icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
kastanek87
6. bře 2017

@terka228 děkuji moc Tery, no bohužel... snad už to mám vybraný napořád a toho druhátka se někdy dočkám.

kstablova
6. bře 2017

@karin1712
@jullli ahoj, tak já dnes měla odběr skrz štítnou žlázu ráno, tak jsem si rovnou nechala vzít i HCG, tak zas budu o něco chytřejší. Dnes nevím zda budu testovat, když tak zítra ráno. Tak už bych mohla zkusit celarblue, ještě je mám doma, už by tam mělo být 2-3 🙂

jullli
6. bře 2017

@kstablova ahojky nechala sis nabrat i hcg jo?
Me to prijde zbytecne takze to opravdu nechavam na prvni kontrolu 🙂 at se nestresuju.. Jinak urco uz na testu bude 2-3 ja budu testovat qz zitra jelikoz uz u nssich test nemam a zitra odjizdime

majaaa82
6. bře 2017

Ahoj, tak já asi před hodinkou dělala test. Intenzita je jako včera, možná o krapet výraznější. Ale ne o moc. Ale začalo mě bolet břicho a špiním. Co to znamená? Teď jsem se dovolala konečně mojí Dr. a sestřička říkala, ať přijdu až zítra, jak jsem objednaná. Prý pokud se rozkrvácím, tak do špitálu. Myslíte, že je to teda už KO?

515ka
6. bře 2017

co myslíte holky? 🙂

jullli
6. bře 2017

@majaaa82 to je mi lito, to co popisujes muze byt odchazeni a predzvest ms.. :/ do nemocnice opravdu jakmile zacnes krvacet aby se pripadne mrkli zda vse odeslo.

kstablova
6. bře 2017

@jullli v pohodě, někomu to vyhovuje, někomu ne. když už jsem tam byla, tak jsem to nechala vzít taky. Mě stresuje, když nevím na čem jsem, takže takhle jsem klidnější.

jullli
6. bře 2017

@515ka duch tam je 🙂 kolik jsi dpo?

kstablova
6. bře 2017

@515ka cosi tam je 🙂, dušík

515ka
6. bře 2017

@jullli no naživo jde vidět mnohem víc 🙂 jsem 6. den po ET 🙂

kastanek87
6. bře 2017

@majaaa82 to mě mrzí ☹ ale počítej spíš že to odchází, pokud máš k tomu špinění bolesti.... ☹

jullli
6. bře 2017

@kstablova jasne proc ne... Ja vim ze bych se pak vic sledovala a bylo by to vice na skodu... Staci to testovani to je taky na palici :D aspon pro me :D pao dej vedet hodnoty hcg 🙂 co jsem si pocitala podle ms bych mela byt 4+5 a podle ovulace mi to dnes vychazi na 4+0...
K dr jdes vubec kdy?

kastanek87
6. bře 2017

@515ka taky vidím dušíka 😉 držím pěsti ať sílí!

jullli
6. bře 2017

@515ka 6po et to je cca 10-11dpo?

majaaa82
6. bře 2017

@julllli @kastanek 87 Dík za info... uvidím, jestli se rozkrvácím. Skoro si přeju, aby to už bylo.

jullli
6. bře 2017

@majaaa82 uplne chapu... Drz se!!

zlatickon
6. bře 2017

holky je mozne mít 7 dpo slabeho ducha ale viditelny,neni to zkoumání a hledani carky ?nevim kdy byla presne ovulace ale beru to podle posledniho sexu.menzu jsem mela 23 ale jen hodne slaboucke,pred tim byl sexik tyden pred ocekavanou menzou.Jsem z toho cela zmatena,kdy se asi tak mohlo zadarit.kdyz by ten tyden pred menzou tak uz by carka mela byt hezky videt a jestli pred tydnem tak je to docela brzo????

kstablova
6. bře 2017

@jullli já jdu v pátek. to bych měla být prý 5+0. Tak stačí jen když mi potvrdí, že je vše tam kde má být 🙂. příští týden budu na horách a pak budu mít náročný týden v práci, tak bych se neurvala a ani nechci zatím v práci nikomu nic vysvětlovat.

jullli
6. bře 2017

@zlatickon 7dpo urcite ne, telo nestihne produkovat hcg.
Kazdopadne muze to byt starsi nez si myslis kdyz nevis den presne mas test?
Test udelej zase za dalsi den zda budou zmeny

jullli
6. bře 2017

@kstablova jee tak drzim palce ja jdu az 16teho a je to nekonecne :D pak dej info

zlatickon
6. bře 2017

@jullli jojo koupim a udelam zas zitra,ale kdyz bych nepocitala tu jako by menzu ted 23.2. a pocitala 28.1. tak bych byla eventuelne 5tyden a to uz by melo byt krasne videt na testu.sexik byl 18.2. a 27.2.

jullli
6. bře 2017

@zlatickon a byla to opravdu menstruace? Nebylo to treba jen spineni?? Jinak 28.1 urco nepocitej to by byly dalnice

515ka
6. bře 2017

@jullli zhruba ano 🙂

nursinka86
6. bře 2017

@majaaa82 nechci ti brat naději, ale klikla jsem na tu diskuzi, jak jsi vkladala, ze to tam někomu taky nerostlo a jestli myslíš tu zakladatelku diskuze (mummy88),tak u ni to asi nedopadlo, psala ted v unoru, ze ma 10týdenního chlapecka..A diskuze je z roku 2014 :/
Ještě me překvapuje, že u tebe dr.neco videla ultrazvukem, protože vzdycky vsude čtu, ze je "něco" videt az nad 1000jednotek hcg...

zlatickon
6. bře 2017

@jullli no bylo to slaboucke jen na intimku a jen 3 dny a normalni klasicka menza byla toho 28.1. a prave ze by byla uz dalnice ja musim zavolat doktorovi a objednat se,v tomhle se uplne ztracim

nursinka86
6. bře 2017

@zlatickon mam kamaradku (zadne jedna paní povidala), ktera otehotnela pred ms. Prostě jindy sex nebyl a ovulace musela byt hned po ms. Maji holcicku.

majaaa82
6. bře 2017

@nursinka86 Nn, nejde o zakladatelku, ale o tu druhou holčinu, jmenuje se monasek84, dávala tam slabé testy. Tý jsem psala SZ a prý se jí ty špatný čárky teď nechtějí ráno oblíkat do školky 🙂) Jinak tomu UZ taky tomu nerozumím. Ale já to s Dr. v nemocnici viděla. Černej flíček 4x3 mm. Uvnitř dělohy. Ke své MUDr. jdu zítra, tak snad už budu mít jasno.

petapal
6. bře 2017

Holky 10.2.jpichnuty pregnyl 11.2. IUI
Dnes 4dny do MS a test negativní žádné příznaky

zlatickon
6. bře 2017

@nursinka86 co ze jako ze se sperma udrzelo trebas tyden a pres krvaceni?jinak ja bych tedy byla bud 16dpo nebo 7dpo v kterm z techto dvou terminu je mozny duchacek?

lenka080
6. bře 2017

@petapal na testovani je brzy.4 dny pred ms je hodne brzo.ja mela skoro neviditelnyho ducha v den vynechane ms.