Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny
Já si říkám, že mimčo předtím bylo prostě nemocný a odešlo co nejdřív, aby mě to tolik netrápilo. A teď věřím, že tohle je bojovník/bojovnice a zvládneme to spolu do konce 🤰
Dobře ráno holky tak já hlásím stále bez ms měla přijít 27 a furt nikde.
Jo tak prdeli 27 ms měla přijít už 25.
@monikavitezslav a test?
Zdravím 🙂 chci se zeptat. Kdy je nejlepší udělat si těhu test -kolik dní po ovulaci? Děkujuuu
@zuzanaav Nejlepší je počkat, až jestli vynechá ms. V den očekávané ms, už bys měla na testu něco vidět.
@novamamina takže počkám do MS ,pokud mi nedorazí -udělat test a budu vědět na čem jsem... Díky 😊
@zuzanaav Jo jo. A když v den ms čárka nebude, tak nevěš hlavu. Někomu roste hcg pomaleji. Testuj třeba ob dva-tři dny.
@novamamina dobře ,děkujuuu 😊 dám pak vědět 😊
Dobry den, mam dotaz mozna trochu mimo ale zkusim to....tenhle mesic jsem poprve uzivala clostik s tim ze 11dc jsem mela 1 folikul 11mm a druhy 9 nebo 13 nejsem si jista a nizsi sliznici....myslite ze je mozne ze folikuly dozraji a budeme mit sanci? Doktorka se moc netvarila ale 15dc mi rpo jistotu dala pregnil tak nevim.....moc dekuji za rady....
@leymea test sem nedělala byla sem v práci ale ms furt nikde. Čekám do pátku a pak případně test.
@monikavitezslav drzim palce, vypada to nadejne. Preju Ti to 🙂
@leymea našla sem jeden ale ten je 20 tak sem ho vyzkoušela teď ale nic nevidím.
@monikavitezslav nic nevidis? Ja mam asi halusky, ale carku trosicku vidim. Mozna si ji tam jen predstavuju, uvidime pri dalsim testovani, to uz bude jasny 😉
@leymea jsem hold slepá:_( no další až v pátek. Uvidíme co se z toho vyklube.
@monikavitezslav jsem velice zvedava 🙂 ale MS meska coz je dobre znameni 🙂
@leymea dobře ráno a ms stále nikde
Spíš mě zarazi že žádný náznaky ani ms ani tehu ale meska už fakt dlouho.
@monikavitezslav nas napinas 😀

@absintka19 jj, max, je nejlepší 🙂