Těhotenský test. Je silnější?
Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska

Trošku asi sílí, těhotná jsi, ale jestli to bude nebo je prosperující těhotenství, to ti řekne až doktor, my těžko
@terik1990 sílí 🍀
Je silnejsi nez pred 2 dny?
@terik1990 řekla bych ,že ano
@terik1990 už máš zpoždění MS?
@mishulka26 Ne nemam za 3 dny až
@terik1990 tak na to, že máš 3 dny do MS je ta čárka dost silná. Tak se přestaň stresovat jestli čárka sílí stejně neovlivníš jestli MS přijde nebo ne. Počkej do termínu MS a uvidíš.
@mishulka26 Jak to myslíš?
@terik1990 že se zbytečně stresuješ jestli čárka sílí přitom ještě ani nemáš termín MS, ale na to, že do MS máš ještě 3 dny tak je čárka pěkná. Stát se může cokoliv to neovlivní ani dálnice na testu prostě počkej jestli MS nepřijde a pak se objednej k doktorovi až ten ti řekne jestli těhotenství prosperuje, ale to nebude hned. Takhle se zbytečně nervuješ už strašně brzo. Můj názor je zbytečně testuješ moc brzo.
@terik1990 možné to je může se jednat o krvácení ne o MS, ale taky může jít o biochemické těhotenství. Nepřijde ti, že je čárka slabší? Uvidíš až přestaneš krvácet jestli tam budou stále 2 čárky
@mishulka26 mě taky přijde ,že je čárka slabší
To bych měla mít konec doktor říkal ze si ho mam udělat ve stredu a kdyztak prijet ma krev ve čtvrtek
@katherine177 mě právě taky proto bych se přikláněla k biochemickému těhotenství
@terik1990 měla jsem to takto v srpnu i červenci ,ms 2 dny ,test před ms pozitivní,po ms jak vy ,slabší až byl za pár dní negativní
@terik1990 jak se máte?
@katherine177 Jde to co Vy?
@terik1990 takže těhotenství je v pořádku?Já čekám zda dojde ms v úterý nebo ne,tt zatím negativní
@katherine177 Tak o těhotenství se nejednalo
@terik1990 tak snad příště
@katherine177 A uz Vam prisla?MS?
@terik1990 zatím ne,má přijít zítra ,testy byly negativní ještě včera a dnes tam byl duch,ale až za hodinu.
@katherine177 Poslete kdyztak foto
@katherine177 Tak to ja jsem měla silnejsi posli zítřejší nebo kdy si budete dělat?
@katherine177

@teress1215 podle mě sílí 🍀