icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
vesnicanka17
2. dub 2017

@monikadeny ahoj s tim ovul.testem je to pravda. Ja to dnes zkusila a byly tam dve poradny carky. A to jsem ve 13 tt.

monikadeny
2. dub 2017

@sasala
proč se omlouváš, nemáž za co 😉

monikadeny
2. dub 2017

@laura1972
já zkusila 8DPO a taky zatím negativní....holky, prý 20 ukáže pár hodin po oplodnění, dá se někde kpupit? Nebo jen 10

sasala
2. dub 2017

Holky tak ja zkusila ted schválně taky ovulační test ( posledni co jsem tu měla), na to že jsem už dost vypila vdy tak tam něco taky vidím. A ovulaci opravdu teď nemohu mít jelikož v noci na dnešek jsem měla mít ms a za sd zatím nedostavila. Foceno cca 2minuty po udělání testu. A carka po 5 min stale je ;) co myslíte je to teda možné​?

laura1972
2. dub 2017

@monikadeny 10 citl. ti ukáže právě nejdříve. 20 až třeba pár dní po vynechání ms. 🙂

sasala
2. dub 2017

@monikadeny já i zkoušela i ten ZAP krevní test, co má ukázat už 8 DPO. Měla jsem tam taky ducha, ale holky na recenzich psali že měli ducha a těhotné nebyli... Nejhorší pro mě bylo to nabrání krve do té nadobky a cenově tě nakonec vyjde asi jako krevní test HCG u doktora ( nemohla jsem jít rano na odběry krve a tenhle jde dělat kdykoliv během dne)

jullli
2. dub 2017

@laura1972 tak to jeste nic neznamena drzim palce

sasala
2. dub 2017

*oprava: holky nebyly ;)

vanea
2. dub 2017

@sasala ovulační test nefunguje stejně jako těhotenský..duch na tom neznamená vůbec nic, může tam být klidně celý cyklus až do MS. Aby byla ovulka, muselo by to být opravdu naprosto jasně pozitivní🙂 u těhu to bývá stejně, ovu test jasně pozitivní, ne li silnější🙂 ale nemusí to tak být vždycky, držím palečky =)

simi1510
2. dub 2017

@sasala pokud je čárka vlevo testovací, tak slabá čárka je po celý cyklus u většiny žen. Až v případě pozitivního testu lze vyvozovat ovulaci, popř. v době ms případně těhu.

sasala
2. dub 2017

Děkuji holky ;) ja se v těch ovu testech zatím moc nevyznám ;) Zkoušela jsem jen jeden a teď ten druhý

ebh
2. dub 2017

Holky, udělala se mi slaboučká druhá čárka na tt comfort. Spíš si ale myslím, že to je ryska, že? (pokud tam teda něco vůbec uvidíte..)

miky
2. dub 2017

@ebh při zvětšení tam dusika vidím a nedá mi to ani velkou práci. Myslím, ze je to na dobře cestě

denisa3101
2. dub 2017

@ebh já tam vidím ... Už ti ms mešká ? Jelikož wondfo je hodně citlivý a mě třeba ukázal krásnou // v době ovulace :/

ebh
2. dub 2017

@denisa3101 teda na tom by něco mohlo být, respektive, dnes jsem 26 Dc, ovulaci jsem měla 19 DC, od té doby pořád dělám ovulační testy s dnes mi vyšly hodně pozitivní, tak jsem si říkala, buď mám zase ovulaci,nebo jsem těhotná, a kvůli tomu jsem zkusila i test...ale cykly mývám 33 dní, jsem z toho jelen..každopádně kdyby to ovulace byla,tak mám jen cca 6 dní luteální fázi,což je sakra málo...

monikadeny
2. dub 2017

@denisa3101
ahoj, jaký by jsi doporučila test, aby co nejdřív ukázal těhu? jsem 8DPO

monikadeny
2. dub 2017

@denisa3101
jo, ovulku jsem měla 25. krásný test se silnýma čárkama....

denisa3101
2. dub 2017

@monikadeny tak wondfo je nejcitlivější a pak Maxe

misula29
2. dub 2017

@monikadeny pár hodin po oplodnění?😀 To asi nééé, ani z krve se to nedá zjistit dřív než cca 10 den po oplodnění🙂

monikadeny
2. dub 2017

@misula29
8 dní, ne par hodin 😀
no, už tu i byla holčina se dvěma čárkama 8 DPO....já vím, ale ta má netrpělivost mě sežere....

monikadeny
2. dub 2017

@denisa3101
ten koupím asi jen v lékárně že, neb i nějaká drogerie, jako Pepino?

denisa3101
2. dub 2017

@monikadeny no wondfo se dá koupit v Globusu co vím jinak objednat v Benu lékárně přes net 😁

monikadeny
2. dub 2017

děkuji

salenas
2. dub 2017

@vanea i ovu test může ukázat těhotenství nebo cystu. To už se tu řešilo několikrát, ale byly čárky témeř stejně silné

simi1510
2. dub 2017

@salenas aby bylo těhu z ovu testu, popř. cysta, tak to musí být jasně pozitivní, ne-li testovací silnější než kontrolní. Jelikož slabá čárka je po celý cyklus a ta nic neznamená - ani těhu, ani cystu.

majaaa82
2. dub 2017

@simi1510 tak tak. Kdyz jsem bylated tehotna, zkousela jsem ovu test, abych zjistila, jestli je to pravda. A je, tt byl slaboucce pozitivni, na ovutestu svitily dalnice jak perdel v ouplnku 😉

simi1510
2. dub 2017

@majaaa82 já loni v létě to samé... uvidíme co případně bude teď během x dnů 😀

vanea
2. dub 2017

@salenas jj to já vím, mně to tak ukázalo🙂 - psala jsem to samé🙂

weerruu
2. dub 2017

@laura1972 já jsem taky dnes 10DPO takze udelam zitra rano...jsem napnuta 😍😍

laura1972
2. dub 2017

@weerruu takže zítra, jdeme na to 😀