icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sasala
3. dub 2017

Dobré ráno tak tu máme dnešní ranní testování 😉 prvni fotka do 5min. a druha nad 5 min detail 😉

sasala
3. dub 2017

Jo aten dnešní je ten spodní a ten první je ten duch ze soboty ;)

misula29
3. dub 2017

@monikadeny aha 🙂 je to spíš vyjímečný takto brzo ,ale znám to taky ,ta nedočkavost je děsná

salenas
3. dub 2017

@simi1510 však jsem to psala.. téměř stejně silné, ale taky jsem je hned neměla, ale sílily každým dnem

laura1972
3. dub 2017

@sasala krásné 🙂

sasala
3. dub 2017

@laura1972 takže možná mohu doufat v zázrak ;) ?

laura1972
3. dub 2017

@sasala já myslím, že ano, potichoucku gratuluju 🙂 ❤

sasala
3. dub 2017

@laura1972 děkuji ;) zkusím se objednat k doktorovi😉 třeba řekne víc. A také držím palce při testování ať tam máte //🙏

andrusaka
3. dub 2017

Myslím, že zázrak se stal❤gratuluji

sasala
3. dub 2017

Holky děkuji 😉 a k doktorovi jdu ve čtvrtek, tak uvidím 😉

lucije11
3. dub 2017

@sasala gratuluji. a kolikátý jsi DC,jaké máš zpoždění ? Já právě taky chci volat k dr.a nechci moc spěchat😀

sasala
3. dub 2017

Dneska 31DC, zpoždění 2 dny. Požadovala jsem vyšetření kvůli předepsání utragestanu ( mamča několikrát potratila než mě měla, tak si to chci aspoň pojistit a mít pocit že jsem pro to vše udělala 😉)

lucije11
3. dub 2017

@sasala tak já zítra taky zavolám 😉. Já jsem právě utrogestan brala teď druhý měsíc kvůli srovnání cyklu 21.-25. DC. Jsem z toho jak na trní.

sasala
3. dub 2017

@lucije11 ten předchozí příspěvek byl pro tebe😉 a taky jsem chtěla,aby se opravdu na to podival jestli je to tam kde má být😉 a podle počtu bych mohla být 4+2tt

sasala
3. dub 2017

@lucije11 to čekání bývá hrozné 😉 . Ale vlčí hlad co jsem měla minulý týden nasvědčoval, že se semnou něco děje.

laura1972
3. dub 2017

@sasala moc děkuji 🙂 a kolikaty jsi DPO?

sasala
3. dub 2017

@laura1972 cca 17, ja jsem se s těmi ovu testy moc neskamaradila😅

laura1972
3. dub 2017

@weerruu tak už jsi testovala?? Čekám kdy napises 🙂

tavina
3. dub 2017

Ahoj holky mám takový dotaz doufám ,že poradíte🙂 Kdy nejdříve se mohu testovat ? Vím, jsem nedočkavá ,ale jsem s toho vážně nervozní ..

agnes2ivory
3. dub 2017

Dobre rano. Mate zkusenosti s temahle fialovyma testama? Je to cemio test. Asi prevlecenej mamatest 🙂.
Je tohle pozitivni? Ms ma prijit ve stredu.
Dve carky vidim, jiste. Ale nema byt ta testovaci tlustsi? Ja mam zkusenost jen s dr.max testem. Ten kreslil obe stejnou barvou 🙂 tady je jedna fialova a jedna ruzova.

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory Ahojky, ano, mělo by to být pozitvní 🙂. Taky jsem s tímto testem začínala 10dpo a ukázala se mi čárka, ale o hodně menší jak tvoje 🙂. Holky mi taky psaly, že to nedělá duchy a měly pravdu. Dneska jsem 15dpo, MS měla přijít v sobotu a na lady maxu krásné dvě čárečky 🙂. Takže potichounku gratuluji 🙂

simi1510
3. dub 2017

@agnes2ivory je to sesterská firma gs,... a ja za sebe mohu rict, ze je super 🙂

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory jinak mrkni na stránku 988, tam mám fotku toho samého, když jsem byla 10dpo 🙂

lucije11
3. dub 2017

@saji @agnes2ivory já jsem dneska 12 DPO a mám taky cemio test a dneska mám takový test. Zkoušela jsem testovat už 9 DPO a byl tam téměř neviditelný duch. Ta čárka každý den sílí. 😇

saji
3. dub 2017

@lucije11 gratuluji 🙂 🙂, tak jen ať se udrží. Já se taky modlím, aby se nic neposr... s prominutím. Ale to čekání do první kontroly na gyn. je nekončné teda 😀

sasala
3. dub 2017

@lucije11
@agnes2ivory holkyvy máte krásné čárky, začínám být nervózní že ja tam mám jen takové duchy 😅

leymea
3. dub 2017

@sasala utrogestan Ti potratu nezabrani. Kdyz se to ma stat tak se to stane. A nemysli hned na spatne konce, uzivej si to 😉 potichounce gratuluji 🙂

sasala
3. dub 2017

@leymea už se přestávám rouhat ;)

monikadeny
3. dub 2017

já jsem dělala i dnes netrpělivostí, zatím bílo, ale 9DPO - mám čas....

laura1972
3. dub 2017

Tak já dnes zkoušela taky teh.test, jsem cca 11DPO, nevím jestli je tam něco vidět, dala jsem to do negativu, tak co myslíte?