Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@laura1972
tak jak jsi na tom? Máme konečně genetiku - nenašli nic :o)
@elenadavis tak budu držet palce s dej pak foto 🙂
@monikadeny zatím prý ještě výsledky všechny nejsou. Prý máme vydržet týden nebo dva. Zítra je to 6 týdnů co jsme tam s přítelem byli. Jinak.jsem.měla pozitivní test na ovulku v pondělí večer, pak uz čárka slábla až tam byl už jen nepatrny dušik a dnes večer jsem zkusila testnout a vypadá to, ze asi bude druhá ovulka 🙂 posílám foto po ovulaci ve středu a dnešní ted z večera.
@elenadavis mne u prvniho tehotenstvi bolelo bricho snad dva mesice, ono je to de facto i dobry znak, protoze deloha napuchne, zvetsuje se... to je prave to, ono priznaky ranneho tehotensti a blizici se MS mohou byt na chlup stejne!
U mne jedine, co bylo tenhle mesic jinak, byla silena spavost a z niceho nic jsem dostala chut na lekorici, kterou naprosto nesnasim! :D to bylo asi tak 3 dny pred terminem MS
@laura1972
panejo, hned dvě ovulace, že by dvojčátka 🙂
držím palečky.
pa
@monikadeny no to jo 😀 a navíc přítel mají dvojcatka v rodině 🙂 včera ráno a večer jsem ještě testla ovu, tak to vypadalo tak stejně silné a teď znovu, tak nevím. Už se mi nezdá tak silná.Tak nejspíš už další nebude, tak teď už jen čekat, zda se chytnu 🙂
Tak včera jsem nakonec došla k lékaři a posílaji mne na screening.Už jste někdo na to byl?
tak jsem měla spoždění 12 dní to už jsem jímala naději že by? 😀 a pak testy bílé a mrcha přišla, no tohle mě tak naštvalo 😂 tak se jdeme snažit dál 😀
@renatka1111 mě se to opozdilo o hodně dní a bílé testy a pak to přišlo, počítám že u mě to bylo ze stresu, už to nějak nedokážu hodit zahlavu
@jullli protože třeba to druhý vajičko se uvolní o pár hodin později a pak později oplodní ? Není úplně typický aby tam byl takový časový rozdíl. Vysvětlovali mě to dva doktoři, jakmile dojde k ovulaci začne se uvolňovat progesteron a ten pak brání dalšímu dozrání vajíčka, proto se i léky obsahující progesteron nasazují po ovulaci😉
@gruzicka ano, na screening se chodí běžně, byly téměř všechny moje těhotné kamarádky a příbuzné v okolí. Mě to čeká zase, ale nevím ještě, jestli půjdu nebo ne. Ještě jsem se nerozhodla.
@nursinka86 ,snad to k něčemu bude dobré,nikdy tam neurčují přesně,takže jistotu zdravého mimi neni.
@gruzicka právě, nějaké 3 syndromy (i když vážné) fakt nezaručí zdravé dítě..A když to vidím ve svém okolí, tak Down sy je ještě z těch "lepších" postižení. I když vyjde screening na tyto 3 syndromy negativní, tak je xy dalších nemocí, které se nezjistí a přijde se na ně až při porodu.

@laura1972 Děkuju 😉 já testovat nakonec budu nejspíš až v sobotu, jelikož musím koupit další testík. 😃