icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sukubka
4. bře 2017

@majaaa82 neboj pred mimodeloznim mi delali na malem salku napred revizi a co se tyce narkozy a vseho nic to neni...nejhorsi pro me byla psychyka ta semnou mavala mnohem vic..

kotito
4. bře 2017

@gruzicka pokud zvládneš lžičku plnotučné hořčice , tak zkus tu. Ta jediná pomáhala mě

majaaa82
4. bře 2017

@sukubka dík moc. Pořád mi vrtá hlavou, jestli k tomu poškození embrya došlo těma vysokejma horečkama, nebo jestli bylo těhotenství špatně založené od začátku... asi se to nikdy nedozvím... a to mě hrozně žere.

sukubka
4. bře 2017

@majaaa82 to je bohužel to na co nikdy nepřijdem😒 drz se!

pajuska17
4. bře 2017

@majaaa82
Já byla ráda, že sem se pro revizi rozhodla. Nemusela sem čekat až se odkrvácím sama a za to sem byla hrozně ráda protože bych na tom s psychikou byla ještě hůř. Ráno v půl 7 sem měla nástup, vyšetření ultrazvukem a v 9 už sem šla na sál. V 9:12 už sem se probudila na pokoji, vyžádala si něco na bolest a v půl 1 odcházela domů. První den sem trochu špinila a druhý den už byl klid. Pak mě ještě 3 dny trochu bolelo břicho jak se stahovala děloha. A přesně po 5 týdnech přišla ms. Teď se začínáme snažit znovu.

ktl
5. bře 2017

holky ako sa vola ten program ked chcem dat test do negativu?

lucinka58
5. bře 2017

@majaaa82 Hele, ona to asi rozhodne doktorka, ale já osobně bych asi pokud ti nabídne revizi, šla na revizi. Tělo se rychleji z toho nezdařeného těhotenství dostane. A aspoň i já jsem to brala psychicky jako skončení jedné fáze a nástup do další fáze. Ona je totiž otázka jak rychle bude tvoje tělo reagovat na snižování HCG a prakticky krvácení může dojít až se bude blížit k nule..... Já při spontálním potratu začala krvácet až byl test úplně negativní. Revize je lepší v tom, že děloha se pořádně vyčistí (sice bys měla dodržet šestinedělí), ale je potom dobrej základ pro další těhotenství 🙂

majaaa82
5. bře 2017

@lucinka58 jasne, no... domluvim se s ni a uvidim. Jak ses citila, kdyz jsi "cekala" na krvaceni? Ja mam pocit, ze se zblaznim. Vubec by me nikdy nenapadlo, ze me to tak sejme. Pritom jde o potrat v zacatku. Strasne uz bych chtela, aby bylo po vsem. Ta predstava, ze mam v tele zarodek, ktery se nevyviji, neni prijemna. Manzel se tvari, ze je to tak nejak za nami, dela, jako by o nic neslo... ve stylu "tak se to holt nepovedlo, vyjde to priste"... jen ja jsem psychicky celkem zrubana. I kdyz vlastne fakt o nic nejde... bylo to par bunek. Jenze...

baba93
5. bře 2017

@majaaa82 vim jak se citis mela jsem to tak stejne... My se snazily rok bez uspechu a kdyz jsem tam nasla ty dve carky byl to uzasny pocit... Bohuzel to skoncilo stejnym zpusobem ...23 prosince k tomu ... Pres cele svatky jsem krvacela .. Odeslo to samo bez revize nastesti ... A chlapi ? Co k tomu dodat oni to proste berou jinak....

martinie88
5. bře 2017

@ktl Ahojky, já znám www. perfectphoto.cz 🙂 Tak snad pomůže ;)

ktl
5. bře 2017

@martinie88 dakujem 😉

viivienn
5. bře 2017

🙂moc se pospíchá já měla a to na kvalitním ultrazvuku až v 9 týdnu .Tak do 10 týdne bych na žádnou revizi nešla at si doktoři říkají co chtějí přírodě nepřikážou 🙂

lucinka58
5. bře 2017

@majaaa82 Určitě si to obreč, zapal si svíčku, dej průchod citům.... Pak se přes to přeneseš. Víš co - sice to byl zárodek, ale ty hormony už se v těle vytvořili a to, že jsme našli na testu // je pro každou z nás takové posvátné. Můj manžel to bral přesně stejně jak ten tvůj - i když ho to určitě taky vzalo. Je potřeba určitě si to v sobě nějak uzavřít a pak jít dál. Jinak na to budeš furt myslet a to není dobrý ani k dalšímu snažení. Jinak to čekání na krvácení - docela vopruz - já to chtěla mít hlavně rychle za sebou. Ale při prvním nezdařeném to bylo v 9tt, kdy přestalo tlouct srdíčko, takže jsem fakt šla na revizi - pro mě to bylo psychicky líp zdolatelnější 🙂 Moc ti držím palce k dalšímu pokusu 🙂

risu
5. bře 2017

@ktl co mas za mobil? Samsungy to umi rovnou..

