Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Bozeee já nevim jestli už jsem já blázen a nebo je to tím,ze já už těhotná jsem. Ale když se zamýšlíme nad tím zpětné tak jsem zase asi taková nebyla. Holky prosím Vás já chápu,ze je to těžké přiznat si,ze se tehu nepovedlo. Ale život jde dal nevyšlo teď vyjde příště. Proste jen nepřišel ten správný čas. Ale uznejte sami některé testy co sem dáváte jsou jasne negativní. Dojdete na krev a hned mate klid věřte mi.
@leymea zbytečně ji dáváš naději... je nás tu plno co vidí jasne že je negativni a asi jen 2 co vidi ducha.. tak nevim budem se tady do nekonečna dohadovat jestli je nebo není těhotná misto toho aby to začla řešit jinak třeba... mě by už asi hrablo kazdy den testovat jak blazen nemyslis?
@lenka080 ja jsem s prvnim tehotenstvim netestovala moc. Udelala jsem ctyri testy v rozmezi tri tydnu a pak uz jen ultrazvuky u dr. Ale ted s tim druhym jsem testovala hodne, protoze ta carka nesilila jak mela. Sic to neni prukazne stopro, ale ze se neco deje spatne, ten mocovy test ukazat umi. Chapu holky po potratech, ze testuji casteji, obzvlaste pokud jde o tehotenstvi asistovane. Po sve zkusenosti ted sama nevim, jestli az otehotnim znovu, budu mit dostatecnej moral na to, abych netestovala jak blazen. Spis mi prijde jako pakarna davat denne fota negativnich testu.
@majaaa82 hele jak jsem tu uz psala...ja nemohla otehotnet 10 let a byla jsem 3x na ivf. Takze vim co to je beznadej.ale tohle zbesile testovani a vyhazovani penez za testy at uz pozitivni nebo negativni opravdu nechapu. A jestli ma tehu dopadnout nebo ne neustalym curanim na papirky neovlivnis.
@klarka0902 Já se plně ztotožňuji s tvým názorem...S autorkou dotazu opravdu cítím, sama jsem teprve v počáteční fázi nějakého "snažení" se o potomka, takže chápu, že se nelze úplně vmyslet do pozice maminky, která už měsíce a roky doufá marně (ostatně mě se to může také za pár měsíců týkat), ale nepovažuji za pomoc nebo řekněme správně nasměrovanou účast, když někdo podporuje takto zoufalou maminku-čekatelku v nějakých bludech. Protože, odpusťte mi brutální upřímnost, hledání duchů na testu, zcela nepatrných náznaků druhé čárky, viditelné pouze pod určitým úhlem a za určitých světelných podmínek, to už je znak přinejmenším nestandardního chování...Já jsem si těhotenské testy dělat musela kvůli lékařskému zákroku a minimálně na jednom testu jsem mohla spatřit to, co tady svorně označujte za "dušíka" - nepatrný náznak čárky - těhotná jsem samozřejmě nebyla, jak potvrdil i krevní test, a to z toho prostého důvodu, že takový test se vyhodnocuje jako NE-GA-TIV-NÍ. Jak se lze ostatně dočíst i v návodu přiloženém i k tomu nejlevnějšímu drogerkovému testu...Já vím, že čekání na pozitivní test je ubíjející a vyčerpávající, ale tohle už je hazard s duševním zdravím té dotyčné i jejího nejbližšího okolí...Nehledě na to, že tu pak zbytečně schízujete holky, které se obávají nechtěného těhotenství a přinášíte jim pak zbytečné bezesné noci...
@1352015 Zkus další test, ale nejlépe až tak ve středu ráno - z první ranní moči. Zvol si ten citlivější (označují se desítkou). Hodnota HCG se u těhotných žen obden zdvojnásobuje, takže s odstupem 3 dnů už by musel test zákonitě sílit a ukázat jasnou čárku. Držím palce, ať to dopadne tak, jak si přeješ ty. Zatím vidím těhotenství jako velmi nepravděpodobné.
@lenka080 asi bych nesrovnavala nevydarene ivf s potratem jako takovym. Nevidim zase ani trochu duvod se ujistit ze carka sili nehlede na tom ze pro nekoho je to treba posledni tehotenstvi viz ja.. A chci si pozitivni test a tehu poradne uzit.
A rozhodne je rozdil testovat a hlesat duchy nez testovat a utvrdit se v tom ze carka krasne sili...
