Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@lenusaak - nn, miminko bylo na konci 3. měsíce a na histologii poslali jen váček a celý plod na genetiku a pitvu. Právě ta genetika není, pokoušejí se plod naočkovat, aby narostla tkán a tu otestovat na genetické vady. pOKUD BY TO BYLO ČISTÉ, BYLA TO NÁHODA A JE TO FAJN, ALE POKUD NE...NEVÍM...
@katuskad1 JAK DLOUHO SE SNAŽÍŠ O MIMI?
leni, já jiný odběr mít nemohu, ale prý kousek plodu nechali na pozdější potřebu testu. Maličký už na konci 3. měsíce prý bylo dost velký. Prý cca o 4 dny později a už by mě nechali rodit, už by nešlo revizí vyčistit.....holky, kde jaká na dálnici má mimi hned a nechce ho a nám, co toužíme po prckovi se nedaří co 😢
@monikadeny jj, je to smutné.. ale zase bude líp, musí ! A tentokrát už to bude mít dobrý konec 🙂 🙏 mi dnes skončila druhá porevizní MS, tak se do toho zase pustíme 😀
@monikadeny jejku ahaa😐 To me moc mrzí 😞 Kez by se ta genetika udelala a vy tak vedeli vic, snad to byla jenom náhoda. A u vas partneru je genetika delana?
@monikadeny tak to je docela dost dlouho tedy? A oni zavolají tobě sami nebo musíš volat ty?
@monikadeny @laura1972 snažíme se uz rok a v září jsem byla na laparoskopii kvůli mimodeloznim. Snad to ted vyjde,verim jelikož test je pozitivní pred MS,snad bude sílit a půjde vse jak ma👶
@katuskad1 jj, vím. Byli jsme tak nějak na stejno, ja byla taky v září, pro ZT. Nám se to sice pak třetí měsíc po revizi povedlo znovu, ale jak víš, opět to dopadlo ted špatně. Ted se čeká na genetiku. Jedna už ted vyšla z embryjka, ale hodně špatná. U tebe po takovém dlouhém čekání už by to konečně mohlo vyjít 🙂 moc ti držím palce 🙂
@lenusaak zatím není, prý nebyl důvod. ale volali před chvílí, že máme testy a bát se nemusím, tak snad oki.
@michaelak30 tak na to, že to je dělané večer, tak je to krásná čárka 🙂 gratuluji a přeji ať čárka sílí 🙂
@laura1972 taky jsem čučela, vůbec jsem to nečekala, že by mohla být takhle silná 🙂 děkuji ti moc. Jsi hodná
@michaelak30 není za co 🙂 a kolik jsi DPO? nebo kdy cekas ms?
@laura1972 MS čekám v sobotu, bojím se aby nepřišla ☹ a DPO jsem 16.den
@michaelak30 noo tak ta je krásná 🙂 jinak to vůbec nevadí, já jsem měla večer vždycky silnější čárky než ráno 🙂
@dee12 a bylo vše v pořádku? Mám pořád strach, jak tomu nemůžu uvěřit 🙂 budu testovat zase zítra nebo v sobotu ráno tak jsem zvědavá 🙂
@michaelak30 zatím čekám až se mi doktor vrátí z dovolené, abych mu zavolala, ale myslím, že to bude v pohodě 🙂 čárka krásně sílila a teď už je mám krásně silný i po ránu 🙂 ale však zkus a uvidíš, jestli ráno nebude silnější 🙂
@dee12 a ty už kolik dní meskas MS? Já jsem totiž ještě 2 dny před MS a hrozně se bojím, že to dostanu. Pokud ne, tak budu taky volat příští týden doktorce 🙂
@michaelak30 Ty máš vždy luteální fázi takhle dlouhou? Jestli jsi včera byla 16DPO a MS čekáš až v sobotu, to by byla LF 19dní, to je dost dlouhý, obvykle bývá 14dní. Nemohlo se stát že jsi ovulovala dřív než obvykle, takže už vlastně meškáš?
@michaelak30 Odpovídala by tomu i intenzita 2.čárky. Je dost silná.
@michaelak30 ja si prave nejsem jista jestli meškám nebo ne. Obvykle mívám cyklus 33 dní. Takze bych to podle toho měla dostat zítra, ale test se mi pozitivní ukázal už minulé úterý a to mi příjde divné, že by ukázal tak dlouho před MS. Pravděpodobně byla ovulka někdy dřív. 🙂
@michaelak30 gratulace
holky, já se na ty své čárky taky těším, ani nevíte jak, vlastně kecám, vy jediné víte :o)
@monikadeny dekuji 🙂
@michaelak30 vis jak, nejjistejsi je nazor doktora 🙂 ale myslim, ze ti muzu gratulovat 🙂
@michaelak30 Ja mela paradoxne silnejsi carky vecer, nez rano 😀 A tobe moc gratuluji!

@laura1972
Já mám už 6. týden a genetika není.