icon

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?

kosalucy
22. čer 2011

Ahoj všichni,

dnes jsem si dělala testík...
První byl ClearBlue a téměř hned tam naskočilo plus.
Udělal jsem radši ještě jeden - jmenuje se ForYou... Tam se objevil slabý duch, ale až tak za 3minuty! Šla jsem ven se psi a když jsem se vrátila, tak duch byl silnější...no ale to bylo skoro po půl hodině!

Tak nevim ... ☹ Dávám fotku, skuste posoudit...

Těhotenský test. Dávám fotku. Co myslíte?
sasala
3. dub 2017

@laura1972 zkus to prosím spíš bez negativu

laura1972
3. dub 2017

@sasala bez negativu to právě nejde ani nafotit. Je tam fakt možná něco nepatrně, ale fotak to asi nezachytí. Ale poslu ti jedno foto, ale nic tam vidět asi nebude.

agnes2ivory
3. dub 2017

@lucije11
@saji
@sasala
@simi1510
A na koho jsem zapomnela .... diky. Ja tyhle failovy moc neznam a vim ze nekdo na mamatesty nadava.
Ale testovaci manie zachvatila i mne, koupila jsem si dnes maxe. Tak dva ruzne druhy uz snad lhat nebudou.
Vsem nam drzim palce.
Tohle je ten max tedka z odpoledne

agnes2ivory
3. dub 2017

@laura1972 na te prvni fotce ze dvou vidim smouhu 😉

laura1972
3. dub 2017

@agnes2ivory myslíš ta bez negativu nebo negativ?

agnes2ivory
3. dub 2017

@laura1972 bez negativu. Tam se mi zda byt videt dusik. Na ty v negativu nevidim lautr nic.

jullli
3. dub 2017

@laura1972 No mozna by tam neco mohlo byt vydrz do zitra

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory o testovací mánii mi povídej, od té doby jsou objevila // tak testuju 2x denně, prostě blázen 🙄 , ale hodně mě to uklidňuje, že se mu zatím daří, že čárka sílí. Prostě co k tomu říct 😀. Ale tobě gratuluji 🙂, jsme na tom podobně 🙂. Kdy máš mít MS?

jullli
3. dub 2017

@laura1972 fotku jsem ti zesvetlala a asi tam opravdu stin vidim a nemusim se ani premahat

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji ja jsem samozrejme rozumna, ma se testovat az v pripade meskani ..... no vuuuubec! Tady jde rozum stranou! Ms mam mit ve stredu/ctvrtek. 😀
Me to taky uklidnuje prave. Nez clovek jde prvne na gyndu 🙂

leymea
3. dub 2017

@laura1972 taky mi prijde, ze tam neco je. Budes testovat zitra?

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory Ha, přesně moje řeč. Zjistila jsem to minulou středu, MS měla přijít v sobotu, každý den 2x denně, proto vím, že odpolední čárky mám silnější jak ranní, ale co jsem četla, tak to má více holek. Asi nepřestanu testovat až do doby, kdy půjdu od DR., ale i tak, v okolí mám jedno biochemické a jedno ZT v 10tt, takže i tak se budu bát. Ale snažím se myslet pozitivně 🙂. Dneska jsem 15dpo a břicho mě bolí jako na MS, tak co chvíli chodím na WC,abych se ujistila, že je vše v naprostém pořádku. Fakt jsem blázen, jak to tak čtu po sobě 😀

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji jako bych se videla 🙂 cekas prvni? Me taky boli bricho jak na ms a navic (trochu trapne) mam pocit briska plnyho plynu, ale nic nejde. Desny. Na nic spatnyho nemysli. Vsechno dobre dopadne, budem rodit spolu. Ja jsem 14 dpo.

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory Jj, čekám první no. To je člověk asi běžně ze všeho vynervovaný, ještě když si to malé moc přeje. Jj, asi budeme mít podboný termín 😀. Taky ti přeji, aby vše dobře dopadlo 🙂. Kdy se bude objednávat na gyn.?

tornadolu
3. dub 2017

@laura1972 tez vydim 😉

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji zavolam tam asi ke konco tydne. Objednavaji na sesty-sedmy tyden. Ty uz ses objednala?

sasala
3. dub 2017

@laura1972 taky při vyčištění displeje na mobilu a největší jasností displeje vidím na tom prvním barevnym tenoučkou čárku

saji
3. dub 2017

@agnes2ivory Jj, já měla mít MS teď 1., takže jsem tam volala a objednána jsem na 11.4., což je příští úterý a já mám pocit, že se ho ani nedočkám 😀. Strašně pomalinku to utíká a já už bych ráda věděla, na čem jsem. Říkala jsem i sestřičce,že mám dlouhé cykly, teď jsem měla 41dní. 19.02. MS a 19.03. Ovu, takže 14dní rozdíl. Takže jak počítám, tak už spadáme do listopad/prosinec,že?

saji
3. dub 2017

@laura1972 Taky něco vidím 🙂, kolik dpo jsi?

sasala
3. dub 2017

@saji
@agnes2ivory
Jj vychazi to termin zacatkem prosince. Mě přesně 9.12 s tím že 38+0 je 25.11 a 42+0 23.12. tyhle stránky jsou super a informují i v jakém jsi tydnu a jak se vyvíjí ;) http://www.maminkam.cz/vypocet-terminu-porodu

saji
3. dub 2017

@sasala Jojo, ta je super, ale já se podle ni řídit nemůže, jak už jsem psala, mám dlouhý cyklus, 41 dní, takže mi to vypočítalo že jsem 7 týden a to je blbost, jsem začátek 5tt 🙂

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji no ja do prosince urcite 🙂

sasala
3. dub 2017

@saji tak to jsi jako já 👍, už aby byl čtvrtek a já u doktora😇

agnes2ivory
3. dub 2017

@sasala
@saji ja mam cyklus zas jen 26 🙂
Posledni ms pocitam 10.2. ale prisla uz ve ctvrtek 9.2. ale az v noci. Takze radsi uvedu 10.2. A cekam ms pozitri. Ale doufam ze uz neprijde. Takze mne to pocita termin 15.12.

sasala
3. dub 2017

@agnes2ivory únor? Březen podle počtu ;)

saji
3. dub 2017

@sasala a kolikáty jsi DPO? Se máš, taky bych tam nejraději běžela hned 😀, je to fakt na palici 😵 . No, já když zadala 19.02., tak mě to vypočetlo 27.11., ale když jsem zadala 05.03., tak aby byl cyklus cca 28-30dní, tak to vypočítalo 10.12., takže tipuju prosinec 🙂. Hlavně holky, aby jsme se toho termínu ve zdraví všechny dočkaly 🙂

saji
3. dub 2017

@sasala
@agnes2ivory napadlo mě, už je nějaká skupinka termín porodu prosinec? 🙂

agnes2ivory
3. dub 2017

@sasala no brezen samozrejme 😀

agnes2ivory
3. dub 2017

@saji jeste jsem nevidela. Tak ji zaloz 🙂

sasala
3. dub 2017

@saji
@agnes2ivory
Skupina asi ještě není nekoukala jsem ( ani neumím popravdě založit,jsem tu nová) Jinak jsem cca 18 DPO