icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kstablova
27. únor 2017

@simi1510 jsem trochu počítala 😂

kstablova
27. únor 2017

@simi1510 ale není vyloučené, že jsem jen 9dpo 😂😂😂

sukubka
27. únor 2017

@klarka0902 to budou nekonecne 2 tydny ze?to cekani je nejhorsi!!!

@nursinka86 ja jdu k lekari zitra sle bude max zloutkovy vacek srdicko jeste ne jsem cca 5 tyden.ale i tak se bojim aby to bylo ok..

kstablova
27. únor 2017

Holky moc Vám všem děkuji!

simi1510
27. únor 2017

@kstablova Tak jen ať teď už sílí a je vše ok! Držím pěsti!!!

My se vrátili z návštěvy budoucí kočičky a je to takové ňunííííí... miminko chlupaté, cca 2,5 měsíce jim je 🙂

sukubka
27. únor 2017

@simi1510 je a kdy bude vase to kotatko?

simi1510
27. únor 2017

@sukubka po 17.3., s papírama právě mohou odcházet až po cca 83 dnech dle zákona no.... Už se na ní těším 🙂 Aspoň nebudu muset myslet na to, když další měsíc nevyjde mimi

snezenka123
27. únor 2017

@laura1972 Ahojky, tak jak je?testovala Jsi? Myslím na tebe a držím palečky🍀

sukubka
27. únor 2017

@simi1510 tak to uz je za 14 dni..to utece a bude u vas v pelišku 😊 pak posli fotečku ju.

kstablova
27. únor 2017

@karin1712 moc děkuji a držím taky všechny palce, které mám (4) 😀

@terka228 @jullli moc děkuji 🙂

@simi1510 doufám, že nám sem dáš fotku koťátka malinkýho 🙂

Partner má dnes narozeniny. Strašně bojuju sama se sebou..... Před dvěma týdny jsme měli druhé výročí..... a ještě jsme si řekli, že se v květnu vezmeme, prý ať pořád nemyslím na testování a ovulaci a ať mám jiné starosti 😀

lusili1
27. únor 2017

@kstablova vidim..❤

lenka080
27. únor 2017

@kstablova no je to tam 😁

simi1510
27. únor 2017

@kstablova a ono bum, co? 😀 ale možná lepší počkat tak týden, co to udělá, aby nedošla mrcha... a dát mu opožděný dárek?

simi1510
27. únor 2017

@kstablova
@sukubka

toto je fotka z 21. 2. 🙂

jullli
27. únor 2017

@simi1510 juu ta je krasna

kstablova
27. únor 2017

@simi1510 jo a ono bum 😀. Jasně. Sice jsem moc ráda, ale pořád mám ještě do MS několik dní, takže si asi budu muset zalepit pusu izolepou. Ale to by mu asi bylo nápadné 😀 😀 😀. Teď si tu MS prostě jen snažím nepřipouštět a věřím tomu, že to klapne. To totiž samo o sobě dělá hodně 🙂

kstablova
27. únor 2017

@simi1510 jéééééé to je roztomilouš!

arielka222
27. únor 2017

@simi1510 jeeezisi ta je krásná Simčo. To je fakt bobanek 🙂

simi1510
27. únor 2017

@jullli
@kstablova
@arielka222

že jo holky? 🙂 já se na ní prostě tak moc těším!!! 🙂 Že to zalepí všechno a jak jsem tam s ní byla tu hodinku dneska, tak ani jednou jsem nemyslela na testy, těhu, ovu....

simi1510
27. únor 2017

@kstablova teď si mě pobavila 😀 představa tebe jak chodíš po bytě s izolepou na puse 😂😂😂😂

sukubka
27. únor 2017

@simi1510 je prostě úžasná!!!uplne bych ji uňuňala🙂

kstablova
27. únor 2017

@simi1510 já jsem totiž strašná. Normálně udržím jazyk za zuby úplně s ledovým klidem a jsem tím pověstná 😀. Ale jak se jedná o partnera, tak tomu fakt vyslepičím úplně všechno 😨🙏

simi1510
27. únor 2017

@kstablova to jsme dvě... plus ještě rodině 😀

sukubka
27. únor 2017

@kstablova protoze delas rada manželovi radost.taky to tak mam..koukala jsem k tobe do albička mala Sofie je krasna😉

kstablova
27. únor 2017

@sukubka moc děkuji 🙂
Tohle je můj takový druhý pokus. S bývalým manželem jsem byla 12 let. Otěhotněla jsem napoprvé, ale on si bohužel našel někoho jiného, když jsem byla těhotná. Těhotenství nebylo procházka růžovým sadem díky dost velkému psychickému náporu a v podstatě okamžitě po porodu Sofinky jsme se rozešli. Pro mě neskutečný šok a psychicky opravdu na dně.... trvalo mi, než jsem se od toho dna zase odrazila. No a pak jsem poznala mého současného partnera. nejen že to je báječný muž, také moc miluje i Sofinku. A já "získala" ještě další dvě děti, má dva kluky, kteří jsou úžasní po tatínkovi. No a když jsme se rozhodli, že bychom mohli ještě zkusit miminko, tak pro mě je to taková druhá šance, jak si to těhotenství a vůbec tu dobu s čerstvým miminkem užít opravdu se vším všudy, s milujícím a pečujícím partnerem. Moc bych si přála, aby nám to miminko vyšlo...a abych to mohla zažít....

karin1712
27. únor 2017

@kstablova Miminko ti moc přeji. Určitě si teď těhotenství uzijes.

simi1510
27. únor 2017

@kstablova vše zlé je pro něco dobré 🙂 A určitě teď to bude vše to správné, se správným chlapem, správná celá rodina... 🙂

laura1972
27. únor 2017

@snezenka123 ahojky, testovala, ale stále mi to přijde stejné. Že by sílila se říct nedá. Nevím co to je, ale nejspíš to bude asi jen zbytkové HCG, i když před pár dny byl test snehobily. Tenhle je dělaný dnes ráno.

petapal
27. únor 2017

@laura1972 tak to fakt nevím jedině vydržet a zkusit ho za tři dny až .Já MS po revizi dostala přesně 5tyden tak uvidíš

laura1972
27. únor 2017

@petapal ja uz zkoušela poprvé testovala ve středu, to se zdálo, že možná se tam něco klube, pak v pátek to tam trochu nepatrně bylo a v neděli stejné a dnes ráno tenhle. No uvidíme. Ted tam.zas nic nevidím ty jo?