíte to taky? ???

klarka0902
27. únor 2017

Tak mám výsledky hcg je 143,1 😊

snezenka123
27. únor 2017

@majaaa82 Já jsem s první dcerkou otehu když ji bylo 9 měsíců🙂tak nějak jsme si řekli, že kojím, což můj tehdejší gyndar považoval za antikoncepci a říkal, že budu muset přestat kojit, abych mohla otehu, navíc tehdy měl můj chlap navíc špatný spermio. ..a tak jsme si řekli, že tomu dáme Volný průběh a ze časem se povede. A nám se povedlo hned😀ale já v tu dobu už ms měla,menstruace mi vzdy dorazila půl roku po porodu.
A neboj se . Zvládneš to. Já bych neměnila.
Deti mají skvělý vztah. A vis co se rika. Máma zvládne vic než člověk

snezenka123
27. únor 2017

@kstablova tak to je pecka!!!
jsou tam //❤
gratuluji🍀mam z tebe radost🌞

klarka0902
27. únor 2017

@kstablova vidím 🙂

snezenka123
27. únor 2017

@klarka0902 gratuluji🍀

klarka0902
27. únor 2017

@snezenka123 děkuji 😘

kstablova
27. únor 2017

@snezenka123 strašně moc děkuji. Už jen to že je tam duch 10dpo by snad alespin zkraje mohla být jistota, že se nebude opakovat stejný průběh. Sie to není jistota ze do dopadne, ale alespoň to od začátku vypadá jak má. Jsem po třetí porevizní MS. A asi fakt pomohlo, že jsem neměřila , netestovala a ani na Koníka jsem moc nechodila. ... tak pevně doufám ze to bude pokračovat já má. Ale jsem z toho hrozně rozdivočelá 😀

sukubka
27. únor 2017

@majaaa82 opravdu poznas ted krasne na testu jestli ob den sili.a kdy jdes znovu na krev?testik ti bzde ob den silit a hcg poleze neboj ...

sukubka
27. únor 2017

@klarka0902 supeeer !mam radost😉co ted planujes?znovu na krev nebo rovnou na ultrazvuk?kdy?

karin1712
27. únor 2017

@kstablova tak to je super, jsme na tom uplně stejně na den, já dnes také 10DPO. Tak snad nám to oběma klapne.

snezenka123
27. únor 2017

@kstablova no je to super!!!
Kam já se na tebe hrabu s tou svojí šmouhou 😂
a 10 dpo už je to slusna //
Určíte to bude dobrý a tentokrát to dopadne nejlíp jak může👶🤰

klarka0902
27. únor 2017

@sukubka nn na krev už nejdu. Na ultrazvuk mám přijít za dva týdny dnes na něm nebylo nic vidět. Já mám také strašně velikou radost😊😘❤️😊

simi1510
27. únor 2017

@kstablova jeeeeeeeee, drzim pesti!!!

A jak to ze jsi vic dpo nez ja? 😂

terka228
27. únor 2017

@kstablova gratuluji a ať sílí😍

mku
27. únor 2017

já myslím, že si můžeš pomalu, ale jistě gratulovat 🙂 ještě aby začalo bít srdíčko a bude to fajn 🙂

petapal
27. únor 2017

@klarka0902 gratuluji😘

jullli
27. únor 2017

@kstablova jee krasna carka drzim palce at sili a je vse ok

nursinka86
27. únor 2017

@majaaa82 Májo, já myslím, že teď je to fakt hop nebo trop..prostě buď a nebo.. Nevymyslíš nic, musíš jen čekat. Podle mě je ale tato hodnota hcg na 14 DPO úplně v normě.

nursinka86
27. únor 2017

Holky a kdy se tak cca chystáte k dr.? Já mám zpoždění 3 dny, ale zatím se tam nehrnu, chci jít na jistotu, aby už bylo srdíčko. Tak mám tak ještě tak 14 dní počkat, ne? (Sice už mám 2 děti, ale stejně jsem to už zapomněla 😀 ) Ještě mám doma 2 Mama testy, tak to zítra prubnu, snad bude silnější.

majaaa82
27. únor 2017

@snezenka123 Tak to by sedělo, jsem dnes 14 dnů od ovulace, tedy +- v období MS.

majaaa82
27. únor 2017

Jinak holky, moc díky za podporu vám všem.
@nursinka, jasně, vím, že je to hop nebo trop. Kdybych teď tři dny neměla vysoký horečky, asi bych tolik nebláznila... bojím se toho, zda se embrio udrží, ale možná ještě víc toho, aby nebyly vývojové vady, protože jsem asi měla pravou chřipku (vysoké horečky kolem 39°C, bolest kloubů a kostí, ataky zimnice... navíc mi to vlezlo na průdušky, takže k tomu mám ještě ATB).
@klarka0902 gratuluju! 🙂
@kstablova vidím! 🙂

nursinka86
27. únor 2017

@majaaa82 Co jsem tak slysela a cetla, tak v tomto stadiu tehotenstvi, pokud je neco zalozeno spatne, tak dal neprosperuje. Takze plati pravidlo "vsechno nebo nic", tzn. bud bude mimi OK nebo tehot. skonci.