Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Ahoj, tak já asi před hodinkou dělala test. Intenzita je jako včera, možná o krapet výraznější. Ale ne o moc. Ale začalo mě bolet břicho a špiním. Co to znamená? Teď jsem se dovolala konečně mojí Dr. a sestřička říkala, ať přijdu až zítra, jak jsem objednaná. Prý pokud se rozkrvácím, tak do špitálu. Myslíte, že je to teda už KO?
@majaaa82 to mě mrzí ☹ ale počítej spíš že to odchází, pokud máš k tomu špinění bolesti.... ☹
@kstablova jasne proc ne... Ja vim ze bych se pak vic sledovala a bylo by to vice na skodu... Staci to testovani to je taky na palici :D aspon pro me :D pao dej vedet hodnoty hcg 🙂 co jsem si pocitala podle ms bych mela byt 4+5 a podle ovulace mi to dnes vychazi na 4+0...
K dr jdes vubec kdy?
@515ka taky vidím dušíka 😉 držím pěsti ať sílí!
holky je mozne mít 7 dpo slabeho ducha ale viditelny,neni to zkoumání a hledani carky ?nevim kdy byla presne ovulace ale beru to podle posledniho sexu.menzu jsem mela 23 ale jen hodne slaboucke,pred tim byl sexik tyden pred ocekavanou menzou.Jsem z toho cela zmatena,kdy se asi tak mohlo zadarit.kdyz by ten tyden pred menzou tak uz by carka mela byt hezky videt a jestli pred tydnem tak je to docela brzo????
@majaaa82 nechci ti brat naději, ale klikla jsem na tu diskuzi, jak jsi vkladala, ze to tam někomu taky nerostlo a jestli myslíš tu zakladatelku diskuze (mummy88),tak u ni to asi nedopadlo, psala ted v unoru, ze ma 10týdenního chlapecka..A diskuze je z roku 2014 :/
Ještě me překvapuje, že u tebe dr.neco videla ultrazvukem, protože vzdycky vsude čtu, ze je "něco" videt az nad 1000jednotek hcg...
@zlatickon mam kamaradku (zadne jedna paní povidala), ktera otehotnela pred ms. Prostě jindy sex nebyl a ovulace musela byt hned po ms. Maji holcicku.
@nursinka86 Nn, nejde o zakladatelku, ale o tu druhou holčinu, jmenuje se monasek84, dávala tam slabé testy. Tý jsem psala SZ a prý se jí ty špatný čárky teď nechtějí ráno oblíkat do školky 🙂) Jinak tomu UZ taky tomu nerozumím. Ale já to s Dr. v nemocnici viděla. Černej flíček 4x3 mm. Uvnitř dělohy. Ke své MUDr. jdu zítra, tak snad už budu mít jasno.
Holky 10.2.jpichnuty pregnyl 11.2. IUI
Dnes 4dny do MS a test negativní žádné příznaky
@nursinka86 co ze jako ze se sperma udrzelo trebas tyden a pres krvaceni?jinak ja bych tedy byla bud 16dpo nebo 7dpo v kterm z techto dvou terminu je mozny duchacek?

@terka228 děkuji moc Tery, no bohužel... snad už to mám vybraný napořád a toho druhátka se někdy dočkám.