Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Holky moc děkuju 🙂 ještě testnu dopoledne, jak to vypadá jestli už to slábne. Snazenicko bylo v neděli a včera, tak uvidíme 🙂
@kolibricek36 Nevidím tam vůbec nic. Je tam nějaká čárka, ale ta je strašně blízko u té kontrolní, vypadá to jako nějaká nečistota (vlas, smítko prachu, psí chlup...). Ale v zóně pro testovací čárku je bílo.
@kolibricek36 taky nevidím nic, ani při zvětšení.
@laura1972
tak at to vyjde, jsi tu taková opora všem, taky se mi barví ovulka, tak snad se nám to po revizi povede...tobě hodně štěstí....
@monikadeny ahojky, taky to teď zkoušíme po revizi.. teď to byly 2 měsíce po zákroku, tak doufám, že se co nejdříve zadaří. Nám všem tady 😘
@michaelak30
to je krásný test, mamino :o)
@monikadeny díky moc 🙂 jsem zvědavá jak to dopadne. Taky ti moc přeji at ti to brzy vyjde.🙂
@kkac83 no mela jsem.strach aby byla. Ted jsem mela první porevizní ms, vždy mám ovulku 14DC a ted přišla o dva dny dříve. Ještě že jsem začala ovu testovat dříve, že jsme ji nepropásli. Počítala jsem, ze mi vyjde na pátek, takže by byl test pozitivní ve středu, tak to jsem.začala akorát 🙂 uvidíme cca za 11-12 dní, co ukáže tt. 🙂
@michaelatiky dej tomu ještě chvíli - tak tři čtyři dny ;)
@michaelatiky
Pozitivní, slabé to není, myslím, mázlá fotka, teď zavolat na GYN a domluvit ultrazvuk na vyloučení mimoděložního, jen rutina.
@michaelatiky ano, být můžeš. A ten druhý test máš foto? To byla jiná značka?
ten druhy test je stejná značka a vlastně i stejně slabá čárka jako tahle 🙂 určitě tedy bude moudrý objednat se na gyn. Abych měla jistotu jinak děkuji 🙂
@michaelatiky to určitě bude nejlepší 🙂 asi bych mezitím koupila jinou značku a zkusila ještě testnout, zda čárka sílí. Držím palce 🙂
@majaaa82 @nursinka86 holky, moc děkuji - možná, že je ještě brzo
@laura1972 držím palečky 🙂
@michaelak30 moc děkuji 🙂

@laura1972 jj, je to tam, držím palce 🙏