icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
laura1972
27. bře 2017

@absintka19 jj, max, je nejlepší 🙂

pajuska17
27. bře 2017

@monikadeny
Já si říkám, že mimčo předtím bylo prostě nemocný a odešlo co nejdřív, aby mě to tolik netrápilo. A teď věřím, že tohle je bojovník/bojovnice a zvládneme to spolu do konce 🤰

pajuska17
27. bře 2017

@laura1972
Děkuju. Cítím se skvěle až na občasnou nevolnost a prsa jako kámen😀 . šťastnější sem ještě nebyla...to by bylo aby sme to nedotáhli do konce ❤👶

monikavitezslav
28. bře 2017

Dobře ráno holky tak já hlásím stále bez ms měla přijít 27 a furt nikde.

monikavitezslav
28. bře 2017

Jo tak prdeli 27 ms měla přijít už 25.

leymea
28. bře 2017
fifacek
28. bře 2017

11den po transferu.. Snad bude vše v pořádku

zuzanaav
28. bře 2017

Zdravím 🙂 chci se zeptat. Kdy je nejlepší udělat si těhu test -kolik dní po ovulaci? Děkujuuu

novamamina
28. bře 2017

@zuzanaav Nejlepší je počkat, až jestli vynechá ms. V den očekávané ms, už bys měla na testu něco vidět.

zuzanaav
28. bře 2017

@novamamina takže počkám do MS ,pokud mi nedorazí -udělat test a budu vědět na čem jsem... Díky 😊

novamamina
28. bře 2017

@zuzanaav Jo jo. A když v den ms čárka nebude, tak nevěš hlavu. Někomu roste hcg pomaleji. Testuj třeba ob dva-tři dny.

zuzanaav
28. bře 2017

@novamamina dobře ,děkujuuu 😊 dám pak vědět 😊

llenka_li
28. bře 2017

@zuzanaav pokud vis, kdy byla ovulace, tak po 10 dnech po ni uz lze, a pak ob den. Ale jak pise novamamina, kdyz vydrzis az do termínu MS, je to ideální ;)

lorellin
28. bře 2017

Dobry den, mam dotaz mozna trochu mimo ale zkusim to....tenhle mesic jsem poprve uzivala clostik s tim ze 11dc jsem mela 1 folikul 11mm a druhy 9 nebo 13 nejsem si jista a nizsi sliznici....myslite ze je mozne ze folikuly dozraji a budeme mit sanci? Doktorka se moc netvarila ale 15dc mi rpo jistotu dala pregnil tak nevim.....moc dekuji za rady....

jullli
28. bře 2017

@lorellin samozrejme ze muzou dorust ;) ja mela folik 16dc 15mm a 19dc probehla ukazkova ovulace a nyni jsem tehotna ;)
Drzim palce

klerys94
28. bře 2017

Ahoj holky, byl vcerejsi test pozitivni? 12dc? ovulace by mela byt dnes? Dneska me boli vajecniky.

monikavitezslav
28. bře 2017

@leymea test sem nedělala byla sem v práci ale ms furt nikde. Čekám do pátku a pak případně test.

leymea
28. bře 2017

@klerys94 jestli to jsou ovulacni testy dr. Max tak ano, pravdepodobne dneska (nejdyl zitra) bude ovulace 😉

leymea
28. bře 2017

@monikavitezslav drzim palce, vypada to nadejne. Preju Ti to 🙂

monikavitezslav
28. bře 2017

@leymea našla sem jeden ale ten je 20 tak sem ho vyzkoušela teď ale nic nevidím.

leymea
28. bře 2017

@monikavitezslav nic nevidis? Ja mam asi halusky, ale carku trosicku vidim. Mozna si ji tam jen predstavuju, uvidime pri dalsim testovani, to uz bude jasny 😉

monikavitezslav
28. bře 2017

@leymea jsem hold slepá:_( no další až v pátek. Uvidíme co se z toho vyklube.

leymea
28. bře 2017

@monikavitezslav jsem velice zvedava 🙂 ale MS meska coz je dobre znameni 🙂

monikavitezslav
29. bře 2017

@leymea dobře ráno a ms stále nikde

monikavitezslav
29. bře 2017

Spíš mě zarazi že žádný náznaky ani ms ani tehu ale meska už fakt dlouho.

digisek
29. bře 2017

Holky máte zkušenost s tímhle testem?

simi1510
29. bře 2017

@digisek ja jo a za me nedela falesne carky. Je to sesterská firma co je mamatest

pajuska17
29. bře 2017

@digisek
Vždycky ukázal správně

leymea
29. bře 2017

@monikavitezslav nas napinas 😀

ixc
29. bře 2017

@digisek ja cetla ze se casto myli,ale zase je hodne citlivej na hcg..