icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
28. únor 2017

@ninusch těhotenské testy reagují i na LH hormon (ovulační). LH i hCG jsou si velmi podobné. Třeba ovulační test detekuje těhotenství dříve než těhotenský test. Udělá totální dálnice v době, kdy by tam vůbec být neměly (osobně vyzkoušeno). A stejně tak těhotenský test může dělat droboučké dušíky před ovulací.

kstablova
28. únor 2017

@jullli já to právě taky nemůžu vydržet 🙂. Ale uvidím odpoledne/večer, jestli budu mít pocit, že by to bylo moc naředěné, tak asi radši testovat nebudu, ať nemám nervy. Jinak jsem si říkala, že zkusím v pátek ráno teplotu a když nebude nízko, tak bych si zašla na odběr. K mudr případně až tak za týden další pátek.. ale to fakt strašně předbíhám a ačkoliv nejsem pověrčivá, tak bych to hrozně nerada zakřikla.

majaaa82
28. únor 2017

@kstablova Tak testni 🙂 Musím se přiznat... z holky, která tahle "babská" fóra obcházela obloukem a dívala se na ně s despektem se stala zvědavka, těšící se na radostné zprávy. 🙂)

kstablova
28. únor 2017

@majaaa82 tak to jsme dvě 😀 😀 😀 . Uvidím večer. když tak testnu. Ale bude záležet na vhodné konstelaci 😀 🙂

laura1972
28. únor 2017

@kstablova tak to se budu těšit a držet palce. 🙂

kstablova
28. únor 2017

@laura1972 moc Ti děkuji ❤

laura1972
28. únor 2017

@kotito tak to je teda síla. Tak já když poprvé narazila na ty woman secret, tak se mi zdály dost dobré. Dokonce mi ukazovali líp než dr. max. Zkusila bych ještě jinou značku, ale zase si říkám jestli to není zbytečné vyhazování peněz. Už jsem tenhle a minulý týden kupovala, pár krabiček tt. tak nevím no.

simi1510
28. únor 2017

@laura1972 oni pred pul rokem byly super... sama jsem si je chvalila... pak jsem koupila nove balení a to tam melo vytlacenou bílou rysku... takze si pak nepoznala zda to prosvita barva nebo je carka. Pak prave @kotito mi psala o tom, ze reagoval i na jejího chlapa...

To zkus na sveho chlapa schválně pripadne

kotito
28. únor 2017

@laura1972 četla jsem právě, že mají hodně barviva. Až tolik že se zabarví čárka do ducha i když právě nemá.
Každopádně uvidíš za pár dní to by ti i ten woman secret ukázal dobře 🙂 dělá prý jen duchy když nemá. Ono kdyby jsme testovaly až po meškání MS byly by čárky určitě krásně viditelné obě 🙂
Držím pěsti ať to tentokrát výjde!!!❤

karin1712
28. únor 2017

Holky je to tam. Ráno čárka růžová na mamatestu i Dr.Max a teď jsem zkusila i digital a vysledek viz.níže

jullli
28. únor 2017

@karin1712 gratulace velika 🙂

kstablova
28. únor 2017

@karin1712 gratuluji 🙂

majaaa82
28. únor 2017

@karin1712 pecka😉

simi1510
28. únor 2017

@karin1712 super, gratuluji! 🙂

laura1972
28. únor 2017

@karin1712 krásný gratuluji ❤🍀

kastanek87
28. únor 2017

@laura1972 no je to sakra náhoda, jak napsal jeden doktor ve svém článku, při druhém nezdařeném těhotenství. Já moc na náhody nevěřím, tak uvidíme jak to bude dál. Nene, určitě to dobré není ani nebude. Od začátku to bylo menší a doktorovi se to vůbec nelíbilo. Dlouho jsem doufala a věřila že tentokrát to bude dobré, ale teď už nedoufám v nic, jen potřebuji aby už to ze mě vyšlo....

laura1972
28. únor 2017

@simi1510 tak jsem poslala mého aby to zkusil, co tam bude 😀😀

kastanek87
28. únor 2017

@simi1510 děkuji, no nenadělám nic... ale nebudu vás tady zamořovat negativníma zprávama, když je tu tolik nových tesítků a pozitivních 😉

takže všem začínajícím těhulím přeji hladký průběh až do konce 🍀

simi1510
28. únor 2017

@laura1972 tak pak schválně dej fotku, co to udela 😃

laura1972
28. únor 2017

@kastanek87 je mi to líto, drž se 🍀❤

karin1712
28. únor 2017

Holky moc děkuji. Chce se mi z toho brečet. Tento měsíc jsem poprvé brala gynex a zároveň Fertipronu. Ovu jsem po ní měla ukázkovou, tak to fakt asi pomáhá

kstablova
28. únor 2017

@karin1712 kolik jsi DPO prosím?

kstablova
28. únor 2017

@kastanek87 moc mě to mrzí. jak už jsem Ti psala v té druhé diskusi, měla jsem to velice podobně loni v září. Od začátku vývoj zpožděný, pozitivní test se mi ukázal vlastně až po MS začátkem října, v den MS byl jen velice slabý duch. Já moc chtěla aby šlo o samovolný potrat, ale nějak se mě to pořád nechtělo pustit. I když je to nepříjemný pocit, uleví se ti, až se to rozsekne a je důležité dívat se dopředu, že se brzy zase budete moci pokoušet. Myslím na tebe ❤

ninusch
28. únor 2017

@majaaa82 No tak bezva, to je super info, tak to na to dnes preventivně skočíme :D Jen kdyby mě už třetí den tak nebolel podbřišek, to se mi do toho bude "moc" chtít.

karin1712
28. únor 2017

@kstablova Dnes jsem 11DPO.

laura1972
28. únor 2017

Tak tady je výsledek přítele 😀 a koukni na můj. Přítelovo na bílém podkladu a můj na růžovém. Tak co vidíš? @simi

simi1510
28. únor 2017

@laura1972 prijde mi, ze tam nic nema no... co @kotito myslis?

jullli
28. únor 2017

@laura1972 pritel tam nic nema ty ano.. Ale uz mas test zaschly. Nechces si udelat test i odpoledne nekdo ma silnejsi odpo nez rano

peta73
28. únor 2017

@laura1972 z toho porovnání je jasně vidět, že přítel nic a ty něco velmi slaboučkého 😉. Chce to trpělivost a zkusit nejdříve zítra - jinak tohle testování leze do peněz 😀 a o nervech už vůbec nemluvím 😲

laura1972
28. únor 2017

@jullli můj test je foceny ráno cca po 5 minutách. Odpoledne nevím no jestli by tam.něco bylo. Piju dost pres den, do toho kafe, tak by to bylo asi moc naredene. Jinak u některých to tak bývá, že odpoledne mají silnější test než ráno. Třeba zrovna @simi myslím to tak měla.