majaaa82
5. bře 2017

Ty woe... vysvětlete mi tohle někdo... nebo zešílím už... díky.

vjercik
5. bře 2017

@majaaa82 mas v tele jeste hCg proto test s carkou.

majaaa82
5. bře 2017

@vjercik ale proč je silnější?

majaaa82
5. bře 2017

Tohle je středa a pátek. V pátek hCG stagnovalo... a teď tohle? Z odpolední?

vjercik
5. bře 2017

@majaaa82 treba bude vse v poradku, ale ja to mela podobne.
6+3 a test stale nesilil... jeden ukazoval pidi carku,druhy silnejsi, a to v rozestupu vic dni. Nakonec jsem zacala krvacet a pak hned revize.
Pak kontrolni krev na hcg aby nebylo mimodelozni a jsem na nule-negativni. Takze mimidel.vylouceno.
Drzum ti pesti.

kastanek87
5. bře 2017

@majaaa82 v prve řadě me to mrzí že to nedopadlo ☹ procházím si ted Tim samym. Jsem 9tt a mam tam jen gestacni vacek a v nem nic. Doktor mi dava čas do dalšího patku,ale Já už byla v nemocnici domluvit si revizi. Takže ve středu mam nástup. Uprimne kdybych se mohla znovu rozhodnout,chci revizi hned. Je to strašný. Mam těhotenský příznaky pořád a o to je to horší. Pořád to v sobe nemůžu nějak uzavřít. Ale ve středu už to snad půjde. Držím ti pesti ať je ti brzo lip!

majaaa82
5. bře 2017

@kastanek87 Já to mám právě v hlavě úplně stejný... mám chuť začít mlátit hlavou do zdi. Nevím, co se děje, jestli si dalo embryo ječn na čas a teď se rozjede, nebo jestli je živé, ale poškozené a já budu muset na regulérní potrat... pokud hCG stoupá, tak je asi fakt živé... a já myslela, že ne, že hCG stagnovalo a bude klesat.

karin1712
5. bře 2017

@majaaa82 Třeba to bude ještě dobrý
Moc na Tebe myslím.

majaaa82
5. bře 2017

@karin1712 Moc děkuju... jste tady holky všechny strašně hodné. Ani nevíte, jak moc vaše slova hladí.

sukubka
5. bře 2017

@kastanek87 je mi to moc lito.uplne chapu co prozicas.
Ja v noci vubec nespim v utery jsem byla na kontrole videl pry zloutkovy vacek v patek taky zloutkovy vacek byla jsem 5+4 vim to presne...mam dojit ve stredu ze musi byt uz srdicko.jsem s toho desne nervozni v noci se budim pres den nejsem schopna vubec fungovat.porad si rikam co kdyz tam nic nebude budu muset na revizi pak nejaka pauza a zase ivf
.sileny..
Ja mela pred lety mimodelozni byla jsem na dne tenkrat mi vzali oba vejcovody...myslela jsem ze se s toho nevzpamatuju ale cas to zahojil...

luckasnazilka
5. bře 2017

Děvčátka
Máte nějaké zkušenosti s barvením hlavy a těhotenstvím?
Řešit to nebo normálně dělat že nic?

sukubka
5. bře 2017

@luckasnazilka ja teda jsem jen v 5 tydnu tehu ale na meliru jsem byla minuly tyden..i v minulem tehu jsem chodila normalne na barvu,proc to se nema?

luckasnazilka
5. bře 2017

@sukubka
Mě přijde že se nemá snad nic
Tak se raději ptam...

leymea
5. bře 2017

@sukubka nemusi byt srdicko. Melo by byt nejdyl nekdy 8tt. A ty budes 7tt. Nestresuj se, raduj se. Stres miminku skodi. Zloutkovy vacek je dulezitej 🙂 pak bude srdicko 😉

leymea
5. bře 2017

@luckasnazilka kdybych si to neprecetla na netu tak to neresim. Ale prej by se to nemelo. A kdyz uz se chce maminka barvit tak at vynecha prvni trimestr, protoze to je nejdulezitejsi obdobi pro vyvoj miminka. Ja prvni trimestr vydrzela a zrovna momentalne mam na hlave napatlanou barvu 😀 ale ver, ze hodne maminek to neresi 😉 zalezi jen na Tobe. Ja jsem posera a radsi jsem to nepokousela 🙂

sukubka
5. bře 2017

@leymea takze ja kdyz jsem byla v ten patek u doktoea 5+4 tak to je uz konec 6 tydne?