Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

@sasala
proč se omlouváš, nemáž za co 😉
@laura1972
já zkusila 8DPO a taky zatím negativní....holky, prý 20 ukáže pár hodin po oplodnění, dá se někde kpupit? Nebo jen 10
Holky tak ja zkusila ted schválně taky ovulační test ( posledni co jsem tu měla), na to že jsem už dost vypila vdy tak tam něco taky vidím. A ovulaci opravdu teď nemohu mít jelikož v noci na dnešek jsem měla mít ms a za sd zatím nedostavila. Foceno cca 2minuty po udělání testu. A carka po 5 min stale je ;) co myslíte je to teda možné?
@monikadeny 10 citl. ti ukáže právě nejdříve. 20 až třeba pár dní po vynechání ms. 🙂
@monikadeny já i zkoušela i ten ZAP krevní test, co má ukázat už 8 DPO. Měla jsem tam taky ducha, ale holky na recenzich psali že měli ducha a těhotné nebyli... Nejhorší pro mě bylo to nabrání krve do té nadobky a cenově tě nakonec vyjde asi jako krevní test HCG u doktora ( nemohla jsem jít rano na odběry krve a tenhle jde dělat kdykoliv během dne)
*oprava: holky nebyly ;)
@sasala ovulační test nefunguje stejně jako těhotenský..duch na tom neznamená vůbec nic, může tam být klidně celý cyklus až do MS. Aby byla ovulka, muselo by to být opravdu naprosto jasně pozitivní🙂 u těhu to bývá stejně, ovu test jasně pozitivní, ne li silnější🙂 ale nemusí to tak být vždycky, držím palečky =)
Děkuji holky ;) ja se v těch ovu testech zatím moc nevyznám ;) Zkoušela jsem jen jeden a teď ten druhý
@ebh já tam vidím ... Už ti ms mešká ? Jelikož wondfo je hodně citlivý a mě třeba ukázal krásnou // v době ovulace :/
@denisa3101 teda na tom by něco mohlo být, respektive, dnes jsem 26 Dc, ovulaci jsem měla 19 DC, od té doby pořád dělám ovulační testy s dnes mi vyšly hodně pozitivní, tak jsem si říkala, buď mám zase ovulaci,nebo jsem těhotná, a kvůli tomu jsem zkusila i test...ale cykly mývám 33 dní, jsem z toho jelen..každopádně kdyby to ovulace byla,tak mám jen cca 6 dní luteální fázi,což je sakra málo...
@denisa3101
ahoj, jaký by jsi doporučila test, aby co nejdřív ukázal těhu? jsem 8DPO
@denisa3101
jo, ovulku jsem měla 25. krásný test se silnýma čárkama....
@monikadeny tak wondfo je nejcitlivější a pak Maxe
@monikadeny pár hodin po oplodnění?😀 To asi nééé, ani z krve se to nedá zjistit dřív než cca 10 den po oplodnění🙂
@misula29
8 dní, ne par hodin 😀
no, už tu i byla holčina se dvěma čárkama 8 DPO....já vím, ale ta má netrpělivost mě sežere....
@denisa3101
ten koupím asi jen v lékárně že, neb i nějaká drogerie, jako Pepino?
@monikadeny no wondfo se dá koupit v Globusu co vím jinak objednat v Benu lékárně přes net 😁
děkuji

@monikadeny ahoj s tim ovul.testem je to pravda. Ja to dnes zkusila a byly tam dve poradny carky. A to jsem ve 13 tt.