@lenka080 a neni to snad kazdeho vec, za co chce utratit penize? Pokud to dava do testu a dela si je casteji, je to jeho vec. A treba ma duvod, ktery vi nekdo, a o kterem se ti nemusi sverovat. Do toho co dela nekdo jiny s penezi, je vazne jeho vec!
Nevim, ze v posledni dobe je tu cim dal tim vetsi utocnost na lidi a nevrazivost... a spis tim, ze clovek si projde několika vecmi by mel mit pochopeni pro jine. Nebo pokud nema, tak at se k danym vecem nevyjadruje a prejde to.
Samosebou nebudu tu nekomu psat, ze ma stale nadeji, kdyz bude mit vicemene stale stejny test tyden co tyden....
@lenka080 Měj se fajnově, Lenko. Já doufám, že zůstanu i nadále nepošukem... přesto už bych si nedovolila nazývat někoho pošukem, protože testuje denně. Ještě před měsícem ano, to jsem se tu občas bavila královsky nad některými příspěvky a fotkami. Ale teď už ne... teď už vím, že pro někoho to může být prostě a jednoduše důležité. I když se nám to jeví jako bejkárna.
No tak holky nehadejte se 😉 to je snad jedno ne když člověk testuje každý den tak at třeba se usměje stesti
@majaaa82 Tak ono sama sis zkusila, že poznáš, když to není ono... Nehledě, že se dá třeba mimoděložní odhalit včas, popř. nějaký i další problém...
Já si loni zažila v září zamlklé těhu, dle testů to ale vypadalo ok, taky aby ne, když byl ten obal, co produkuje HCG takový... Od té doby se to nejspíš 3x povedlo, jen se neudrželo a ms přišla. Tento měsíc to bylo bílo... A můžu jen doufat, že se konečně podaří, třeba teď, kdy jsem půl roku od revize a příští měsíc bych měla mít termín porodu, kdyby se to povedlo už loni....
Dle lékaře mám ještě půl roku, než by se to začalo řešit testy, prášky... Ale vím, že pokud by se to opakovalo ještě s tím, že se na testech objeví čárky a nic z toho, tak bych to už s doktorem řešila, že to již není normální a možná bych i sama chtěla jít do prášků, které pomohou k udržení, pokud je takový problém u mě s tím, že mám LF pouze 10-11 dní od revize. Na druhou stranu si říkám, když to vyšlo před tím, tak to snad vyjde i teď bez preparátů a všeho. Že ten utrouš loni to jen zhoršil,....
Myslím si, že z nevydařených pokusů mě rozhodně nebudou trápit noční můry jako z toho, když jsem musela podstupovat revizi a těch týdnů po tom, co jsem si prožila s tím, kdy jsem to měla stále před očima.... Děkuji, už nechci.... a jsem ráda, že novým rokem jsem byla konečně schopna tu bránu zavřít za tím zářím....
A abych nemyslela na těhu, nehnala se za tím tolik, ať si k nám cestu najde samo, tak si v pátek jedeme vyzvednout chlupaté kočičí miminko...
Držím palce, ať jsi brzy v pořádku a miminko si k tobě cestu najde!
@jullli
@simi1510 děvčata děkuji.
Jsem si jistá, že ty, kterým byl určen můj příspěvek, a ze vás není málo, moc dobře vědí, že je určen právě jim.
Nikdo nemusí tyhle příspěvky chápat, stačí totiž zcela, že je budou respektovat. pokud potřebuje někdo moralizovat, tak je to vizitka právě této osoby.
Všem snažícím se přeji ze srdce, abyste brzy našly své vytoužené pozitivní testy a třeba se brzy potkáme v nějaké jiné diskusi. ❤
@kstablova vím, co to pro tebe znamená, co to je, chápu tě... A ono člověk chápe v situacích, když to zažije sám. Sama jsem si to poznala v okolí... A jsem ráda, že jsem tě spolu s @jullli a dalšími ze skupiny ovu poznala, tam takováto chování nebyla 🙂 A snad se jednoho dne k vám holky budu moci přidat!
@lenka080 já když to tu vidím a čtu, chodím se sem víceméně pobavit. Z negativního testu prostě tehu nebude. Test je buď negativní a nebo pozitivní. Testovala jsem v den ms. Tak jsem zavolala na gyndu a objednala se. Padl jen jeden test, ten druhý ž krabičky dám třeba kamarádce. Nikdy bych tak uchylne netestovala a hlavně, když bych měla takovou uchylku a testovala 10x denně, asi bych to tu furt nedávala.

@1352015 Jo a pokud ti menstruace normálně přišla, proč se nervuješ testy? To se mi zdá celkem jako zbytečná schíza. ;)