icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
elenadavis
23. bře 2017

@laura1972 Děkuju 😉 já testovat nakonec budu nejspíš až v sobotu, jelikož musím koupit další testík. 😃

monikadeny
23. bře 2017

@laura1972
tak jak jsi na tom? Máme konečně genetiku - nenašli nic :o)

laura1972
23. bře 2017

@elenadavis tak budu držet palce s dej pak foto 🙂

laura1972
23. bře 2017

@monikadeny zatím prý ještě výsledky všechny nejsou. Prý máme vydržet týden nebo dva. Zítra je to 6 týdnů co jsme tam s přítelem byli. Jinak.jsem.měla pozitivní test na ovulku v pondělí večer, pak uz čárka slábla až tam byl už jen nepatrny dušik a dnes večer jsem zkusila testnout a vypadá to, ze asi bude druhá ovulka 🙂 posílám foto po ovulaci ve středu a dnešní ted z večera.

norae
24. bře 2017

@elenadavis mne u prvniho tehotenstvi bolelo bricho snad dva mesice, ono je to de facto i dobry znak, protoze deloha napuchne, zvetsuje se... to je prave to, ono priznaky ranneho tehotensti a blizici se MS mohou byt na chlup stejne!

U mne jedine, co bylo tenhle mesic jinak, byla silena spavost a z niceho nic jsem dostala chut na lekorici, kterou naprosto nesnasim! :D to bylo asi tak 3 dny pred terminem MS

monikadeny
24. bře 2017

@laura1972
panejo, hned dvě ovulace, že by dvojčátka 🙂
držím palečky.
pa

laura1972
24. bře 2017

@monikadeny no to jo 😀 a navíc přítel mají dvojcatka v rodině 🙂 včera ráno a večer jsem ještě testla ovu, tak to vypadalo tak stejně silné a teď znovu, tak nevím. Už se mi nezdá tak silná.Tak nejspíš už další nebude, tak teď už jen čekat, zda se chytnu 🙂

gruzicka
24. bře 2017

Tak včera jsem nakonec došla k lékaři a posílaji mne na screening.Už jste někdo na to byl?

laura1972
24. bře 2017

@gruzicka a na kdy tě objednali?

gruzicka
24. bře 2017

@laura1972 na 19.4.

zuuzzkkaaa
24. bře 2017

tak jsem měla spoždění 12 dní to už jsem jímala naději že by? 😀 a pak testy bílé a mrcha přišla, no tohle mě tak naštvalo 😂 tak se jdeme snažit dál 😀

laura1972
24. bře 2017

@gruzicka tak to budu držet palce 🙂 ať je vše jak má být 🙂 já si právě říkala, že by jsi šla tak brzy v 10.tt na screening. Když se smí nejdříve ve 12 tt.

zuuzzkkaaa
24. bře 2017

@renatka1111 mě se to opozdilo o hodně dní a bílé testy a pak to přišlo, počítám že u mě to bylo ze stresu, už to nějak nedokážu hodit zahlavu

katuskad1
24. bře 2017

@laura1972 ahoj tak jsem byla na utz a zatim vse ok. Za 14 dní jdu znovu a mělo by být uz srdíčko. Takže se mi to ted povlece😢😢

laura1972
24. bře 2017

@katuskad1 tak ti je super, budu držet vše co mám, ať už ti tentokrát dotahnes až do konce ❤ 🙂

misula29
24. bře 2017

@laura1972 dvě ovulace v rozmezí několika dnů nejsou max se uvolní vajíčka v rozmezí pár hodin ,ale ne dnů 😉

jullli
24. bře 2017

@misula29 neni pravda ;) ovulace muze byt opravdu i behem dalsich dnu... Jak myslis ze jsou dvojvajecna dvojcata a jedno je maldsi treba o 3dny? No protoze se uvolni prvni vajicko a treba za dva dny z druheho vajecniku druhe ;)

misula29
24. bře 2017

@jullli protože třeba to druhý vajičko se uvolní o pár hodin později a pak později oplodní ? Není úplně typický aby tam byl takový časový rozdíl. Vysvětlovali mě to dva doktoři, jakmile dojde k ovulaci začne se uvolňovat progesteron a ten pak brání dalšímu dozrání vajíčka, proto se i léky obsahující progesteron nasazují po ovulaci😉

laura1972
24. bře 2017

@misula29 jn, to vím, vypadá to že už další nebude 🙂 já mela kdysi ovscni test pozitivní 13 DC a druhy den byl.slabý a další den zase pozitivní a ovu byla potvrzena i dr. 🙂 Mám už toho dost načteno, ale i tak děkuji za radu 🙂

kotito
24. bře 2017

@misula29 zrovna dneska mi bylo na gyndě řečeno foliky 2 a 1,8 s tím že jeden by měl prasknout za dva dny a ten druhý za další 2 dny. Upozornila na možnost dvojčátek

jullli
24. bře 2017

@kotito presne tak

jullli
24. bře 2017

@misula29 to mas sice pravdu ale pokud je vajicko dozrale tak praskne i pres to prvni na zacatku je progesteron vyplavovan v male mire proto ma sanci prasknout i druhe...
Presne jak psala
@kotito kdyz jsou zrale foliky muze jeden prasknout a za dva dny druhy.. Hadat se samozrejme nebudu ;)

jullli
24. bře 2017

@misula29 a sama sis odpovedela neni to typicke. To znamena ze to neni nemozne ;)

simi1510
24. bře 2017

@jullli hadat se nemusis vid 🙂 ale cetla jsem o tom a stava se to ... jak jinak by to bylo u nekterych zenskych. A ze jsem o tom cetla uz taky dost 🙂

nursinka86
24. bře 2017

@gruzicka ano, na screening se chodí běžně, byly téměř všechny moje těhotné kamarádky a příbuzné v okolí. Mě to čeká zase, ale nevím ještě, jestli půjdu nebo ne. Ještě jsem se nerozhodla.

kotito
24. bře 2017

@gruzicka já na něj chtěla sama. Na něm nám ve 12týdnu řekli i pohlaví, máme z něj krásné fotky

gruzicka
24. bře 2017

@nursinka86 ,snad to k něčemu bude dobré,nikdy tam neurčují přesně,takže jistotu zdravého mimi neni.

gruzicka
24. bře 2017

@kotito pohlaví mne taky zajímá,jsem zvědavá,snad tam nic nebude špatného.

misula29
25. bře 2017

@kotito
@jullli
@laura1972 holky , já píšu jen co mě řekli dva doktoři nezávisle na sobě 🙂 Selským rozumem mě to dává smysl. Určitě to není nemožné, stávají se mnohem víc neuvěřitelné věci ,ale spíš si myslím,že jde o vyjímku potvrzující pravidlo s tím rozestupem pár dnů🙂

nursinka86
25. bře 2017

@gruzicka právě, nějaké 3 syndromy (i když vážné) fakt nezaručí zdravé dítě..A když to vidím ve svém okolí, tak Down sy je ještě z těch "lepších" postižení. I když vyjde screening na tyto 3 syndromy negativní, tak je xy dalších nemocí, které se nezjistí a přijde se na ně až při porodu.