Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@pajuska17 tak to tě naprosto chápu, já taky během půl roku 2x těhotná a nic z toho...doktor mi sice řekl, že po MS mi řekne co děloha a že když bude ok, můžeme na to vlítnout, ale já se momentálně necítím na nějaký těhotnění. já teda naštěstí jeden náš zázrak už doma mám.... Prostě když to nepůjde, tak bude jedináček no. Ale když vidím jak miluje malý děti a jak se s nima mazlí a stará se, o to víc mě to v tu chvíli zabolí. A s těma příznakama je to pěkně na houby, já teď naposledy čekala 10dní jestli to samo neodejde a měla jsem takové příznaky že to jsem neměla ani u syna, když sjem ho čekala, proto jsem se taky objednala na revizi, protože už jsem to nedávala psychicky, navíc teda gestační váček pořád rostl i když tam nebyl plod. Dej se do kupy, bude léto, naplánujte nějakou dovolenou a až se na to budeš cítit, tak na to skočte 😉
Ahojky holky tak Teda ms stále nikde. Na utz nic nebylo vidět ale hcg brat5 nechtěla že tj zbytecne a strasil mě zase stou jízvou. Další kontrola 6.4 tak Teda nevím co si z toho mám vybrat. Takže teď do 6. Budou nervy a už mě paleji pěkně prsa.
@monikavitezslav Tak si zajdi sama na krev...?
@kstablova hgc sem v krvi měla i když to bylo v jizve to mi v ničem nepomůže.
@monikavitezslav rikas ze ms nikde, kolik dni zpozdeni ted mas? A doktor ti tedy nedal vyvolavacku?
@simi1510 ms měla přijít 25.3. Ne vyvolavacku mi nedali.
@monikavitezslav test jsi zkousela?
@monikavitezslav tak když půjdeš na odběr 2x, tak přece uvidíš jestli stoupá normálně....podle toho se dá poznat hodně.
@simi1510 nne z důvodu že i když bude pozitivní stále to může bejt v ty jizve to mi taky nepomůže. A ms nemá z jiného důvodu meskat.
@kastanek87 no minule mi stoupala klasicky a stejně to bylo v ty podelany jízve mě teď asi nepomůže nic jiného než čekat. Pokud přijde krvácení nebo ms tak je to jasný ale pokud nic nepřijde je to pro mě naděje.
@monikavitezslav a viděl aspoň zvýšenou sliznici nebo nějaký náznak těhu? Já bych si ten test stejně udělala. Možná se stresuješ zbytečně. bez testu i s testem... stejně máš stres, takže tím nic nepokazíš 🙂
@kastanek87 nic o sliznici mi neřekl. Jen že hcg je zbytečný a že to může bejt zase v jizve. Prostě nic nevim.
@monikavitezslav a vis kdys mela presne ovulaci? Kdyz zkusis tehu test, tak budes vedet, zda mas v sobe hormon hcg nebo ne. Nervujes se zbytecne, kdyz ani nedelas test, navic muze byt brzy na to, aby doktor neco videl a delal hned konecne zavery a verdikty
@simi1510 to pravé nevím ale cykly přesný jak hodinky. Počkám do čtvrtka jinou možnost stejně nemám.ale je mi divný proč mi Teda nedal vyvolavacku ani hcg nerozumím tomu.
@monikavitezslav jj, tak čekej. Ať to dobře dopadne!!! 🍀
Ale vlastně máte pravdu těhotná bejt nemusím možná jen předčasný přechod či nějaká hormonální změna.
@monikavitezslav Tak si udělej test, ať máš jasno alespoň v tom. Nechci na tebe být ošklivá, ale už nějakou dobu nám tady hlásíš, že MS nikde a že nevíš proč... Zjistit se to dá asi tak za 40 Kč. Pokud ti Dr. nic neřekl a ty můžeš tuto možnost vyloučit/potvrdit sama, tak to udělej. A pokud nechceš testovat a chceš počkat, tak sem takhle pořád nekňourej, ne?
@monikavitezslav staci stres, nemoc, léky... a ovu se posune. Mohla byt pozdeji nez si myslis a je to. I tim doktor nic nevyzkouma. Kdyz neudelas test, tak jistotu stejne nemas.
@kstablova Já myslela že chceš vědět jestli jsi nebo nejsi těhotná, jestli máš řešit mudr skrz další UTZ nebo skrz vyvolávačku. Tak si udělej test. MS můžeš mít zpožděnou i skrz cystu nebo hormonální nerovnováhu nezpůsobenou HCG. To může cokoliv. jak píše Simi stres, léky atd atd atd atd.
@monikavitezslav viz příspěvek výše
@monikavitezslav já bych taky zkusila tt. alespoň budeš vědět na čem jsi, takhle se stresujes.
@ms.neomagic a kolik jsi dní po ovulaci? Možná něco tam je. Zkus dát foto i normálně 🙂
@ms.neomagic já budu zkoušet testovat zítra. Mela bych být 10DPO, pozitivní ovu test byl 20.3. večer, takže buď ovulka proběhla 21.3.-22.3 tak jsem zvědavá. 🙂
@laura1972 zlati to ani nevim..protoze mam pocit,ze posl.mes.neovoluju..posl.ms mi dokonce prisla po 20dnech..proto jsem to zacala resit s dr..normalni foto nemam..protoze jsem mela pocit,ze to co tam vidim je klam..tak jsem to vyfotila rovnou v negativu..u me v tel.je to videt lip nez tady.
@laura1972 zitra jdu na dalsi nabery tak uvidim..
@ms.neomagic budu na tebe moc myslet ❤ v kolik jdeš?? A výsledky budeš mít ten den?

A co treba pak, kdyz si odnesete par fotek z ultrazvuku a pak nic...
Nebo jsem cetla ze den pred termínem jedne mamince najednou mimi umrelo... nikdy neni jistota...
Kdyz pak prozije clovek tehu do konce, narodí se zdrave dite a pak najednou po roce zemre... jako se to stalo jedne dalsi mamince...
Je to holky moc tezke, celkove je to tehu vazne zazrak, hlavne kdyz se to udrží a je vse v poradku. A jeste pak kdyz to dite roste a je v pohode...
Kolik nas tu uz skoncilo tak, ze mame psychiku nekde pryc...at z potratu, zamlklych tehu, biochemek, nedareni...