Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
Ahoj všichni,
dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!
Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Jo aten dnešní je ten spodní a ten první je ten duch ze soboty ;)
@monikadeny aha 🙂 je to spíš vyjímečný takto brzo ,ale znám to taky ,ta nedočkavost je děsná
Myslím, že zázrak se stal❤gratuluji
Holky děkuji 😉 a k doktorovi jdu ve čtvrtek, tak uvidím 😉
Dneska 31DC, zpoždění 2 dny. Požadovala jsem vyšetření kvůli předepsání utragestanu ( mamča několikrát potratila než mě měla, tak si to chci aspoň pojistit a mít pocit že jsem pro to vše udělala 😉)
Ahoj holky mám takový dotaz doufám ,že poradíte🙂 Kdy nejdříve se mohu testovat ? Vím, jsem nedočkavá ,ale jsem s toho vážně nervozní ..
Dobre rano. Mate zkusenosti s temahle fialovyma testama? Je to cemio test. Asi prevlecenej mamatest 🙂.
Je tohle pozitivni? Ms ma prijit ve stredu.
Dve carky vidim, jiste. Ale nema byt ta testovaci tlustsi? Ja mam zkusenost jen s dr.max testem. Ten kreslil obe stejnou barvou 🙂 tady je jedna fialova a jedna ruzova.
@agnes2ivory Ahojky, ano, mělo by to být pozitvní 🙂. Taky jsem s tímto testem začínala 10dpo a ukázala se mi čárka, ale o hodně menší jak tvoje 🙂. Holky mi taky psaly, že to nedělá duchy a měly pravdu. Dneska jsem 15dpo, MS měla přijít v sobotu a na lady maxu krásné dvě čárečky 🙂. Takže potichounku gratuluji 🙂
@agnes2ivory je to sesterská firma gs,... a ja za sebe mohu rict, ze je super 🙂
@agnes2ivory jinak mrkni na stránku 988, tam mám fotku toho samého, když jsem byla 10dpo 🙂
@saji @agnes2ivory já jsem dneska 12 DPO a mám taky cemio test a dneska mám takový test. Zkoušela jsem testovat už 9 DPO a byl tam téměř neviditelný duch. Ta čárka každý den sílí. 😇
@lucije11
@agnes2ivory holkyvy máte krásné čárky, začínám být nervózní že ja tam mám jen takové duchy 😅
já jsem dělala i dnes netrpělivostí, zatím bílo, ale 9DPO - mám čas....

Dobré ráno tak tu máme dnešní ranní testování 😉 prvni fotka do 5min. a druha nad 5 min detail 😉