Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@jullli já to právě taky nemůžu vydržet 🙂. Ale uvidím odpoledne/večer, jestli budu mít pocit, že by to bylo moc naředěné, tak asi radši testovat nebudu, ať nemám nervy. Jinak jsem si říkala, že zkusím v pátek ráno teplotu a když nebude nízko, tak bych si zašla na odběr. K mudr případně až tak za týden další pátek.. ale to fakt strašně předbíhám a ačkoliv nejsem pověrčivá, tak bych to hrozně nerada zakřikla.
@kotito tak to je teda síla. Tak já když poprvé narazila na ty woman secret, tak se mi zdály dost dobré. Dokonce mi ukazovali líp než dr. max. Zkusila bych ještě jinou značku, ale zase si říkám jestli to není zbytečné vyhazování peněz. Už jsem tenhle a minulý týden kupovala, pár krabiček tt. tak nevím no.
@laura1972 oni pred pul rokem byly super... sama jsem si je chvalila... pak jsem koupila nove balení a to tam melo vytlacenou bílou rysku... takze si pak nepoznala zda to prosvita barva nebo je carka. Pak prave @kotito mi psala o tom, ze reagoval i na jejího chlapa...
To zkus na sveho chlapa schválně pripadne
@laura1972 četla jsem právě, že mají hodně barviva. Až tolik že se zabarví čárka do ducha i když právě nemá.
Každopádně uvidíš za pár dní to by ti i ten woman secret ukázal dobře 🙂 dělá prý jen duchy když nemá. Ono kdyby jsme testovaly až po meškání MS byly by čárky určitě krásně viditelné obě 🙂
Držím pěsti ať to tentokrát výjde!!!❤
@laura1972 no je to sakra náhoda, jak napsal jeden doktor ve svém článku, při druhém nezdařeném těhotenství. Já moc na náhody nevěřím, tak uvidíme jak to bude dál. Nene, určitě to dobré není ani nebude. Od začátku to bylo menší a doktorovi se to vůbec nelíbilo. Dlouho jsem doufala a věřila že tentokrát to bude dobré, ale teď už nedoufám v nic, jen potřebuji aby už to ze mě vyšlo....
@simi1510 děkuji, no nenadělám nic... ale nebudu vás tady zamořovat negativníma zprávama, když je tu tolik nových tesítků a pozitivních 😉
takže všem začínajícím těhulím přeji hladký průběh až do konce 🍀
@kastanek87 je mi to líto, drž se 🍀❤
Holky moc děkuji. Chce se mi z toho brečet. Tento měsíc jsem poprvé brala gynex a zároveň Fertipronu. Ovu jsem po ní měla ukázkovou, tak to fakt asi pomáhá
@kastanek87 moc mě to mrzí. jak už jsem Ti psala v té druhé diskusi, měla jsem to velice podobně loni v září. Od začátku vývoj zpožděný, pozitivní test se mi ukázal vlastně až po MS začátkem října, v den MS byl jen velice slabý duch. Já moc chtěla aby šlo o samovolný potrat, ale nějak se mě to pořád nechtělo pustit. I když je to nepříjemný pocit, uleví se ti, až se to rozsekne a je důležité dívat se dopředu, že se brzy zase budete moci pokoušet. Myslím na tebe ❤

@ninusch těhotenské testy reagují i na LH hormon (ovulační). LH i hCG jsou si velmi podobné. Třeba ovulační test detekuje těhotenství dříve než těhotenský test. Udělá totální dálnice v době, kdy by tam vůbec být neměly (osobně vyzkoušeno). A stejně tak těhotenský test může dělat droboučké dušíky před ovulací.