icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
majaaa82
29. bře 2017

@anastacia01 Moje doktorka říká, že měření teploty je ten nejméně spolehlivý způsob, jak sledovat cyklus. Do výsledku vstupuje příliš mnoho proměnných - od kvality a délky spánku, přes stres, teplotu v místnosti, infekci, se kterou bojuje imunitní systém (aniž by byl člověk nemocný)... Taky mi Dr. říkala, že těhu testy mohou dělat duchy těsně před menstruací, na ovu testech je duch vždy, protože LH hormon je přítomný pořád, jen v nízké hladině. Ovu testy také reagují na hCG, takže není nemožné, že detekují i rané těhotenství (hormon ze stejné skupiny). Podle mě šlo o biochemické těhotenství, které ale záhy odešlo.

vjercik
29. bře 2017

@digisek taky ho mam a myslim ze mamatesty jsou kvalitni a carky ukazou nejrychleji ze vsech testu.

pajuska17
29. bře 2017

@simi1510
Doufám že jo. Mám dobrého gynekologa tak snad mi pomůže. Sem mladá a myslela sem si naivně, že nebudu mít žádný problém. Otěhotnět mi jde hned, 2x se nám to povedlo na první pokus, ale oboje končí potratem tak si myslím, že za tím bude nějaký důvod. Tohle už není náhoda

simi1510
29. bře 2017

@pajuska17 ono toho může být hodně, může to být ještě náhoda, ale i problém, buď nějaké hormony, nebo geny, RH faktor, ... Je lepší, když je to takto, aby se postupně něco případně vyzkoumalo no.

Nedávno jsem se sešla s jednou osobou odsud, a že měli komplet rozbor od biochemika a že na co se všechno nepřijde prý díky tomu.

Dokonce mi říkala o známích, kteří byli zdraví oba, ale měli v sobě geny, které když se spojily, tak ač třeba porodila dítě (poprvé), tak zemřelo v 1,5 letech, pak už prý jen potrácela, ale měla velkou šanci k tomu, že když by se to povedlo, že se to stane znova ☹

Pak za tím prý občas stojí i lepek, jak je jím člověk zanesený a že prý může pomoci k otěhotnění a udržení, když se od něj člověk vyčistí.

Tak držím palce!

Já čekala 11 měsíců, než se povedlo, a bylo to zamlklé, takže v září 16 revize. Od té doby půl roku je pryč, a zatím nic. Z tohoto cyklu případně uvidím příští týden, co a jak, jestli se povedlo nebo ne. Ale dle doktora mám rok od revize čas, než se to bude řešit. Že těch skvělých příležitostí, kdy je vše 100%, aby k tomu otěhotnění došlo, je velmi málo z těch 12 měsíců/cyklu no....

laura1972
29. bře 2017

@monikavitezslav mě taky ukazoval tehdy ovu test takhle, 2 dny před MS byl dokonce pozitivní a tehu jsem byla a podruhé jsem mela jinou značku a opět pozitivní a nakonec ms došla. Ono jak kdy, nedá se to brát na 100%. Kup si tt. 10 citl. a uvidis 😉 držím palce 🙂

simi1510
29. bře 2017

@majaaa82 jak jsi na tom ty teď, hele?

nursinka86
29. bře 2017

Holky, tak já hlásím potvrzené těhu, dneska 8+4 dle utz, 8+4 dle ms. Zbyl mi tu ještě jeden test Mamatest. Napište si o něj některá bojovnice, ráda některé udělám radost. Stačí poslat adresu do SZ 😉

agnes2ivory
29. bře 2017

@nursinka86 ja ho beru 🙂 ale bylo by to nefer, bojuju jaksi "zdalky". Jen ctu a moc neprispivam 😉

majaaa82
29. bře 2017

@simi1510 Ahojky, už docela dobře. Hlava už se dala do klidu, tělo taky funguje jak má... Po 23 dnech od začátku krvácení mi přišla ovulace, manželovi jsem říkala, že kolem mě kroužej plodný dny, tak ať si dá pozor, jestli nechce, abych zas hned byla v tom. Pozor si nedal, tak se uvidí za 14 dnů 🙂

laura1972
29. bře 2017

@pajuska17 tak to mě mrzí ☹ třeba ještě není nic ztraceno. Uvidis co zítra řekne doktor. A ty sis dělala dneska test? Máš foto testu toho předtím a dnešní?

simi1510
29. bře 2017

@majaaa82 jestli se hele má případně něco stát, tak se stane... pokud bude tělo připravené, tak se to udrží, pokud ne, přijde ms 😉

simi1510
29. bře 2017

@nursinka86 tak gratulace 🙂

pajuska17
29. bře 2017

@laura1972
Test sem si dělala ... první je ze čtvrtka 1 den před ms. Pak v sobotu sem dělala digitál a ten ukázal + 1-2 a dnes už na testu hodně slabá čárka která nešla moc vyfotit. Takže nepotřebuju ani doktora k tomu abych věděla že je konec.

