icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
29. bře 2017

@monikavitezslav
tak jak Mony, už jsi testovala? Máme po ovulce, snad se nám taky zadaří - držím palce

anela85
29. bře 2017

@saji cemio gravitest jsem mela a spokojenost za me falesne duchy nedelal,carka jde videt skus dalsi za dva dny.Preji hodne stesti ❤

monikadeny
29. bře 2017

@pajuska17
souhlas s Májou. Buď ráda, že není revize, pak by jsi musela zase čekat 6 neděl + zotavení dělohy. Vím, o čem mluvím....příště to vyjde, neboj....taky se těším, až budu moci testovat, 4 DPO je málo....tak se modlím, at se nám zadaří a snad už o mimi nepřijdem. Zatím příznaky 0, tak uvidíme...

saji
29. bře 2017

Holky dekuji moc. Nedalo mi to a sjela jsem pro digitalni a vysel pozitivne. Ted se jen modlit, at je vse v poradku a at se broucek udrzi.

ixc
29. bře 2017

@saji drzim pesti 🙂 a gratuluji

monikavitezslav
29. bře 2017

@monikadeny ahojky nne teď večer mě docela táhne břicho tak uvidíme co ms.

terezie1613
30. bře 2017

Ahoj holky chtela bych se zeptat co myslite 5. Vynechana menstruce a silene citlive prsa delala jsem si test viz foto budu rada na jakekoliv reakce 🙂

jullli
30. bře 2017

@terezie1613 rekla bych ze je to tam za dva dny testni dalsi

terezie1613
30. bře 2017

Nedalo mi to a vcera jeste odpoledne jsem testovala znovu carka tam stale byla uvidime za dva dny 🙂 dekuji moc za prispevek

monikavitezslav
30. bře 2017

@terezie1613 taky bych řekla že určitě tam je.

monikavitezslav
30. bře 2017

No a já stále bez ms.

kastanek87
30. bře 2017

@pajuska17 ach jo, to je fakt na hlavu toto... moc mě to mrzí! furt všichni říkají netestuj před MS, ale když máš zpoždění a stejně to není jistota dobrýho těhu, dokonce ani hezký dálnice nejsou jistota, pak už není jistota v ničem. Já mám za sebou SP v létě 2016, teď revize březen 2017, když už se něco takovýho stane, nevím co bylo lepší, asi to vyjde nastejno, jen bez revize jsem krvácela 16dní a to už mi pak musel píchnout na zastaven krvácení. Pro tělo je rozhodně lepší bez revize. Moc ti držím pěsti ať to odejde vše samo a můžete se hlavně hned snažit. JInak mně udělal doktor nějaký základní genetický testy teď a nic nezjistil, vše v pořádku, takže to beru jako 2x hodně blbou náhodu a stále pevně věřím, že příště to vyjde. Musíš být silná a myslet pozitivně, chápu že je to teď těžký, ale vybreč se, ulev si, rozluč se a za čas bude líp! Přijde nový těhotenství z dobrýho vajíčka a dotáhnete to spolu až do konce, věř tomu!!!!! ♥

kastanek87
30. bře 2017

@monikavitezslav no tak šup a zkus test 😉

monikavitezslav
30. bře 2017

@kastanek87 po 13hod jdu k MUDr. Měla sem v červnu těhotenství v jizve po císaři takže nechci opakování bude brát krev tak se nechci stresovat testem.

kastanek87
30. bře 2017

@monikavitezslav jj vím, pamatuji si tě ☹ tak dej pak vědět až budeš mít výsledky a držím pěsti!!!! ♥

terezie1613
30. bře 2017

Dekuji moc za nazory 🙂

monikavitezslav
30. bře 2017

@kastanek87 no v červnu sem po dvou dnech vynechání začala spinit ale teď nic. A ráno sem objimala záchod. Hlavně nevím zda budu moct dělat své zaměstnání když tahám 15kg formy:_(

laura1972
30. bře 2017

@monikavitezslav tak budu držet palce a dej pak vědět jak si dopadla 🍀

monikavitezslav
30. bře 2017

@laura1972 určitě dám. Už teď se ale bojím .

deli_lah
30. bře 2017

@pajuska17 samo no, naštěstí, ale akorát se víc bojím do budoucna.. vážně je to divné období. Snad to překlene a naopak přijde skvělé období pro všechny 🙂 A děkuji moc, i tobě hodně štěstí 🍀

saji
30. bře 2017

@ixc Děkuji, snad to bude ok 🙂 a omlouvám se, že jsem vám tady tak vtrhla.

ixc
30. bře 2017

@saji Však je potřeba se pochlubit, hlavně ať je vše v pořádku 🙂

leymea
30. bře 2017

@monikavitezslav drzim palce 😉

laura1972
30. bře 2017

@monikavitezslav to ti věřím, ale nesmis se stresovat,mysli na to lepší , moc na tebe budu myslet a držím palce 🙂

monikavitezslav
30. bře 2017

Jsem z toho hrozně na nervy a nesedí mi to. Sex byl jen dvakrát mimo plodný období ale je fakt že úplně nový polohy takže třeba to pomohlo a nebo ovulka byla jinak než sem si myslela.

pajuska17
30. bře 2017

@majaaa82
Krvácim od včera od rána. Já už právě jednou na revizi byla a samozřejmě bych byla ráda kdyby to odešlo samo. Máme jet za 14 dní na dovolenou tak vůbec nevím jestli budeme moct jet. Už to chci mít za sebou všechno. A s dalším plánováním asi nějakou dobu počkám...2 zklamání během 3 měsíců 😢

pajuska17
30. bře 2017

@monikadeny
Čekat budu stejně. Nemám vůbec chuť do dalšího snažení :( a těhu příznaky stále trvají tak je to takový divný.

aptacek
30. bře 2017

@pajuska17 zkus nechat tělo odpočinout. my jsme po první revizi čekali 3 měsíce..

pajuska17
30. bře 2017

@kastanek87
Přesně tak, je úplně jedno kdy testuješ...když to z čeho máš radost (ať // nebo + na digitálu) skončí dřív než si odneseš první fotku z ultrazvuku. Sedím zrovna v čekárně u doktora tak uvidím, co mi řekne. Ale během 3 měsíců 2x přijít o to po čem tak toužím....bere mi to nadšení pro další snažení. Taky bych byla ráda kdyby mi udělal nějaký testy. Tak snad nám to jednou vyjde ❤👶

pajuska17
30. bře 2017

@aptacek
Doktor předtím říkal, že není na co čekat a máme se snažit hned. Teď tomu asi fakt nechám pauzu, stejnak nemám ani pomyšlení na další snažení a myslím, že přítel taky ne.