Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@nursinka86 dekuji moc.pokud mu jde o pojistovnu a moji navstevu tak mi to nevadi.hlavne at ke vse ok a nevidel zadnej problem...rekl ze srdicko neni jeste zcela vyvynuto..ja myslela ze bud je slyset a nebo neni...co je to zcela neni?🙂uvidim v patek..nervovala sem se uz dost...kdyz v patek nebude jedu 9.3 do Centra kde mi delali IVF tak tam uz by snad bylo.
@vesnicanka17 moc dekuji tak uvidim..🙂 hlavne at je to v poradku...psala jsem ze nechapu jeho vetu neni jeste zcela vyvynuto.ja myslela ze bud je slyset nebo ne..nic mezi tim🙂
@sukubka brala bych to tak ze se hold vivine. Zadny dramo a stress ju
Jsem po ivf tam se bere krev vždy pro kontrolu a pak objednávají na utz 😉
Já když po Iva měla pozitivní test měla jsem jet až za 3tydny rovnou na ultrazvuk krev mi nikdo nebral to bylo u apolinare
@petapal
@vesnicanka17 dekuji holky a v klidu se snazim byt...ale znate to 😊
@vesnicanka17 neřekla mi právě nic.. jen že je to jeste malé to jsem tam byla v 5 týdnu... posledni MS byla 12.1
@leniiid ja mela posl. 13.1 a bylo srdicko. Docela sem cumela
@vesnicanka17 takze malinkou nadeji mam ze se uklidnim pred vikendem?dam hned v patek vedet.moc dekuji za info..
@sukubka jooo drzim palec

Tak dnešní test.není zaschly, ale asi je silnější i tak 🙏