Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@monikadeny když se povede, že spermie oplodní vajíčko, které se dostane pak do dělohy a zavrtává se, tak při tom může být určité špinění/lehké krvácení
ale pokud máš "cucky" tak nevím...
@simi1510
byl to jeden milimetrový cucek, jinak jasná krev....
@simi1510
podívej....fakt je to luxusní ovulka....ale brzy na menstruaci....co mám dělat????
@monikadeny vypadá to, že nejvíc pozitivní byl 25.3., a ovu druhý/třetí den po něm
To by odpovídalo teď +- nidaci
@monikadeny počkej ještě pár dní a pak zkus tt. ,pokud se ti krvácení nějak bič nerozjede. Ale podle toho kolik jsi dní po ovulaci, to vypadá na tu nidaci.
@monikadeny Asi čekat, co z toho bude, je možné, že to je jen jednodenní věc, a zítra už to nebude. Popř. počkat do doby tvého termínu ms.
takže, když nebudu zítra krvácet, je ještě šance holky????
moc díky, jsem z toho hotová....jste hodné, fakt dík....
@monikadeny Proč by nebyla? 😉 LF zůstává stejná v cyklech, pokud nebereš tedy léky na prodloužení nebo tak... to vždy jen ovu se posouvá dopředu dozadu...
A nikdy člověk neví, co se tam kde děje v těle při té nidaci třeba. Pokud tedy víš, že kolem té ovu jste měli sex 😀
Jinak jak dlouho si od revize?
@simi1510
neberu žádné léky, ale jsem ročník 73...to mě děsí. Revizi jsem měla 8.2., ale bez krvácení...
dostali jsme zelenou, krev a děloha je prý 100% ok....i testy byly ok....
@monikadeny jinak jsem našla na emiminu diskuzi, paní měla něco podobného co ty 4.den po ovulce a 8.den už měla ducha 😉
@simi1510
fakt simi - kéž by - holky dík, trochu jste mě uklidnili, řvu tu jak želva....
@monikadeny žádný stres, žádné nervy... to akorát případně spíš ubližuje 😉
a co ty simi, jak jsi na tom? ani nemám sílu nic lovit v textu, nevidím ani na klávesnici přes slzy...
@simi1510
slibuju, jdu do pelíšku, zkusím usnout a zítra ti napíšu jo - jinak dnes mě trochu bolí prsa, asi nervy.
a břicho, jako o menstruaci...fakt se bojím....díky moc holky....za podporu...
@monikadeny příznaky pro těhu pak jsou podobné jako k ms 😉
Já jsem dneska 5DPO, občas citlivé bradavky, pocit, že je na těle už neunesu 😀, podbřišek mě chytá už od ovulky .... takže tak 😀
@simi1510
pěkně ty - držím moc palečky, kéž bychom spolu byly těhu, slibuju, že bychom se sešli, at si odkudkoli, když budeš chtít - jsi moc hodná - poslala jsem ti srdíčko, snad správně....
@monikadeny děkuji za srdíčko 🙂 Byla bych ráda, aby to vyšlo, revize v září, od té doby nic - půl roku.. .tak uvidíme 🙂 Třeba je to na dobré cestě! 🙂 Jinak já jsem z Prahy 🙂
A teď šup do postele a odpočívat 😉
@simi1510
a ještě jedno pro štěstí, velký štěstí.....pro štěstíčko v bříšku 🙂
@laura1972
a jedno pro štěstí tobě, ty tu držíš lidi nad vodou dlouhodobě a sama očekáváš štěstí....🙂
@simi1510
fakt?????????????? já taky, P-9 🙂 super
@simi1510
v kolikátém jsi byla na revizi, já v 11. týdnu, vše bylo k a najednouu nebilo srdíčko - nikdo neví, proč...
@monikadeny já rok a něco už Praha 10 😀
@monikadeny v 9tt, u mě se během 1-2 dnů ztratil žloutkový váček a bylo po všech nadějích ☹

@monikadeny taky si říkám, že by to mohla být nidace. Na ms je to fakt brzy.