icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
monikadeny
1. dub 2017

Lauro, držím ti moc palce, jinak holky, koukejte, co jsem našla? Jestli budu těhu, jdu do toho:
http://www.centralnilekarna.cz/woman-secret-tes...

monikadeny
1. dub 2017

Lauro, hned napiš ju....moc ti fandím

monikadeny
1. dub 2017

@lucije11
taky jsi si holka pěkně užila - tak snad už to bude a pod stromečkem budeš mít mimi

laura1972
1. dub 2017

@jullli jasně, v pohodě 🙂 já právě při tom posledním tehu to tak měla. 10DPO, bylo vidět fakt jen při určitém úhlu, pidi dušík, ale právě až po tom zaschnutí. Proto jsem to psala, ale je jasné, že na to se spoléhat nedá.Lepší je testovat déle, jenže známe to, když jsme tady většina z nás lovci duchů 😀

lucije11
1. dub 2017

@monikadeny děkuji. No byl to záhul. Musela jsem na operaci protože jsem krvácela do břicha. Ztratila jsem asi půl litru krve. Bylo to pro mě hodně těžké. Tak snad už konečně bude všechno dobré.

laura1972
1. dub 2017

@monikadeny moc děkuju 🙂 ráno zkusím, i když se budu bát. Tím, že jsem to špatně spočítala, tak dneska když jsem testla a na testu sněhobílo...no, uvidíme. Mám z toho smíšené pocity 😖

monikadeny
1. dub 2017

@lucije11
@laura1972
holky, jste fajn a moc vám držím palce. ještě nám tu chybí Simi, dozvěděla jsem se, že jme měli ovulaci na den stejně, tak spolu budem duchařit - Lauro, koukej v tom být s náma, já věřím, že to dopadně, strašně jste mi se Simi pomohly, když jsem začla krvácet a uklidnili jste mě, že to může být uhnízdění. Do rána jsem nekrvácela a ted sem tam malinko zašpiním...ještě bylo bolestné, že do tho všeho přišlo z genetiky, že to byla námi tolik přející holčíčka, snoubenec je ze tří bratrů a v rodině mají jen kluky, budpucí tchýně za mou chodí a prosí mě o holčičku...njn

laura1972
1. dub 2017

@monikadeny vůbec neděkuj 🙂 od toho tady na koníku jsme, abysme se navzájem podporovali radili si 🙂 tobě řekli z genetiky i pohlaví?? V kolikátem jsi byla tedy týdnu?

terinkaladik
1. dub 2017

Holky vidíte na tom prvním něco? Na ten druhý s dálnici nekoukejte.

sasala
2. dub 2017

@jullli dobré ráno, jinak takhle ten test vypadal do 5 min a stejny je i po zaschnutí. Uvidíme co z toho bude, MS ještě naštěstí nedorazila a testit budu pro jistotu zitra ;)

sasala
2. dub 2017

@terinkaladik já tam ducha vidím ;) ale ja je poslední dobou vidím skoro všude ;)

dendule94
2. dub 2017

Ahoj holky, delala jsem si s pritelem teh.testik vcera odpoledne a dnes rano. Prikladam fotesku. Jedna se o test od Pepina. Co myslite? 🙂

sasala
2. dub 2017

@dendule94 krásná dálnice ;) myslím že u tebe je to jasné.

dendule94
2. dub 2017

@sasala Ahojky, fakt? Ja prave v tom navodu cetla, ze kdyz je ta carka blize k absorcnimu poli svetlejsi,jako mam ja, tak je negativni,proto nevim 🙂. Ale zila jsem v domeni odjakziva, ze jak jsou 2 carky, je to jasne, vzdy jsem na vsech testech mela jen jednu, vcera poprve dve... Menstruaci jsem mela mit minule utery a zatim nic 😉.

sasala
2. dub 2017

@dendule94 já si všimla až teď že je to ovulační.....

miky
2. dub 2017

@dendule94 to jsou ovulacni testy, nebo tehotenske testy?

sasala
2. dub 2017

@dendule94 takže ti značí začínající ovulaci ;)

dendule94
2. dub 2017

@sasala aha, takze za pul hodky naklusnu do lekarny :D

dendule94
2. dub 2017

@miky ovulacni

jullli
2. dub 2017

@laura1972 no jasne jantaky testovala 10dpo ale byla ruzova nebyla to takova carka. Samozrejme jak jsem rekla tehu byt muue 🙂

Co tvuj dnesni test??

@sasala pokud tak vypadal po namoceni tim lepe zveda se sance doo toho ms neni. To je dobre ;)
No ka byt tebou nebydrzim a uz bych mela pocurany dalsi test :D

sasala
2. dub 2017

@jullli no já mám poslední test, navíc jsem v noci stále běhala na záchod, tak jsem si řekla, že večer nebudu tolik pít a test si udelam až zítra ráno.

monikadeny
2. dub 2017

@laura1972
ano, dostala jsem do ruky papíry a tam bylo psáno plos XX (čili děvčátko). Byla jsem 11. týden 😢

monikadeny
2. dub 2017

@dendule94
jasně pozitivní - taky dělám Pepino, je trochu držaší, než ostatní, ale nikdy mi neudělal falešnýho ducha - gratulka mamčo

monikadeny
2. dub 2017

@dendule94
ona se vybarví, v návodu je myšleno, že máš brát jako 100% poz. plné čárky, za dva, tři dny je máš, tyhlde duchy tu honíme, protože víme, že se pak vybarvují a jsme pak klidné, že se to povedlo - neboj, ty jsi jasně těhu😉

monikadeny
2. dub 2017

@sasala ajo ty jsi mě úplně zblbla, on je ovulační - takže šup na to

monikadeny
2. dub 2017

@dendule94
ty hele, ted jsme hledala na netu a on i ovulační dokáže ukázat těhu - hopsni do auta a frč pro těhu test....

sasala
2. dub 2017

@monikadeny promiň, to jsem nechtěla ;)

weerruu
2. dub 2017

@laura1972 Testovala jsem vcera rano Maxe a byl negativni, ale mela jsem blestivou dvoudenni OVU, takze jsem 10DPO mohla byt az dnes....no zkusim zase zitra 😍😍 Co Ty?

laura1972
2. dub 2017

@weerruu no ha dneska, ale taky negativní. Zatím ani dusík. Dnes jsem 10DPO.

laura1972
2. dub 2017

@jullli dnes 10DPO a test zatím negativní.