Těhotenský test. Je silnější?
Holki je silnější 2 delany včera a 1 dneska

@katherine177 nenhle je silnejsi
@terik1990 lepší je testovat ob den pak je vidět lépe jestli test sílí
@terik1990 nejlepší je testovat ob den 😊 pak ke to vidět lépe jestli sílí nebo ne, takhle vypadali testy ob den u mě a je to vidět lépe než když děláš každý den 😊
@terik1990 Mě přijde že je silnější 😉
@terik1990 proč je probůh děláš odpoledne ? Měla by si je dělat ráno a ob den .. ze dne na den fakt skoro nic nepoznas to je jako když mluvím do zdi
@teress1215 Ježiš proč by je nemohla dělat odpoledne? ☺
@klokanka31 a ty nevis ze nejvyšší koncentraci HCG v moci je ráno a že testy by si měla dělat ob den ? Mě je jedno kdy ty testy bude dělat at si je děla třeba každou hodinu 🤷🏼♀️😊 jen se pta kterej je silnější a jako z nezaschnuteho testu kde ještě leze moč se to faaakt těžko určuje. Nebyla sem jiná, také sem jich udělala spousty ale dělala sem ráno z ranní moci a ob den abych viděl jak čárka sílí 😊 je to logičtější. Každý test sem si fotila a pak sem si fotky davala k sobě abych viděla rozdíl 🤷🏼♀️
@teress1215 Tak já nevím, ale já vždycky měla silnější čárky odpoledne než ráno ☺
@klokanka31 čím to je ,když přes den člověk víc pije a chodí častěji na WC než v noci ?
@klokanka31 Jo a fotila sis nezaschnutý test a ptala ses jestli je silnější, já nechci byt zla sama to nemám ráda ale prostě kdyby chvíli počkala než ten test jako třeba uschne a ne ho fotit ještě mokrej, vždyť na tom pak fakt nic nepoznáš 🤷🏼♀️ No mě je to jedno 😊 já ji nepřeji nic jiného než jen to, aby za par dni našla svou dálnici na testu jako my ostatní, ale ono ji nic během jednoho dne bez testu neuteče 🤷🏼♀️ Jasně jsou to nervy jestli sílí ale nervy to budou celé těhu a pak taky po porodu 😊 to že bude dělat testy každý den a třeba dva denně nic neuspíší, akorat bude nervózní jestli sílí
@teress1215 Máš sice pravdu ale já ji chápu...a je pravda že od teď se bude bát už pořád...🙂
@klokanka31 já ji také chápu, mám za sebou dva potraty ale ani já sem takhle nezblaznila každý den jaký mám test, proste ikdyby nesilil nic s tím člověk neudělá .. je to proste buď a nebo 😕 a tak je lepší testovat ob den ale vysvětlovat to nemá cenu 😊
@teress1215 Já mám za sebou mimoděložní a samovolný potrat. Ale taky jsem furt testovala...tím si projde asi hodně holek...😔
@terik1990 já to měla také tak a byla jsem těhotná
A co myslíte budu tehu?
@terik1990 Ty jsi těhotná...a mě se čárky zdají furt stejně silný...
Ještě nevím jestli jsem ale vychází mi testy porad pozitivní
@terik1990 ano jsi v tom
Těžko říct, já bych potřebovala vidět testy na jedné fotce pod sebou
@monib66 no tak sem to udělala za ni aby se to dalo lépe porovnat 🤷🏼♀️
@terik1990 řekla bych, že sílí
Me se taky zda ze sili

@terik1990 asi jsou oba nastejno ,když na to teď koukám