Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@leymea no další test kupovat nechci pac se bojím aby to nedopadlo jako v červnu ale to sem dva dny zpoždění už spinila takže sem věděla že je něco špatně ale Red furt nic.
@digisek testy z minuleho měsíce, tehu jsem nebyla
@anastacia01 těhotná jsi být mohla, jen to mohlo odejit samo s ms, tzv.biochemické. Proto ti testy ukazovaly tehu.
@anastacia01 já jsem 3DC nového cyklu a ráno na testu duch......tak jsem z toho lehce zmatená protože si ho většinou holky chválí že ukazuje jak má......proto se tu ptám na zkušenosti
@anastacia01 ale vidět jdou krásné teda
@anastacia01 tohle vypada na biochemko pokud mas testy serazeny od spodu nahoru .. Jde videt ze byly i silnejsi
@anastacia01 já bych typovala, že se pokoušelo, ale nejspíš odešlo - ty testy jsou některé silnější
@anastacia01 nemusi to byt duchové falesni... mohlo se jednat o tehotenstvi, ktere se neudrzelo a odeslo s ms, tzv. Biochemko.
Proto i doktori doporucuji testovat az po urcite dobe zpozdeni. Ze takto se clovek testuje brzy, objeví carky, ale ty slabnou... a jsou zklamane.
Ja toto mela dva, tri mesice po sobe. Nemohu rict, ze by byly vadné a ukazovaly falesne. Jelikoz ty same carky jsem mela i na jine znacce testu. Takze asi tak.
Holky nemohlo jit o bioch. merim teplotu a cyklus byl anovulacni, testy mi zbyly tak sem je schválně zkusila 🙂
@monikavitezslav tak to dej vedet nekdo tvrdi ze dokazi take ukazat tehotenstvi a nekdo tvrdi ze pred ms tez stoupne hladina lh a tim padem mohou byt take pozitivni, samozrejme prvni varianta by byla lepsi ;)
@monikavitezslav já měla ovu test před MS ještě silnější a těhu jsem nebyla....ale těžko říct ....můj ovu test v den MS vypadal takto
@digisek jenže já už dost dlouho meskam.
@monikavitezslav Jojo, ovu test může ukázat těhotenství, můj ovulák v 1.den vynechané MS na začátku těhitebství vypadal takhle, vyl silnější než při ovulaci. Tady he už zaschlý, ale hned po udělání byl ještě silnější.
Měla přijít 25.3. A stále nic. Ale asi koupím tehu protože to potrebuju vědět co nejdřív aby to zase nebylo v jízve po císaři.
@bigbig to bude zajímavý.
@monikavitezslav udělej si TT když meškáš ne? a nelov něco na ovu testu 😂 4 dny zpoždění ti to musí TT ukázat
@monikavitezslav On prý ten ovulák reaguje na hCG, tak jsem ho dělala z 1.ranní moči kdy je hCG nejsilnější a ne z tý odpolední jak se obvykle ovulační testy dělaj. Ale v tu dobu už jsem měla i čárku na těhotenskym testu. Ten ti stejně poví nejvíc... Držím palce!
@monikavitezslav aby se dalo rict, ze je to tehu, z ovu testu, musi byt testovací carka silnejsi nez kontrolni.
Jinak slabé carky jsou po cely cyklus...
@digisek jen jsem to zkusila tehu test doma nemám aLe spíš přemýšlím že zavolám mudr aby případně vyloučil to tehu v jízve.
Počkám do pátku a pak uvidím. Je možný že mám jen zpoždění vlivem změny pracovního procesu a hlavně jsme měli styk mimo plodný dny když sem teď kukla do kalendáře.
@monikavitezslav a ovu testy sis dělala, abys věděla, kdy ovu byla?

@digisek ahoj je to to samy co mamatest,uplne stejny vyrobek a uz dva mesice mi dělá duchy :-\ nevěřím mu uz