pajuska17
29. bře 2017

@nursinka86 Gratulace 🙂

pajuska17
29. bře 2017

@simi1510
Tak snad mě někam pošle. Ráda bych věděla jak sem na tom. Držím palce aby se povedlo 🙂

denisa3101
29. bře 2017

@pajuska17 máš 2 testy první vypadá na maxe a údajně mamatest je horší než býval skus zase maxe 😊

deli_lah
29. bře 2017

@pajuska17 To me moc mrzi :( ale drzim palce, aby bylo vse v poradku do budoucna. A zase je lepsi kdyz to odejde samo nez kdyz je nutna revize.. alespon podle me. Ja potratila akorat minuly mesic :-/ a ted se jen modlim, aby to brzy vyslo..

pajuska17
29. bře 2017

@denisa3101
Jiný test to je, ale je tam rozdíl 6 dní. To už by mělo být vidět krásně. Zítra jdu k lékaři takže testovat už nebudu. Sem smířená s tím že je konec.

pajuska17
29. bře 2017

@deli_lah
Poslední dobou slyším jen špatný konec. Co to je za období...já potratila v lednu takže už za sebou jednu revizi mám a na další se mi opravdu nechce. A u tebe to odešlo samo jo? Tak hodně štěstí s dalším snažením 🙂

majaaa82
29. bře 2017

@pajuska17 Myslím, že bys na revizi možná ani nemusela. Na tom druhým testu není nic, hCG budeš mít už dole a rozkrvácíš se během pár dnů. Je mi to líto, naprosto přesně si dokážu představit, jak ti je. Měla jsem z tebe radost, když jsem tu viděla fotku toho digitálu. Dva potraty za sebou se z medicínského hlediska berou pořád jako náhoda (tři už se řeší jako opakované potrácení a hledá se příčina), takže je možný, že to s tebou zatím doktoři moc řešit nebudou. Uvidíš, jak se domluvíte zítra. Každopádně ti přeju, ať je to všechno fakt jen kopec smůly a nic vážného za tím není.

pajuska17
29. bře 2017

@majaaa82
Počítám že mě pošle na krev tak uvidím kolik bude hcg. Už je tam fakt jenom slabá čárka. Předtím to trvalo týden než kleslo na 0. Už teď krvácim dost. Na revizi se mi sice nechce, ale to jen kvůli přístupu v nemocnici jinak sem byla minule ráda že sem pak už nekrvácela a byl klid. Nevím jestli se mi chce čekat jak dlouho budu krvácet. Toho se právě bojím, že se nic řešit nebude a já do toho nechci jít znovu a čekat zase na zklamání.

toryt
29. bře 2017

@pajuska17 ahoj, zkus ascorutin nebo rutimax, zastavuje krvaceni a nebo pamba ale ta je jen na predpis ale na pohotovosti by ti to dali. Drzim palce a dej vedet

simi1510
29. bře 2017

@toryt já bych nedoporučovala v tomto případě brát něco na zmírnění/zastavení krvácení... Je lepší, aby to jakoby odešlo samo, popř. k tomu brát železo, aby se vyrovnala hladina železa při ztrátě krve...

toryt
29. bře 2017

@pajuska17
@simi1510 tak me sama dr napsala prave pambu a i jsem cetla hodne diskuzi kde dr predepsal tohle

simi1510
29. bře 2017

@toryt tak neříkám, že ne. Ale když to rozhodne lékař 😉 Nejlepší je, aby se z těla dostalo vše bez nějakého blokování 😉

saji
29. bře 2017

Ahojte holky, muzi mezi vas? Prosim, mate zkusenost s testy Cemio Gravitest? Dela falesnaky?? Jsem 10dpo a vyslo mi tohle z vecerniho testovani. Co myslite? Falesny duch nebo carka?

jullli
29. bře 2017

@saji krasne ruzova 10dpo jsem mela stejnou 🙂 ted uz 9tt ;)

simi1510
29. bře 2017

@saji je růžová, takže čárka 🙂 Zkoušej teď ob den, dva, abys viděla, že sílí 🙂

toryt
29. bře 2017

@simi1510 nekdy si priroda proste neporadi sama ;) bohuzel a od toho jsou umele hormony, umela oplodneni atd

majaaa82
29. bře 2017

@pajuska17 Tak jestli už krvácíš nějakou dobu, tak je to úplně jasný, já myslela, že zatím jen testy ztrácí sílu. Já krvácela 6 dní, pak to přestalo. První až třetí den celkem brutus, nikdy jsem nic takového nezažila. krve jak z vola, pak to už sláblo do normální MS. Když jsem měla hCG negativní (cca za 5 dní od začátku krvácení šlo z 50 na 2,7), UZ bylo už také čisté, čili tělo si poradilo samo. Uvidíš zítra u Dr., ale nežeň se zbytečně do revize, pokud to nebude nutné. Je to zákrok v narkóze, a i když je banální, je to další zátěž. Ber určitě železo, ať se ti srovná "hladinka" a na ostatní pilule raději prď, ať si ještě nezpůsobíš nějaký trable.