Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@simi1510
Doufám že jo. Mám dobrého gynekologa tak snad mi pomůže. Sem mladá a myslela sem si naivně, že nebudu mít žádný problém. Otěhotnět mi jde hned, 2x se nám to povedlo na první pokus, ale oboje končí potratem tak si myslím, že za tím bude nějaký důvod. Tohle už není náhoda
@pajuska17 ono toho může být hodně, může to být ještě náhoda, ale i problém, buď nějaké hormony, nebo geny, RH faktor, ... Je lepší, když je to takto, aby se postupně něco případně vyzkoumalo no.
Nedávno jsem se sešla s jednou osobou odsud, a že měli komplet rozbor od biochemika a že na co se všechno nepřijde prý díky tomu.
Dokonce mi říkala o známích, kteří byli zdraví oba, ale měli v sobě geny, které když se spojily, tak ač třeba porodila dítě (poprvé), tak zemřelo v 1,5 letech, pak už prý jen potrácela, ale měla velkou šanci k tomu, že když by se to povedlo, že se to stane znova ☹
Pak za tím prý občas stojí i lepek, jak je jím člověk zanesený a že prý může pomoci k otěhotnění a udržení, když se od něj člověk vyčistí.
Tak držím palce!
Já čekala 11 měsíců, než se povedlo, a bylo to zamlklé, takže v září 16 revize. Od té doby půl roku je pryč, a zatím nic. Z tohoto cyklu případně uvidím příští týden, co a jak, jestli se povedlo nebo ne. Ale dle doktora mám rok od revize čas, než se to bude řešit. Že těch skvělých příležitostí, kdy je vše 100%, aby k tomu otěhotnění došlo, je velmi málo z těch 12 měsíců/cyklu no....
@monikavitezslav mě taky ukazoval tehdy ovu test takhle, 2 dny před MS byl dokonce pozitivní a tehu jsem byla a podruhé jsem mela jinou značku a opět pozitivní a nakonec ms došla. Ono jak kdy, nedá se to brát na 100%. Kup si tt. 10 citl. a uvidis 😉 držím palce 🙂
Holky, tak já hlásím potvrzené těhu, dneska 8+4 dle utz, 8+4 dle ms. Zbyl mi tu ještě jeden test Mamatest. Napište si o něj některá bojovnice, ráda některé udělám radost. Stačí poslat adresu do SZ 😉
@nursinka86 ja ho beru 🙂 ale bylo by to nefer, bojuju jaksi "zdalky". Jen ctu a moc neprispivam 😉
@simi1510 Ahojky, už docela dobře. Hlava už se dala do klidu, tělo taky funguje jak má... Po 23 dnech od začátku krvácení mi přišla ovulace, manželovi jsem říkala, že kolem mě kroužej plodný dny, tak ať si dá pozor, jestli nechce, abych zas hned byla v tom. Pozor si nedal, tak se uvidí za 14 dnů 🙂
@nursinka86 tak gratulace 🙂
@nursinka86 Gratulace 🙂
@pajuska17 máš 2 testy první vypadá na maxe a údajně mamatest je horší než býval skus zase maxe 😊
@denisa3101
Jiný test to je, ale je tam rozdíl 6 dní. To už by mělo být vidět krásně. Zítra jdu k lékaři takže testovat už nebudu. Sem smířená s tím že je konec.
@pajuska17 Myslím, že bys na revizi možná ani nemusela. Na tom druhým testu není nic, hCG budeš mít už dole a rozkrvácíš se během pár dnů. Je mi to líto, naprosto přesně si dokážu představit, jak ti je. Měla jsem z tebe radost, když jsem tu viděla fotku toho digitálu. Dva potraty za sebou se z medicínského hlediska berou pořád jako náhoda (tři už se řeší jako opakované potrácení a hledá se příčina), takže je možný, že to s tebou zatím doktoři moc řešit nebudou. Uvidíš, jak se domluvíte zítra. Každopádně ti přeju, ať je to všechno fakt jen kopec smůly a nic vážného za tím není.
@majaaa82
Počítám že mě pošle na krev tak uvidím kolik bude hcg. Už je tam fakt jenom slabá čárka. Předtím to trvalo týden než kleslo na 0. Už teď krvácim dost. Na revizi se mi sice nechce, ale to jen kvůli přístupu v nemocnici jinak sem byla minule ráda že sem pak už nekrvácela a byl klid. Nevím jestli se mi chce čekat jak dlouho budu krvácet. Toho se právě bojím, že se nic řešit nebude a já do toho nechci jít znovu a čekat zase na zklamání.
@pajuska17 Tak jestli už krvácíš nějakou dobu, tak je to úplně jasný, já myslela, že zatím jen testy ztrácí sílu. Já krvácela 6 dní, pak to přestalo. První až třetí den celkem brutus, nikdy jsem nic takového nezažila. krve jak z vola, pak to už sláblo do normální MS. Když jsem měla hCG negativní (cca za 5 dní od začátku krvácení šlo z 50 na 2,7), UZ bylo už také čisté, čili tělo si poradilo samo. Uvidíš zítra u Dr., ale nežeň se zbytečně do revize, pokud to nebude nutné. Je to zákrok v narkóze, a i když je banální, je to další zátěž. Ber určitě železo, ať se ti srovná "hladinka" a na ostatní pilule raději prď, ať si ještě nezpůsobíš nějaký trable.

@anastacia01 Moje doktorka říká, že měření teploty je ten nejméně spolehlivý způsob, jak sledovat cyklus. Do výsledku vstupuje příliš mnoho proměnných - od kvality a délky spánku, přes stres, teplotu v místnosti, infekci, se kterou bojuje imunitní systém (aniž by byl člověk nemocný)... Taky mi Dr. říkala, že těhu testy mohou dělat duchy těsně před menstruací, na ovu testech je duch vždy, protože LH hormon je přítomný pořád, jen v nízké hladině. Ovu testy také reagují na hCG, takže není nemožné, že detekují i rané těhotenství (hormon ze stejné skupiny). Podle mě šlo o biochemické těhotenství, které ale záhy odešlo.